دانشگاه محقق اردبیلی | |
دکتر رضوان شاددل - کارنامه علمی کامل | |
اطلاعات فردی | |
پست الکترونیک | r.shaddel![]() |
نشانى پایگاه اینترنتى | http://uma.ac.ir/cv.php?slc_lang=fa&sid=1&mod=scv&cv=2454 |
نشانی توئیتر | |
نشانی لینکدین | |
نشانی گوگل پلاس | |
نشانی تلگرام | |
نشانی ریسرچ گیت | |
نشانی گوگل اسکالر | https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=cXspB4oAAAAJ |
نشانی پروفایل اسکوپوس | https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=56449346000 |
نشانی ارکید | |
ارجاعات | |
اچ ایندکس | |
نام کامل | دکتر رضوان شاددل |
آخرین رشته تحصیلى | |
محل اخذ آخرین مدرک | |
اطلاعات شغلی | |
محل خدمت | علوم و مهندسی صنایع غذایی |
درجه علمی | |
استادیار | |
اطلاعات تماس | |
تلفن محل کار | |
دورنگار | |
نشانی | |
کدپستی | |
صندوق پستی | |
شهر | |
کشور | |
توصیف مختصر | |
اینجانب در بهمن ماه سال 1365 در خانواده اي فرهنگي در استان اردبیل متولد شدم. دوران مقدماتی تحصیلاتم را در مدارس استان گذراندم. دوره کارشناسیام را در رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی در شهریورماه سال 1388 در دانشگاه ارومیه با کسب رتبه سوم بین ورودی ها به اتمام رساندم. پس از دوره ليسانس بلافاصله در آزمون کارشناسي ارشد و دانشگاه فردوسي مشهد قبول شده و این دوره را در شهریورماه 1390 با کسب رتبه سوم بین ورودی ها و دفاع از پایاننامه خود تحت عنوان پايان نامه خود تحت عنوان "بهینهیابی فرایند استخراج مواد زیست فعال از پوست بنه با استفاده از مادون بحرانی آب به روش سطح پاسخ و بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی آن" با درجه عالی به اتمام رساندم. بعد از اتمام تحصيل بلافاصله عازم خدمت مقدس سربازي شدم. پس از خدمت سربازي مشغول کار در کارخانه روغن نباتي اردبيل شدم. همزمان موفق به پذيرش در مقطع دکتری شده و در دانشگاه تبريز مشغول به تحصیل شدم. پس از حدود يکسال تحصیل در مقطع دکتری مشغول کار در کارخانه خشکبار شدم. از اواخر مهرماه سال 95 تا اواخر خرداد سال 96 به مدت هشت ماه در دانشگاه ايالتي راتگرز آمريکا مشغول تحقيق و مطالعه بودم. پس از بازگشت به کشور عزيزمان در دیماه 1396 مدرک دکتری را با دفاع از رساله خود تحت عنوان "میکروانکپسولاسیون آنتوسیانینهای تمشک به روش کواسرواسیون کمپلکس با دو نوع ماده دیواره صمغ عربی و ژلاتین و ارزیابی آن در سیستمهای غذایی" با درجه عالی اخذ کردم. در کنار تدریس در دانشگاه محقق اردبیلی به مدت حدود 2 سال در یک شرکت بین المللی در تهران به عنوان کارشناس بازرگانی مشغول شده و به امر بازرسی کالاهای غذایی وارداتی و داخلی پرداختم. اکنون به عنوان عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی مشغول به کار هستم، با اميد اينکه بتوانم خدمتي به کشورم و بخصوص دانشجويان عزيزمان کرده باشم تا گوشه اي از کمبودهاي علمي و تکنولوژيکي اين رشته را با توجه به نياز کشور که تلاش در زمينه توسعه و صادرات محصولات غير نفتي است را بر دوش گيرم.
