▪️فوت نابهنگام جناب آقای سعید رحیمی چنان سنگین و جانگداز است که به صعوبت و سختی به باور می نشیند، ولی در برابر مشیت مهربان پروردگار یکتا چاره ای جز فاسپردن و تمکین و تراضی به آن چه خدا می خواهد، نیست. این ماتم جانسوز را خدمت خانواده محترم آن مرحوم، دانشجویان گرامی و اساتید محترم گروه آموزشی باستان شناسی از ته دل تسلیت و تعزیت عرض نموده و برای آن عزیز سفر کرده، علو درجات و رحمت واسعه الهی طلب می کنم.
روحشان شاد و یادشان گرامی باد.
یادمان باشد عمرمان کوتاه است و هر لحظه غنیمتی؛ پس هر وهله و لمحه را طوری زندگی کنیم که گویی بازپسین و آخرین لحظه است، و کسی چه می داند، شاید آخرین لحظه باشد ... .
دنیا نااستوار و سست و بیدوام و بی قرار، و همه چیزهای عزیز و خوشایند دست خوش دگرگونی، از میان رفتن، و ناپایندگی است؛ پس یادمان باشد که "امروز"، هیچ گاه تکرار نخواهد شد، و یادها و خاطره ها حتی به جبر و زور و واداری و اضطرار فراموش نخواهند شد.
با احترام فراوان
دکتر حبیب شهبازی شیران
رئیس دانشکده علوم اجتماعی
|