معاونت فرهنگی و اجتماعی- اخبار و رویدادها
معاونت فرهنگی و دانشجویی جشن میلاد حضرت علی اکبر (ع) به همت هیأت مکتب الشهداء برگزار شد

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1397/2/8 - 16:01 | 
جشن میلاد حضرت علی اکبر (ع) به همت هیأت مکتب الشهداء برگزار شد
به گزارش کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی، جشن میلاد حضرت علی اکبر (ع) به همت هیأت مکتب الشهداء دانشگاه محقق اردبیلی روز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۹۷ با سخنرانی حجت الاسلام بخشی در مسجد دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای برنامه حجت الاسلام بخشی در خصوص فرهنگ مطالبی بیان کرده و گفت: اگر فرهنگ در یک جامعه درست شود سایر مسائل درست خواهد شد.
وی در ادامه افزود: جهاد سه نوع است:۱-جهاد اصغر(مبارزه نظامی با دشمن) که در این جهاد دشمن معلوم است ۲- جهاد اکبر (مبارزه با نفس) که در این مبارزه سلاح انسان تقواست ۳- جهاد کبیر(اطاعت و پیروی نکردن از دشمن) و در این جهاد سلاح قرآن است.
حجت الاسلام روح اله بخشی در ادامه گفت: از دیدگاه قران کریم جوان مومن باید ۵ خصوصیت و مشخصه داشته باشد و این ۵ خصوصیت عبارتند از: ۱-ایمان به خدا و اعتماد به نفس ۲- با حیا و عفیف بودن ۳- شجاعت و ریسک پذیر بودن مثل حضرت ابراهیم علیه السلام  ۴- علم آموز بودن مثل حضرت موسی که شاگرد حضرت خضر علیه السلام بود. ۵-اعتدال و میانه روی در کارها (توصیه های لقمان حکیم به فرزندش (واقصُد فی مَشیِک).
 در ادامه،  گروه تواشیح مشکات اداره تبلیغات استان اردبیل درباره  اهل بیت علیهم السلام به مدت ۱۰ دقیقه برنامه اجرا کردند.
بعد از اجرای تواشیح، مداح اهل بیت، اباصلط ابراهیمی به مناسبت جشن میلاد حضرت علی اکبر (ع) مداحی نمود.
 گفتنی است برنامه با قرعه کشی مشهد از طرف اعضای هیأت مکتب الشهداء پایان یافت.


***

***

***
 
 
نشانی مطلب در وبگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی:
http://www.uma.ac.ir/find-111.4018.13344.fa.html
برگشت به اصل مطلب