نمایه های اینترنتی: Researchgate https://www.researchgate.net/profile/Rezvan-Shaddel-2 Google Scholar https://scholar.google.com/citations?user=cXspB4oAAAAJ&hl=en&oi=ao Scopus https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=56449346000 Orcid https://orcid.org/0000-0002-1939-4383 |
|
سوابق تحصیلی | |
|
|
آشنایی با زبان | |
|
|
مهارتهای حرفهای | |
|
|
سوابق شغلی | |
تیرماه 1392-دیماه 1392 کارشناس آزمایشگاه کنترل کیفی کارخانه روغن نباتی اردبیل (Ronaco Company)
آبانماه 1393 تا آبانماه 1395 مسئول فنی و مدیر تولید شرکت توسعه صنایع غذایی میوه های بهشتی اردبیل (Gurut Co.)
بهمنماه 1396 تا شهریورماه 1398 کارشناس بازرگانی شرکت بازرسی از شهریور 1398 عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی |
|
علایق تحقیقاتی | |
|
|
دورههای تدریس شده | |
1- دانشگاه محقق اردبیلی: پاییز 1396 تاکنون
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی- مقطع کارشناسی- دانشگاه محقق اردبیلی- گروه علوم و صنایع غذایی (3 واحد (2 نظری+1 عملی)).
اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی- مقطع کارشناسی- دانشگاه محقق اردبیلی- گروه علوم و صنایع غذایی (3 واحد (2 نظری+1 عملی)).
تکنولوژی روغنهای خوراکی- مقطع کارشناسی- دانشگاه محقق اردبیلی- گروه علوم و صنایع غذایی (3 واحد (2 نظری+1 عملی)).
تکنولوژی قند- مقطع کارشناسی- دانشگاه محقق اردبیلی- گروه علوم و صنایع غذایی (3 واحد (2 نظری+1 عملی)).
خواص فیزیکی مواد غذایی- مقطع کارشناسیارشد- دانشگاه محقق اردبیلی- گروه علوم و صنایع غذایی (3 واحد (2 نظری+1 عملی)).
2- دانشگاه تبریز: زمستان 1393صنایع گوشت و شیلات- مقطع کارشناسی- دانشگاه تبریز-گروه علوم و صنایع غذایی (4 واحد (3 نظری+1 عملی)). 3- دانشگاه پیام نور اردبیل: پاییز 92 تا پاییز 95 تکنولوژی روغنهای خوراکی – مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (3 واحد (2نظری +1عملی)). تجزیه مواد غذایی – مقطع کارشناسی - دانشگاه پیام نور اردبیل (3 واحد (1نظری+2عملی)). شیمی مواد غذایی– مقطع کارشناسی - دانشگاه پیام نور اردبیل (4 واحد). بستهبندی مواد غذایی– مقطع کارشناسی - دانشگاه پیام نور اردبیل (2 واحد). بهداشت و ایمنی کارخانه- مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (2 واحد). اصول مهندسی صنایع غذایی 1- مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (3 واحد). کنترل کیفی مواد غذایی- مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (3 واحد (2نظری+1عملی)). اصول نگهداری مواد غذایی- مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (3 واحد). سمینار- مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (1 واحد). |
|
کارگاههای تدریس شده | |
|
|
مشارکت در کارگاهها | |
|
|
طرحهای تحقیقاتی | |
1. Fathi-Achachlouei, B., Azadmard –Damirchi, S., Zahedi, Y., and Shaddel, R. (2018). The effect of pre-treatment by microwave on extraction yield and physicochemical properties of mary thistle extracts. 2. Fathi-Achachlouei, B., Shaddel, R., and Hesari, J. (2018). Microencapsulation of black raspberry methanolic anthocyanins by complex coacervation. 3. Shaddel, R., and Akbari-Alavijeh, S. (2022). Identification and evaluation of the probiotic effect of water-soluble polysaccharides extracted from green almond hull. 4. Fathi-Achachlouei, B., and Shaddel, R. (2022). Investigation of heavy metal residues in agricultural products (potato-tomato) and strategies for its reduction. |
