روابط عمومی- اخبار
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: گام های بزرگ دانشگاه محقق اردبیلی در سایه همت و همدلی میان پرسنل دانشگاه است

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/4/28 - 14:48 | 

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همت و همدلی در میان پرسنل دانشگاه محقق اردبیلی باعث برداشته شدن گام های بزرگ شده است.

AWT IMAGE

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پروفسور گودرز صادقی در نشست مدیران حقوقی دانشگاه های منطقه 3 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه مشورت با معاونان و مدیران دانشگاه جزو اولویت های ما در دانشگاه محقق اردبیلی بوده است، گفت: ساماندهی حوزه های تخصصی در مناطق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قدم بزرگی است که در این راستا حوزه های مختلف باید علاوه بر حفظ هویت اداری خود، در تصمیم گیری ها نقش داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه همت و همدلی در میان پرسنل دانشگاه محقق اردبیلی باعث برداشته شدن گام های بزرگ شده است، افزود: در سال 1395 نسبت به سال 1394 مقالات SCOPUS دانشگاه 54 درصد و مقالات ISI دانشگاه 42 درصد افزایش یافته است.

صادقی با بیان اینکه سال گذشته در مسابقات ورزشی دانشجویان ایثارگر موفق به کسب چهار رتبه اول در هفت رشته شدیم، ادامه داد: در مسابقات اخیر کشتی آزاد و فرنگی منطقه 3 نیز موفق به کسب رتبه اول در هر دو رشته شدیم.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: کاروان های راهیان نور دانشگاه های استان اردبیل که با فرماندهی قرارگاه مرکزی راهیان نور دانشجویی استان در دانشگاه محقق اردبیلی فعالیت می کردند، در سال 1394 رتبه اول و در سال 1395 رتبه دوم کشور را کسب کردند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دو نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه طی دو سال متوالی در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی در برخی رده بندی ها نیز از دانشگاه های بزرگ و مطرح کشور پیشی گرفته است.

افتخارزاده دبیر شورای سیاست گذاری ادارات حقوقی مناطق 10 گانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با بیان اینکه در چهار سال اخیر با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر منطقه بندی دانشگاه ها، امید می رود از حالت جزیره ای خارج شده  و دستاوردهای خوبی را در اختیار هم قرار دهیم، افزود: مستندسازی اموال منقول و غیرمنقول بسیار مهم است؛ چراکه این مستندسازی در جهت حفظ و صیانت از اموال دانشگاه ها صورت می گیرد.

وی اظهارامیدواری کرد: ار خروجی چنین جلساتی بتوانیم در جهت ارتقای دانشگاه و دانشگاهیان بهره ببریم.

محمود عادلی شهیر دبیر شورای حقوقی منطقه 3 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با بیان اینکه مایه خرسندی است که رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ارزش و منزلت خاصی به امور حقوقی دارند، افزود: قطعا این ارزش گذاری در پیشرفت امورات و موفقیت دانشگاه و پرهیز از قانون گریزی نقش بسیار خوبی خواهد داشت.

غلامرضا یوسفی مدیر امور حقوقی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه ارتباط میان مدیران حقوقی دانشگاه ها و مناطق بسیار مهم و اثربخش است، گفت: تبیین جایگاه دفاتر حقوقی از فعالیت های ارزشمند اخیر بوده است.

وی تاکید کرد: دفاتر حقوقی جایگاه خود را در دانشگاه ها پیدا کرده اند.

گفتنی است در ادامه گودرزی معاون مدیرکل اموال دولتی و اوراق بهادار وزارت اقتصاد و دارایی توضیحات تخصصی در خصوص مستندسازی اموال ارائه کرد.

همچنین مدیران حقوقی حاضر در نشست به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون مسائل مطرح شده پرداختند.

AWT IMAGE

**********************************

AWT IMAGE

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.10974.fa.html
برگشت به اصل مطلب