پیام تسلیت رئیس دانشگاه و مسئول نهاد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی در پی شهادت قائد کبیر امت اسلامی
رئیس دانشگاه و مسئول نهاد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی در پی شهادت قائد کبیر امت اسلامی پیام تسلیتی صادر کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
ملت شریف ایران جان و استان اردبیل غیور؛ آمریکای کودککش و رژیم منحوس صهیونیستی بار دیگر خوی وحشیگری خود را هویدا کرده و با وحشیگری تمام در ماه مبارک رمضان، به کشورمان تجاوز کرده و قائد امت حضرت آیتالله العظمی امام سید علی خامنهای رهبر و امید مظلومان، مستضعفان، پاکان جهان و جمعی از فرماندهان، مردم غیرنظامی، کودکان و دانشآموزان را به شهادت رساندند.
این مصیبت عظمی، ضایعهای جبرانناپذیر برای جهان اسلام و انقلاب اسلامی است که انشاءالله تعالی با عنایات مولایشان حضرت صاحب الزمان(عج) و حضور شجاعانه و آگاهانه ملت فهیم و بصیر ایران در میدان آغاز عصر دیگری خواهد شد. بی شک خون سیدمان از نفسشان راهگشاتر و الهام بخش تر خواهد بود.
ایشان بیش از نیم قرن مرگشان را زندگی کردند و صدق و درستی گفته ها و مرامشان را با شهادتشان بر دل ها و تاریخ ثبت و ضبط کردند.
خوش به حال دلهای پاکی که ظرف عشق و ارادت و دلدادگی و محبت به آن شهیدِ بهشتی بوده و است.
این مصیبت را محضر صاحبمان حضرت حجت بن الحسن(عج)، مردم سلحشور، خانواده شهدا و ایثارگر استان و کشور و تمامی دانشگاهیان تسلیت و تعزیت عرض نموده و از خداوند متعال خواستار علو درجات ایشان و تسلی دلهای داغدیدهمان هستیم.
روح متعالیشان شاد و راه نورانیشان پر رهرو باد.
محمد حسنزاده رئیس دانشگاه محقق اردبیلی - محمدرضا مصلحنیا مسئول نهاد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی
|