|
دانشجویان تحت راهنمایی | |
دانشجویان کارشناسی ارشد: 1. معصومه سلامتیان (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: تولید پودر ژله با استفاده از هندوانه کوهی و مقایسه ی آن با پودر ژله ی تولید شده با نانولیپوزوم هندوانه کوهی؛ تاریخ دفاع: 1400/11/30 2. سحر نامور (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: بهبود پایداری بتاکاروتن توسط نانوذرات لیپوزومی در پاستیل؛ تاریخ دفاع: 1401/06/21 3. شادی رجبی مقدم (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: تولید پودر نوشیدنی فوری با کافئین و مقایسه آن با پودر نوشیدنی تولید شده با نانولیپوزوم کافئین؛ تاریخ دفاع: 1401/11/12 4. سید علی میرصفای مقدم (دانشگاه محقق اردبیلی) 5. مریم باقری توچائی (دانشگاه محقق اردبیلی) 6. زهره گنجه سلطان آبادی (دانشگاه محقق اردبیلی) 7. سیمین طلوعی (دانشگاه محقق اردبیلی) |
|
دانشجویان تحت مشاوره | |
دانشجویان کارشناسی ارشد: 1. نگین خباز نوری (دانشگاه صنعتی شاهرود)؛ عنوان پایان نامه: تاثیر روش های پلاسمای سرد و فراصوت روی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های ضد اکسندگی عصاره اتانولی برگ زیتون؛ تاریخ دفاع: 1400/12/11 2. حکیمه رضائی جعفرلو (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: غنی سازی پودر شیر با اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) ریزپوشانی شده و بررسی ویژگی های آن؛ تاریخ دفاع: 1401/06/29 3. عاطفه جامی (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا؛ تاریخ دفاع: 1401/11/11 |
|
کتابهای منتشر شده | |
1- ریزپوشانی ترکیبات مؤثره غذایی. 1398. داود سالارباشی، مریم نخعی مقدم، رضوان شاددل، محسن تفقدی، سیدفرزین میرچراغی. انتشارات رویان پژوه.
2. Book Chapter, Elsevier. 2019. “Nanostructures of chitosan for encapsulation of food ingredients” to the book, Biopolymer Nanostructures for Food Encapsulation Purposes. Safoura Akbari-Alavijeh, Rezvan Shaddel & Seyed Mahdi Jafari.
3. Book Chapter, Elsevier. 2019. “Encapsulation of Food Ingredients by Pickering Nanoemulsions” to the book, Lipid-Based Nanostructures for Food Encapsulation Purposes. Rezvan Shaddel, Safoura Akbari-Alavijeh & Seyed Mahdi Jafari. 4. Book Chapter, Elsevier. 2020. “In vivo assays for evaluating the release of nanoencapsulated food ingredients” to the book, Release and Bioavailability of Nanoencapsulated Food Ingredients. Safoura Akbari-Alavijeh, Rezvan Shaddel & Seyed Mahdi Jafari. 5. Book Chapter, Elsevier. 2021. “Possible health risks associated with nanostructures in food” to the book, Safety and Regulatory Issues Of Nanoencapsulated Food Ingredients. Atefe Rezaei, Marjan Daeihamed, Esra Capanoglu, Merve Tomas, Safoura Akbari-Alavijeh, Rezvan Shaddel, Sara Khoshnoudi-Nia, Sareh Boostani, Hadis Rostamabadi, Seid Reza Falsafi & Seid Mahdi Jafari. 6. Book Chapter, Elsevier. 2021. “In vivo assays for predicting the safety of food-based nanomaterials” to the book, Safety and Regulatory Issues Of Nanoencapsulated Food Ingredients. Rezvan Shaddel, Safoura Akbari-Alavijeh & Seyed Mahdi Jafari. |
|
مقالات چاپ شده | |
1. Shaddel, R., Zahedi, Y., and Salamatian, M. 2022. Production and evaluation of nanoliposomes loaded with Capparis spinosa extract. Agriculture & Food, 10: 119-124.
