1- دانشگاه محقق اردبیلی: پاییز 1396 تاکنون
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی- مقطع کارشناسی- دانشگاه محقق اردبیلی- گروه علوم و صنایع غذایی (3 واحد (2 نظری+1 عملی)).
اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی- مقطع کارشناسی- دانشگاه محقق اردبیلی- گروه علوم و صنایع غذایی (3 واحد (2 نظری+1 عملی)).
تکنولوژی روغنهای خوراکی- مقطع کارشناسی- دانشگاه محقق اردبیلی- گروه علوم و صنایع غذایی (3 واحد (2 نظری+1 عملی)).
تکنولوژی قند- مقطع کارشناسی- دانشگاه محقق اردبیلی- گروه علوم و صنایع غذایی (3 واحد (2 نظری+1 عملی)).
خواص فیزیکی مواد غذایی- مقطع کارشناسیارشد- دانشگاه محقق اردبیلی- گروه علوم و صنایع غذایی (3 واحد (2 نظری+1 عملی)).
2- دانشگاه تبریز: زمستان 1393
صنایع گوشت و شیلات- مقطع کارشناسی- دانشگاه تبریز-گروه علوم و صنایع غذایی (4 واحد (3 نظری+1 عملی)).
3- دانشگاه پیام نور اردبیل: پاییز 92 تا پاییز 95
تکنولوژی روغنهای خوراکی – مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (3 واحد (2نظری +1عملی)).
تجزیه مواد غذایی – مقطع کارشناسی - دانشگاه پیام نور اردبیل (3 واحد (1نظری+2عملی)).
شیمی مواد غذایی– مقطع کارشناسی - دانشگاه پیام نور اردبیل (4 واحد).
بستهبندی مواد غذایی– مقطع کارشناسی - دانشگاه پیام نور اردبیل (2 واحد).
بهداشت و ایمنی کارخانه- مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (2 واحد).
اصول مهندسی صنایع غذایی 1- مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (3 واحد).
کنترل کیفی مواد غذایی- مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (3 واحد (2نظری+1عملی)).
اصول نگهداری مواد غذایی- مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (3 واحد).
سمینار- مقطع کارشناسی- دانشگاه پیام نور اردبیل (1 واحد).
|