شرح وظایف انبار دار اداره امور غذا خوری ۱ - درخواست خرید اقلام اساسی غذاخوری (گوشت، برنج و روغن) ۲ - دریافت و انبارداری اقلام خریداری شده ۳ - تحویل اقلام مطابق آمار پخت روزانه به نماینده پیمانکار ۴ - رسیدگی به اقلام خریداری شده توسط شرکت از بابت کیفیت،کمیت و تاریخ مصرف ۵ - ثبت آمار مصرف اقلام غذایی،ورود و خروج اقلام در دفتر
۶ - مشارکت در اجام امور غذا خوری (باسخگویی به ارباب رجوع،فروش ژتون و انجام امورات محوله از طرف رئیس اداره غذاخوری
نشانی مطلب در وبگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی: http://uma.ac.ir/find-111.6055.15334.fa.html برگشت به اصل مطلب