2. Shaddel, R., Akbari-Alavijeh, S., Cacciotti, I., Yousefi, Sh., Tomas, M., Capanoglu, E., Tarhan, O., Rashidinejad, A., Rezaei, A., Bhia, M., and Jafari, S.M. 2022. Caffeine-loaded nano/micro-carriers: Techniques, bioavailability, and applications. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 1-26. (ISI indexed) 3. Salamatian, M., Zahedi, Y., and Shaddel, R. 2022. Production and evaluation of nanoliposomes loaded with Capparis spinosa extract. Iranian Food Science and Technology Research Journal (IFSTRJ), (In persian). 4. Akhavan-Mahdavi, S., Sadeghi, R., Faridi, A., Hedayati, S., Shaddel, R., Dima, C., Malekjani, N., Boostani, S. and Jafari, S.M., 2022. Nanodelivery systems for d-limonene; techniques and applications. Food Chemistry, 384: 132479. (ISI indexed). 5. Khakbaz Heshmati, M., Jafarzadeh-Moghaddam, M., Pezeshki, A., and Shaddel, R. 2022. The oxidative and thermal stability of optimal synergistic mixture of sesame and grape seed oils as affected by frying process. Food Science & Nutrition, 00: 1-10. (ISI indexed). 6. Shaddel, R., Akbari-Alavijeh, S. 2022. Identification and evaluation of the prebiotic effect of water-soluble polysaccharides extracted from green almond hull. Iranian Food Science and Technology Research Journal (IFSTRJ), 18(4). (In persian) 7. Falsafi, S.R., Rostamabadi, H., Babazadeh, A., Tarhan, Ö., Rashidinejad, A., Boostani, S., Khoshnoudi-Nia, S., Akbari-Alavijeh, S., Shaddel, R. and Jafari, S.M. 2021. Lycopene nanodelivery systems; recent advances. Trends in Food Science & Technology, 119: 378-399. (ISI indexed). 8. Jafarzadeh-Moghaddam, M .,Shaddel, R. and Peighambardoust, S.H. 2021. Sugar beet pectin extracted by ultrasound or conventional heating: A comparison. Journal of Food Science and Technology, 58(7): 2567-2578. (ISI indexed). 9. Akbari-Alavijeh, S., Shaddel, R. and Jafari, S.M. 2021. In vivo assessments for predicting the bioavailability of nanoencapsulated food bioactives and the safety of nanomaterials. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 1-19. (ISI indexed). 10. Rashidinejad, A., Boostani, S., Babazadeh, A., Rehman, A., Rezaei, A., Akbari-Alavijeh, S., Shaddel, R. and Jafari, S.M. 2021. Opportunities and challenges for the nanodelivery of green tea catechins in functional foods. Food Research International, 142: 110186. (ISI indexed). 11. Rashidinejad, A., Tarhan, O., Rezaei, A., Capanoglu, E., Boostani, S., Khoshnoudi-Nia, S., Samborska, K., Garavand, F., Shaddel, R., Akbari-Alavijeh, S. and Jafari, S.M. 2021. Addition of milk to coffee beverages; the effect on functional, nutritional, and sensorial properties. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 1-21. (ISI indexed). 12. Tomas, M., Capanoglu, E., Bahrami, A., Hosseini, H., Akbari‐Alavijeh, S., Shaddel, R., Rehman, A., Rezaei, A., Rashidinejad, A., Garavand, F. and Goudarzi, M. 2021. The direct and indirect effects of bioactive compounds against coronavirus. Food Frontiers, 1-28. (ISI indexed). 13. Samborska, K., Boostani, S., Geranpour, M., Hosseini, H., Dima, C., Khoshnoudi-Nia, S., Rostamabadi, H., Falsafi, S.R., Shaddel, R., Akbari-Alavijeh, S. and Jafari, S.M. 2021. Green biopolymers from by-products as wall materials for spray drying microencapsulation of phytochemicals. Trends in Food Science & Technology, 108: 297-325. (ISI indexed). 14. Comunian, T., Babazadeh, A., Rehman, A., Shaddel, R., Akbari-Alavijeh, S., Boostani, S. and Jafari, S.M. 2020. Protection and controlled release of vitamin C by different micro/nanocarriers. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 1-22. (ISI indexed). 