نمایشگاه آثار هنر اسلامی و صنایع دستی دانشجویان هنر با عنوان باغ ترنج به همت انجمن علمی هنر دانشکده ادبیات و علوم انسانی در نگارخانه ختایی مجموعه جهانی بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی آغازبکار کرد.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم افتتاح این نمایشگاه پتانسیل هنر در زمینه فعالیت در عرصه جامعه را زیاد دانست و گفت: برند سازی ارائه آثار دانشجویی و ایجاد آرشیو برای آنها باید مورد توجه قرار گیرد.
وی خلق آثار هنری را مایه افتخار بسیاری از فعالان رشته های دیگر دانست و گفت: آثار سنتی ایرانی موجب فخر ایران زمین است و حفظ اصالت دینی و بومی بسیار مهم است.
دکتر حبیب ابراهیم پور رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی افزود: این برنامه با عنوان باغ ترنج با سه هدف ارائه و معرفی آثار هنری دانشجویان هنر برای ایجاد انگیزه در دانشجویان و تشویق به تولید آثار فاخر برگزار می شود.
وی معرفی توانمندی دانشجویان گروه هنر به جامعه در راستای ارتقای تاثیر گذاری گروه هنر را از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.
گفتنی است در این نمایشگاه 45 اثر در زمینه نگارگری، تذهیب، آثار شیشه، معرق، منبت در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
|