اعضا - رضوان شاددل


:: فهرست بخش ها ::
:: ::
:: دکتر رضوان شاددل | برگشت به صفحه کارنامه علمی | [نسخه ویژه چاپ] ::
علایق تحقیقاتی
  • تکنولوژی استخراج و فرآوری روغن‌های خوراکی
  • آنتی‌­اکسیدان­‌های غذایی
  • استخراج آنتوسیانین­‌ها از توت­‌ها
  • فرایندهای نوین در صنایع غذایی از جمله روش­‌های استخراج جدید (استخراج با سیالات بحرانی و مافوق بحرانی)
  • تکنیک­‌های ریزپوشانی (شامل کواسرواسیون، امولسیفیکاسیون، خشک کردن پاششی و ...)
  • نانو-میکرو انکپسولاسیون غذاهای عملگرا و مواد غذا-دارو
  • بهینه‌­سازی فرایندهای صنعتی
  • غنی‌­سازی غذاها در جهت تولید غذاهای فراسودمند و غذا-دارو
  • تبدیل ضایعات فرآیند به محصولات با ارزش افزوده
:: ::