روابط عمومی- اخبار
دکتر فنی اصل: باید با همدلی در راه اهداف نظام و انقلاب پیش رفت

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/3/3 - 18:30 | 

به همت نمایندگی پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی در دانشکده فناوری های نوین نمین و به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر روز مقاومت، ایثار و پیروزی مراسم بزرگداشتی در دانشکده نمین برگزار شد.

AWT IMAGE

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و دانشجویی و فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه ضمن بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس از رشادت ها و دلاوری های رزمندگان گفت: فرهنگ وحدت و همدلی رزمندگان در دوران دفاع مقدس الگویی قابل استفاده در هر زمان است.

وی افزود: در زمان حاضر نیز باید به تاسی از رزمندگان آن زمان و با پرهیز از هر گونه اختلاف با همدلی و مودت در پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در مسیر شهدا گام برداریم.

 فرمانده پایگاه با یادآوری مسئولیت همگانی در دفاع مقدس ادامه داد: وظیفه داریم مشکلات جامعه را رصد کرده و با برنامه ریزی علمی به حل آنها بپردازیم چرا که بیان مشکلات بدون ارائه راه حل مناسب موجب پیشرفتی نخواهد شد.

AWT IMAGE

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.10748.fa.html
برگشت به اصل مطلب