15. Garavand, F., Cacciotti, I., Vahedikia, N., Rehman, A., Tarhan, Ö., Akbari-Alavijeh, S., Shaddel, R., Rashidinejad, A., Nejatian, M., Jafarzadeh, S. and Azizi-Lalabadi, M. 2020. A comprehensive review on the nanocomposites loaded with chitosan nanoparticles for food packaging. Critical reviews in food science and nutrition, 1-34. (ISI indexed). 16. Akbari-Alavijeh, S., Shaddel, R., & Jafari, S. M. 2020. Encapsulation of food bioactives and nutraceuticals by various chitosan-based nanocarriers. Food hydrocolloids, 105: 105774. (ISI indexed). 17. Rajaei, A., Salarbashi, D., Asrari, N., Fazly Bazzaz, B. S., Aboutorabzade, S. M., & Shaddel, R. 2020. Antioxidant, antimicrobial, and cytotoxic activities of extracts from the seed and pulp of Jujube (Ziziphus jujuba) grown in Iran. Food Science & Nutrition, 9(2): 682-691. (ISI indexed). 18. Fathi-Achachlouei, B., Azadmard-Damirchi, S., Zahedi, Y., & Shaddel, R. 2019. Pretreatment with microwaves and its effect on extracted oil quality from Milk thistle (Silybum marianum L.) seed from Iranian ecotype, namely Babak Castle. Innovative Food Technologies, 6(4), 483-496. (In persian) 19. Fathi-Achachlouei, B., Azadmard-Damirchi, S., Zahedi, Y., & Shaddel, R. 2019. Microwave pretreatment as a promising strategy for increment of nutraceutical content and extraction yield of oil from milk thistle seed. Industrial crops and products, 128: 527-533. (ISI indexed). 20. Fathi-Achachlouei, B., Shaddel, R., Hesari, J., Azadmard-Damirchi, S., & Akbari-Alavijeh, S. 2018. A novel approach for encapsulation of black raspberry anthocyanins by complex coacervation method using gelatin and gum Arabic as wall materials. Journal of Food Science and Technology (JFST), 82(15), 335-344. (In persian) 21. Shaddel, R., Hesari, J., Azadmard-Damirchi, S., Hamishehkar, H., Fathi-Achachlouei, B., and Huang, Q. 2018. Use of gelatin and gum Arabic for encapsulation of black raspberry anthocyanins by complex coacervation. International Journal of Biological Macromolecules, 107: 1800-1810. (ISI indexed). 22. Shaddel, R., Hesari, J., Azadmard-Damirchi, S., Hamishehkar, H., Fathi-Achachlouei, B., and Huang, Q. 2017. Double emulsion followed by complex coacervation as a promising method for protection of black raspberry anthocyanins. Food Hydrocolloids, 77: 803-816. (ISI indexed). 23. Shakeri, A., Akhtari, J., Soheili, V., Taghizadeh, S., Sahebkar, A., Shaddel, R., and Asili, J. 2017. Identification and biological activity of the volatile compounds of Glycyrrhiza triphylla Fisch. & C.A.Mey. Microbial Pathogenesis, 109, 39-44. (ISI indexed)
24. Karimkhani, M.M., Shaddel, R., Haddad-Khodaparast, M.H., and Vazirian, M. 2016. Antioxidant and antibacterial activity of safflower (Carthamus tinctorius L.) extract from four different cultivars. Journal of Quality Assurance and Safety of Crops & Foods, 8(4), 565 - 574. (ISI indexed) 25. Shakeri, A., Akhtari, J., Soheili, V., Taghizadeh, S.F., Shaddel, R., and Asili, J. 2016. Volatile composition, antimicrobial, cytotoxic and antioxidant evaluation of the essential oil from Nepeta sintenisii Bornm. Industrial Crops and Products, 84: 224-229. (ISI indexed) 26. Karimkhani, M.M., Haddad-Khodaparast, M.H., Shaddel, R., Goli-Movahed, G., & Karazhyan, R. 2015. Antioxidant and antibacterial activity of Iranian cultivars of safflower (Carthamus tinctorius L.). Journal of Innovation in Food Science and Technology, 6 (4): 1-7. (In persian) 27. Shaddel, R., Maskooki, A., Haddad-Khodaparast, M.H., Azadmard-Damirchi, S., Mohamadi, M. and Fathi-Achachlouei, B. 2014. Optimization of Bioactive Compounds Extraction Process from Bene Hull (Pistacia atlantica) using Subcritical Water. Journal of Food Science & Biotechnology, 23(5): 1459-1468. (ISI indexed)
28. Shaddel, R., Haddad-Khodaparast, M.H., Maskooki, A., & Golmezerji, R. 2014. Optimization of polyphenolic compounds from bene hull using subcritical water by artificial neural network. Journal of Innovation in Food Science and Technology, 6(2): 15-22. (In persian)
29.Shaddel, R., Haddad-Khodaparast, M.H., Maskooki, A., Sharif, A., & Azadmard-Damirchi. 2013. Optimization of bioactive compounds extraction process from bene hull (Pistacia atlantica) using subcritical water by response surface methodology. Journal of Food Research (Agricultural Science), 23 (1): 69-80. (In persian)
30. Shaddel, R., Haddad-Khodaparast, M.H., Maskooki, A., Sharif, A., & Azadmard-Damirchi. 2012. Evaluation of Bene Hull Extraction Antioxidant Activity by Superheated Water Method. Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology, 2 (1): 73-84. (In persian) |
|
مقالات در دست چاپ | |
مقالات ارایه شده | |
1. Chemical composition, antimicrobial, antioxidant and cytotoxic evaluation of the essential oil from Meristotropis xanthioides Vassilez. 19th Iranian Pharmacy Students Seminar, Shiraz University of Medical Sciences.
2. Optimization of Polyphenolic Compounds Extraction Process from Bene Hull (Pistacia atlantica var mutica) Based on Superheated Water Using Neural Network. 103rd AOCS Annual Meeting & Expo, Long Beach, California, USA, 2012. 3. Subcritical Water Extraction as a New Environmental Friendly Method for Bioactive compounds Extraction Process from Bene Hull. 103rd AOCS Annual Meeting & Expo, Long Beach, California, USA, 2012. 4. Effect of Environment PH Extraction on the Total Phenolic Compound Extracts from Two Species of Yarrow (Achillea) and its Impact on the Stability of Soybean Oil. 103rd AOCS Annual Meeting & Expo, Long Beach, California, USA, 2012. 5. Investigation Effects of Duration Time of the Ultrasound-Assisted Extraction on the Total Phenolic Compound of Extracts from Two Species of Yarrow and the Stability of Soybean Oil. 103rd AOCS Annual Meeting & Expo, Long Beach, California, USA, 2012. 6. Evaluation of Antioxidant capacity and total phenolic content of Achillea millefolium as affected by various solvents and extraction methods. EUROFOODCHEM XVII- Istanbul, Turkey. 7. Pre- and probiotics modulate C. elegans fat storage and longevity. 21st International C. elegans Conference. University of California, Los Angeles, USA, June 21-25, 2017. 8. A novel approach for encapsulation of black raspberry anthocyanins by complex coacervation method using gelatin and gum Arabic as wall materials. 2 nd international and 25 th Iranian congress on Food Science and Technology, Sari agricultural sciences and natural resources University, April 25-26, 2018. 9. Production and evaluation of nanoliposomes loaded with capparis spinosa extract. International Conference Agriculture & Food , Burgas, Bulgaria, Agust 16-19, 2022. 10- استخراج آنتی اکسیدان های منابع آنتي اكسيداني با آب زير بحراني (subcritical water)، همايش ملي دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشاء روغنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، خردادماه 1389 11- بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی، بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، دانشگاه صنعتی شریف، آذرماه 1390 12- بازیافت مواد مؤثرهی پوست پسته وحشی به عنوان ضایعات کشاورزی با روش استخراج جدید بر پایهی آب مادون بحرانی، پنجمین همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي، دانشگاه تربیت مدرس، آذرماه 1390. 