دانشکده فناوری های نوین نمین- اخبار پردیس
همایش تاریخ و فرهنگ شهر نمین در دانشکده فناوری‌های نوین نمین برگزار شد.

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1397/5/3 - 14:18 | 
همایش تاریخ و فرهنگ شهر نمین با حضور آیت الله العظمی سید فخرالدین ننه کرانی نماینده محترم استان در مجلس خبرگان، فرماندار محترم شهرستان نمین و تیم فرمانداری، اساتید بزرگوار، خیرین، مسئولین شهرستان، شخصیت­های فرهنگی، بازنشستگان، معتمدین و اهالی شهرستان و حومه در دانشکده فناوری­های نوین نمین برگزار شد.
در آغاز برنامه آقای دکتر یاشار عزیزیان ریاست دانشکده فناوری­های نوین نمین ضمن خوش­آمدگویی به حضار و مدعوین از برگزاری افتتاحیه این همایش در دانشکده فناوری­های نوین نمین ابراز خرسندی کردند.
آیت الله العظمی سید فخرالدین ننه کرانی گفت: حب الوطن من الایمان. بعد از شریعت و احکام اسلامی، یکی از شعبه­های ایمان، شناخت وطن و زادگاه خویش است. هر انسانی باید فرهنگ، اساتید، موضوعات و اقلیم خویش را بشناسد.
ایشان افزودند: از تمامی کسانی که چنین مجلسی را تدارک دیده­اند تا نوجوانان، جوانان و کودکان به سراغ تاریخ بروند و بدانند چه شخصیت­هایی در نمین بوده­اند، سپاسگزاری میکنم.
در ادامه برنامه جناب آقای نجفی سوها ابیاتی از سروده­های خود را برای حاضرین قرائت کردند که مورد تحسین وتشویق مدعوین قرار گرفت.
آقای سرهنگ­پور تصریح کردند: زمانی که دانشکده فناوری­های نوین نمین به دانشگاه تبدیل شود، سینه­­ام را جلو خواهم داد و سرم را بلند می کنم . با افتخار می­گویم که در شهر من دانشگاه وجود دارد.
آقای عسگری به معرفی دلمن های نمینی پرداختند. عنوان کردند: مهمترین مناطق واقع شدن دلمن­ها در منطقه آذربایجان، استان اردبیل، نواحی تالش، ارتفاعات مرزی و اطراف نمین، چایگشان، آستارا، شهر یئری مشگین شهز و در حاشیه شمالی رودارس و نزدیک شهر لنکران کشور جمهوری آذربایجان است.
آقایان نورزاده، جهانبخت، همتی نژاد و خانم شکاری به به ارائه مقاله­های خویش در خصوص تاریخ و فرهنگ نمین پرداختند.
پایان­بخش این همایش سخنرانی آقای ناصری فرماندار شهرستان نمین بود. ایشان تصریح کردند: عمده قابلیت و ظرفیت نمین، خدمات علمی آن است که تا شمال غرب کشور حتی استان گیلان ارائه کرده است. نمین در جایگاه خویش هم علم تولیده کرده است و هم علم صادر کرده است. نقش نمین، نقش علم و ادب است.
وی افزود: در نمین مدنیت بر شهرنشینی تقدم دارد. در نمین خشونت وجود ندارد، عدم خشونت از مدنیت است
نشانی مطلب در وبگاه دانشکده فناوری های نوین نمین:
http://www.uma.ac.ir/find-101.3196.14009.fa.html
برگشت به اصل مطلب