روابط عمومی- اخبار
خرید و راه ­اندازی سیستم مخابراتی PRIدر دانشگاه محقق اردبیلی

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1395/10/26 - 11:34 | 

معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی از خرید و راه­اندازی سیستم مخابراتی PRIدر دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور مهرداد محرم زاده ضمن تقدیر از فعالیت های معاون اداری و مالی سابق دانشگاه در این خصوص، گفت: با توجه به اینکه مرکز تلفن ساختمان اداری دانشگاه در دهه هفتاد خریداری شده و عملاً قابلیت پشتیبانی بسیاری از امکانات به روز سیستم­های مخابراتی را نداشت، لذابا خرید مرکز تلفن جدید و به روز سازی مرکز تلفن ساختمان اداری، با مرکز مخابرات استان در خصوص استفاده از سیستم مخابراتی  PRIکه از سیستم ­های به روز مخابراتی می­باشد مکاتبه و با کسب مجوز دوطرفه برای مکالمات دانشگاه، نسبت به عقد قرارداد خرید سیستم مخابراتی مذکور از شرکت مخابرات اقدام شد.

وی افزود: با راه اندازی این سیستم در دانشگاه و با اضافه شدن چهار رقم 3150 به شماره تلفن داخلی همکاران از بیرون دانشگاه و بدون نیاز به اپراتور برای وصل کردن تلفن، امکان برقراری ارتباط تلفنی مهیا شد.

محرم زاده تصریح کرد: همچنین همکاران بدون نیاز به گرفتن صفر یا هر شماره دیگری برای آزادسازی خط تلفن، با خط تلفن داخلی که در اختیار دارند می­توانند مستقیماً با خارج از دانشگاه تماس برقرار نمایند.

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.10020.fa.html
برگشت به اصل مطلب