جلسه شورای فرهنگی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و دانشجویی، هفتادمین جلسه شورای فرهنگی روز دوشنبه ۲۲ آبان ۹۶ با حضور اعضاء در اتاق شورای دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ضمن تسلیت زلزله کرمانشاه و کشور عراق و کویت به دانشگاهیان و خانواده های زلزله زدگان از خداوند برای بازماندگان آرزوی صبر نمود.
در ادامه برنامه دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و دانشجویی هم ضمن تسلیت به خانواده زلزله زدگان گفت: طبق آمار مدیر فرهنگی و اجتماعی از ابتدای سال ۹۶ تعداد ۴۹۵ برنامه اجرا شده است که حدود ۷۰ درصد برنامه ها شامل حال اعضای خوابگاهها می شود.
وی ادامه داد: در هر جلسه شورای فرهنگی تعداد ۲۰/۶ برنامه تصویب شده است و از ۹ رویکرد برنامه ۷ رویکرد برنامه در شورای فرهنگی تصویب شده است.
در ادامه برنامه از ۴ نفر از برگزیدگان مسابقه فرهنگی «به رنگ فرهنگ» از کتاب استاد امین فتحی توسط مسئولین دانشگاه تجلیل به عمل آمد.
***
***
***
گفتنی است در پایان ۲۸ برنامه توسط اعضاء مورد بحث، بررسی و تصویب قرار گرفت.
|