گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

 | تاریخ ارسال: 1399/2/5 - 21:26 | 
مقطع کارشناسی سالهای ۹۷- ۹۸-۹۹
رشته نام خانوادگی و نام ترم ورود معدل کل
علوم ومهندسی صنایع غذایی قربانی عموقین نسترن ۹۷ ۱۸.۱۶
علوم ومهندسی صنایع غذایی جهانگیری پته خور امین ۹۸ ۱۸.۶۰
علوم ومهندسی صنایع غذایی فرج زاده قرالری پریسا ۹۹ ۱۸.۲۴
 
مقطع کارشناسی ارشد تمام گرایش ها
رشته نام خانوادگی و نام ترم ورود معدل کل
علوم و مهندسی صنایع غذایی- فناوری مواد غذایی رجبی مقدم شادی ۹۹ ۱۸.۰۴

دفعات مشاهده: 1139 بار   |   دفعات چاپ: 274 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر