ردیف |
عنوان پایان نامه/رساله دکتری تخصصی |
مقطع تحصیلی |
نام دانشجو |
تاریخ دفاع |
دانشگاه محل
تحصيل دانشجو |
|
|
کارشناسی ارشد/
|
دکتری تخصصی |
اسامي
استادان راهنما |
اسامي
استادان مشاور |
1 |
بررسی قابلیت هضم شکمبه ای و بعد شکمبه ای غلاف نخود سبز (Pisum sativum L.) تحت شرایط آزمایشگاهی |
* |
|
زهرا اسلامی |
۱۳۹۳/۱۱/۰۸ |
دانشگاه محقق اردبیلی |
جمال سیف دواتی , حسین عبدی بنمار |
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق,رضاسیدشریفی |
2 |
تعیین ارزش غذایی برخی از دانه های بقولات فرآوری شده با مایع شکمبه |
* |
|
بیژن نوید گبلو |
۱۳۹۳/۰۷/۱۵ |
دانشگاه محقق اردبیلی |
جمال سیف دواتی و حسین عبدی بنمار |
فرزاد میرزائی آقچه قشلاق |
3 |
تاثیر نانو ذرات اکسید روی و عصاره بره موم بر عملکرد، رشد و برخی فراسنجه های سلامت و خونی در گوساله های شیرخوار |
* |
|
مطلب جهان آرا |
۱۳۹۵/۱۱/۰۴ |
دانشگاه محقق اردبیلی |
جمال سیف دواتی و حسین عبدی بنمار |
فرزاد میرزایی آقجه قشلاق و وحید واحدی |
4 |
بررسی میزان سنتز پروتئین میکروبی منابع پروتئینی مختلف در جیره های تولیدی دام شیرده |
* |
|
خدیجه عبدالهی نیا |
۱۳۹۵/۰۷/۱۲ |
دانشگاه محقق اردبیلی |
جمال سیف دواتی و حسین عبدی بنمار |
فرزاد میرزایی، رضا سید شریفی |
5 |
اثر تزریق داخل تخم مرغی عصاره بره موم و نانو ذرات اکسید روی بر توسعه جنینی، عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تفریخ شده |
* |
|
ساحل بخشایش |
۱۳۹۵/۰۶/۲۹ |
دانشگاه محقق اردبیلی |
جمال سیف دواتی و فرزاد میرزایی آقچه قشلاق |
حسین عبدی بنمار و وحید واحدی |
6 |
تعیین ترکیب شیمیایی ، قابلیت هضم و تجزیه پذیری کاه عدس و نخود فراوری شده با اوره، ملاس و آنزیم در شرایط آزمایشگاهی |
* |
|
زهرا عباسی ناوند |
۱۳۹۵/۰۷/۰۴ |
دانشگاه محقق اردبیلی |
جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار |
فرزاد میرزایی، رضا سید شریفی |
7 |
تعیین ارزش غذایی دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روشهای آزمایشگاهی |
* |
|
سلیمان بدرزاده اورنج |
22/05/96 |
دانشگاه محقق اردبیلی |
جمال سیف دواتی
فرزاد میرزائی آقچه قشلاق، |
حسین عبدی بنمار و رضاسیدشریفی |
8 |
تاثیر نانو اکسید روی بر بخشهای مختلف پروتئین، تخمیر شکمبه ای و بعد شکمبه ای برخی منابع پروتئین |
* |
|
الناز غفاری چنذانق |
22/05/96 |
دانشگاه محقق اردبیلی |
جمال سیف دواتی
فرزاد میرزائی آقچه قشلاق، |
حسین عبدی بنمار و رضاسیدشریفی |
9 |
تاثیر نانو اکسید روی بر بخشهای مختلف پروتئین، تخمیر شکمبه ای و بعد شکمبه ای برخی منابع پروتئین |
* |
|
مهناز حقی جمادی |
21/06/96 |
دانشگاه محقق اردبیلی |
جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار |
فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، رضا سید شریفی |
10 |
مقایسه عملکرد پرواری و خصوصیات لاشه بره های پرواری مغانی وآمیخته رومانف- مغانی تحت جیره های با سطوح مختلف انرژی |
* |
|
نیما نشانه |
20/11/95 |
دانشگاه محقق اردبیلی |
حسین عبدی بنمار و جمال سیف دواتی |
فرزاد میرزائی آقچه قشلاق و اباذرقنبری |
11 |
استفتده از گاودانه در جیره آغازین بره های شیرخوار مغانی |
* |
|
شهروز دستوری |
۱۳۹۳/۱۱/۰۸ |
دانشگاه محقق اردبیلی |
حسین عبدی بنمار و جمال سیف دواتی |
فرزاد میرزائی آقچه قشلاق |
12 |
بررسی وضعیت مدیریت تغذیه گاو شیری در گاوداری های استان اردبیل |
* |
|
زلیخا قبادی |
۱۳۹۴/۱۱/۱۱ |
دانشگاه محقق اردبیلی |
فرزاد میر زایی اقچه قشلاق و جمال سیف دواتی |
حسین عبدی بنمار و اصغر باقری |
13 |
تعیین قابلیت هضم شکمبه ای و بعد شکمبه ای خاک اره توسکا و صنوبر عمل آوری شده با قارچ و اسید تحت شرایط آزمایشگاهی |
* |
|
سمیره محمدی |
۱۳۹۳/۱۱/۲۸ |
دانشگاه محقق اردبیلی |
فرزاد میرزائی آقچه قشلاق و جمال سیف دواتی |
حسین عبدی بنمار و معراج شرری |
14 |
عملآوری بیولوژیکی و شیمیایی پوسته بادامزمینی و تعیین ارزش غذایی آن با استفاده از روشهای آزمایشگاهی |
* |
|
معصومه یوسفزاده مقدم |
۱۳۹۵/۰۶/۲۹ |
دانشگاه محقق اردبیلی |
فرزاد میرزائی آقچه قشلاق، جمال سیف دواتی، |
حسین عبدی بنمار و معراج شرری |