13- آب مادون - مافوق بحرانی فرایندی سبز در بازیافت ضایعات کشاورزی، پنجمین همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي، دانشگاه تربیت مدرس، آذرماه 1390 14- پپتيدهاي زيست فعال و خواص آنتي اكسيداني آنها، بيست و يكمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي، دانشگاه شیراز، 1392 15- کاربرد پرتودهی در صنایع غذایی جهت تضمین ایمنی غذایی، دانشگاه تبریز، اردیبهشت 1393 16- مواد بسته بندی مورد استفاده برای پرتودهی محصولات غذایی، دانشگاه تبریز، اردیبهشت 1393 17- بهبود ویژگیهای فیلمهای خوراکی با استفاده از پرتودهی، دانشگاه تبریز، اردیبهشت 1393 18- فیلم ها و پوشش های خوراکی در میوه ها و سبزیجات، دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، تهران 4 و 5 آذر 1392 19- کاربردهای مختلف نانو در صنایع غذایی، دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، تهران 4 و 5 آذر 1392 20- شاخه های مختلف نانو و بررسی آن در صنایع غذایی، دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، تهران 4 و 5 آذر 1392 21- اشعه فرابنفش و کاربردهای آن در صنایع غذایی، دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، تهران 4 و 5 آذر 1392 22- کاربرد بیوپلیمرهای سبز بدست آمده از محصولات جانبی کارخانجات به عنوان مواد دیواره در ریزپوشانی به روش خشک کردن پاششی، دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران 17 تیر 1399 23- استفاده از نانوکیتوزان برای ریزپوشانی مواد زیست فعال و غذا-دارو، دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران 17 تیر 1399 24- مروری بر ويژگي ها، توزيع جغرافيايی و بيماريزايی سم قارچی اکراتوکسین A، دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران 17 تیر 1399 25- مطالعات درون تنی برای ارزیابی رهایش و دسترسی زیستی ترکیبات زیست فعال نانوکپسوله شده در غذا، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، خوزستان 14 و 15 دی ماه 1399 26- میکروانکپسولاسیون ویتامین سی با استفاده از میکروحاملهای مختلف، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، خوزستان 14 و 15 دی ماه 1399 27- بازیابی انرژی از پسماند، اولین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 19 و 20 خرداد 1400 28- انرژی های تجدیدپذیر، اولین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 19 و 20 خرداد 1400 29- سنتز نانو مواد از پسماندها، اولین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 19 و 20 خرداد 1400 30- تاثیر فناوری اولتراسوند بر میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی برگ زیتون، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران 4 و 5 اسفند 1400 31- کاربرد عصاره هندوانه کوهی نانوکپسوله شده در تهیه ژله، پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران، مرکز بین المللی همایشها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام، تهران 3 شهریور 1401 32- نانوانکپسولاسیون عصاره هندوانه کوهی از طریق نانولیپوزوم سازی، پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران، مرکز بین المللی همایشها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام، تهران 3 شهریور 1401 33- اثر غلظت هاي مختلف لستین- کلسترول بر پایداري درونپوشانی نانولیپوزوم هاي حامل بتاکاروتن، دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 21 و 22 شهریور 1401 34- كاربرد ليپوزوم ها و توليد نانو ذرات جهت به دام انداختن بتاكاروتن، دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 21 و 22 شهریور 1401 35- استفاده از آب پنیر برای تولید نانوکپسول های حاوی اسیدلینولئیک کونژوگه، دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 21 و 22 شهریور 1401 |
|
داوری در کنفرانسها | |
اولین کنفرانس بینالمللی و چهارمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست، شهریور 1398، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران. |
|
افتخارات و جوایز | |
|
|
عضویتهای حرفهای | |
|
|
فعالیت های اجرایی | |
مشاور علمی انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه محقق اردبیلی از سال 1398. رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه از سال 1401. رئیس آکادمی زبان دانشگاه از سال 1401. |
|
داوری مقالات در مجلات علمی | |
|
|
برگشت به صفحه کارنامه علمی |