دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی- گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/11/13 - 10:25 | 
اصول تغذیه ورزشی
مترجمان: بهرام فتحی آچاچلویی، دکتر معرفت سیاه کوهیان
سال چاپ: 1387
شابک: 2-1-90321-600-978
تکنولوژی تولید روغن های خوراکی
تالیف: دکتر کاظم علیرضا لو، دکتر بهرام فتحی آچاچلویی
سال چاپ: 1395
شابک: 4-65-7624-600-978
نشانی مطلب در وبگاه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی:
http://uma.ac.ir/find-30.7884.22270.fa.html
برگشت به اصل مطلب