|
 |
دکتر رضوان شاددل | برگشت به صفحه کارنامه علمی
| [نسخه ویژه چاپ]
|
 |
|
مقالات ارایه شده |
1. Chemical composition, antimicrobial, antioxidant and cytotoxic evaluation of the essential oil from Meristotropis xanthioides Vassilez. 19th Iranian Pharmacy Students Seminar, Shiraz University of Medical Sciences.
2. Optimization of Polyphenolic Compounds Extraction Process from Bene Hull (Pistacia atlantica var mutica) Based on Superheated Water Using Neural Network. 103rd AOCS Annual Meeting & Expo, Long Beach, California, USA, 2012.
3. Subcritical Water Extraction as a New Environmental Friendly Method for Bioactive compounds Extraction Process from Bene Hull. 103rd AOCS Annual Meeting & Expo, Long Beach, California, USA, 2012.
4. Effect of Environment PH Extraction on the Total Phenolic Compound Extracts from Two Species of Yarrow (Achillea) and its Impact on the Stability of Soybean Oil. 103rd AOCS Annual Meeting & Expo, Long Beach, California, USA, 2012.
5. Investigation Effects of Duration Time of the Ultrasound-Assisted Extraction on the Total Phenolic Compound of Extracts from Two Species of Yarrow and the Stability of Soybean Oil. 103rd AOCS Annual Meeting & Expo, Long Beach, California, USA, 2012.
6. Evaluation of Antioxidant capacity and total phenolic content of Achillea millefolium as affected by various solvents and extraction methods. EUROFOODCHEM XVII- Istanbul, Turkey.
7. Pre- and probiotics modulate C. elegans fat storage and longevity. 21st International C. elegans Conference. University of California, Los Angeles, USA, June 21-25, 2017.
8. A novel approach for encapsulation of black raspberry anthocyanins by complex coacervation method using gelatin and gum Arabic as wall materials. 2 nd international and 25 th Iranian congress on Food Science and Technology, Sari agricultural sciences and natural resources University, April 25-26, 2018.
9. Production and evaluation of nanoliposomes loaded with capparis spinosa extract. International Conference Agriculture & Food , Burgas, Bulgaria, Agust 16-19, 2022.
10- استخراج آنتی اکسیدان های منابع آنتي اكسيداني با آب زير بحراني (subcritical water)، همايش ملي دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشاء روغنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، خردادماه 1389
11- بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی، بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، دانشگاه صنعتی شریف، آذرماه 1390
12- بازیافت مواد مؤثرهی پوست پسته وحشی به عنوان ضایعات کشاورزی با روش استخراج جدید بر پایهی آب مادون بحرانی، پنجمین همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي، دانشگاه تربیت مدرس، آذرماه 1390.
13- آب مادون - مافوق بحرانی فرایندی سبز در بازیافت ضایعات کشاورزی، پنجمین همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي، دانشگاه تربیت مدرس، آذرماه 1390
14- پپتيدهاي زيست فعال و خواص آنتي اكسيداني آنها، بيست و يكمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي، دانشگاه شیراز، 1392
15- کاربرد پرتودهی در صنایع غذایی جهت تضمین ایمنی غذایی، دانشگاه تبریز، اردیبهشت 1393
16- مواد بسته بندی مورد استفاده برای پرتودهی محصولات غذایی، دانشگاه تبریز، اردیبهشت 1393
17- بهبود ویژگیهای فیلمهای خوراکی با استفاده از پرتودهی، دانشگاه تبریز، اردیبهشت 1393
18- فیلم ها و پوشش های خوراکی در میوه ها و سبزیجات، دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، تهران 4 و 5 آذر 1392
19- کاربردهای مختلف نانو در صنایع غذایی، دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، تهران 4 و 5 آذر 1392
20- شاخه های مختلف نانو و بررسی آن در صنایع غذایی، دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، تهران 4 و 5 آذر 1392
21- اشعه فرابنفش و کاربردهای آن در صنایع غذایی، دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، تهران 4 و 5 آذر 1392
22- کاربرد بیوپلیمرهای سبز بدست آمده از محصولات جانبی کارخانجات به عنوان مواد دیواره در ریزپوشانی به روش خشک کردن پاششی، دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران 17 تیر 1399
23- استفاده از نانوکیتوزان برای ریزپوشانی مواد زیست فعال و غذا-دارو، دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران 17 تیر 1399
24- مروری بر ويژگي ها، توزيع جغرافيايی و بيماريزايی سم قارچی اکراتوکسین A، دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران 17 تیر 1399
25- مطالعات درون تنی برای ارزیابی رهایش و دسترسی زیستی ترکیبات زیست فعال نانوکپسوله شده در غذا، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، خوزستان 14 و 15 دی ماه 1399
26- میکروانکپسولاسیون ویتامین سی با استفاده از میکروحاملهای مختلف، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، خوزستان 14 و 15 دی ماه 1399
27- بازیابی انرژی از پسماند، اولین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 19 و 20 خرداد 1400
28- انرژی های تجدیدپذیر، اولین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 19 و 20 خرداد 1400
29- سنتز نانو مواد از پسماندها، اولین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 19 و 20 خرداد 1400
30- تاثیر فناوری اولتراسوند بر میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی برگ زیتون، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران 4 و 5 اسفند 1400
31- کاربرد عصاره هندوانه کوهی نانوکپسوله شده در تهیه ژله، پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران، مرکز بین المللی همایشها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام، تهران 3 شهریور 1401
32- نانوانکپسولاسیون عصاره هندوانه کوهی از طریق نانولیپوزوم سازی، پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران، مرکز بین المللی همایشها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام، تهران 3 شهریور 1401
33- اثر غلظت هاي مختلف لستین- کلسترول بر پایداري درونپوشانی نانولیپوزوم هاي حامل بتاکاروتن، دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 21 و 22 شهریور 1401
34- كاربرد ليپوزوم ها و توليد نانو ذرات جهت به دام انداختن بتاكاروتن، دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 21 و 22 شهریور 1401
35- استفاده از آب پنیر برای تولید نانوکپسول های حاوی اسیدلینولئیک کونژوگه، دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل 21 و 22 شهریور 1401 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|