مدیر امور اداری و دبیر هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه محقق اردبیلی از بررسی پرونده ۲۱ نفر از کارمندان این دانشگاه در هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سیدناصر هاشمی با اعلام این خبر افزود: در جلسه هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه با ارتقای رتبه محمود آقاجانی، سیروس محسن زاده و احمد هاشمی به رتبه ۳ موافقت شد.
وی با بیان اینکه با ارتقای رتبه رسول شاهی و سمیه هوشیار به رتبه ۲ موافقت شد، تصریح کرد: عزیز نخستین فعال، سجاد پورعباس، زیبا حضرتقلی زاده، عسگر فخیم، رباب بخشایش و سید محمدرضا اسدی هم به رتبه یک ارتقا یافتند.
مدیر امور اداری و دبیر هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: با ارتقای رتبه نعمت الله خوشبخت، کریم صمدی و گلناز بشیری به مهارتی موافقت شد.
هاشمی افزود: با انتصاب رقیه محمدی به عنوان کارشناس مسئول اداره دریافت و پرداخت، انتصاب بهمن قره خانی به عنوان رئیس اداره خدمات آمورشی، دانشجویی و عمومی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و انتصاب محمد بضاعت پور به عنوان رئیس اداره نظارت و ارزیابی واحدهای استانی موافقت شد.
مدیر امور اداری و دبیر هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به موافقت با احتساب مدرک تحصیلی کاردانی افشین سعادتی تصریح کرد: با تبدیل وضعیت سه نفر از ایثارگران- پیام عزیزیان کلاندرق، شیرین دلشاد نمین و رویا نخستین- هم موافقت شد.

|