دانشگاه محقق اردبیلی | |||
دکتر امیر حیدری - کارنامه علمی کامل | |||
اطلاعات فردی | |||
پست الکترونیک | heydari![]() |
||
نشانى پایگاه اینترنتى | http://www.uma.ac.ir/heydari | ||
نشانی توئیتر | |||
نشانی لینکدین | https://www.linkedin.com/in/amir-heydari-59476740/ | ||
نشانی گوگل پلاس | |||
نشانی تلگرام | |||
نشانی ریسرچ گیت | https://www.researchgate.net/profile/Amir_Heydari | ||
نشانی گوگل اسکالر | https://scholar.google.com/citations?user=0hKyDOMAAAAJ&hl=en&oi=ao | ||
نشانی پروفایل اسکوپوس | |||
نشانی ارکید | https://orcid.org/0000-0001-8357-6694 | ||
ارجاعات | |||
اچ ایندکس | |||
نام کامل | دکتر امیر حیدری | ||
آخرین رشته تحصیلى | مهندسی شیمی | ||
محل اخذ آخرین مدرک | دانشگاه صنعتی شریف | ||
اطلاعات شغلی | |||
محل خدمت | گروه آموزشی مهندسی شیمی | ||
درجه علمی | دکترا | ||
دانشیار | |||
اطلاعات تماس | |||
تلفن محل کار | +98 45 31505061 | ||
دورنگار | |||
نشانی | |||
کدپستی | |||
صندوق پستی | |||
شهر | Ardabil | ||
کشور | Iran | ||
توصیف مختصر | |||
|
|||
سوابق تحصیلی | |||
كارشناسي: مهندسي شيمي - دانشگاه محقق اردبيلي | |||
آشنایی با زبان | |||
فارسی (مادری) و انگلیسی | |||
مهارتهای حرفهای | |||
|
|||
سوابق شغلی | |||
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی (از 1380) | |||
علایق تحقیقاتی | |||
بسته بندی مواد غذایی نانوتکنولوژی محیط زیست مدلسازی بهینه سازی |
|||
دورههای تدریس شده | |||
کارشناسی: برنامه نویسی کامپیوتر موازنه مواد و انرژی محاسبات عددی کارگاه نرم افزار های مهندسی شیمی صنایع غذایی کنترل کیفیت مواد غذایی کنترل فرآیندها جزوه ارشد: بهینه سازی طراحی آزمایشات دکترا: خشک کن های مواد غذایی |
|||
کارگاههای تدریس شده | |||
![]() طراحی و انجام بسته بندی اتمسفر اصلاح شده برای میوه ها، بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران (با همکاری خانم دکتر ایران عالمزاده) شیمی مواد غذایی، اداره غذا و داروی استان اردبیل
اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی، اداره غذا و داروی استان اردبیل افزودنی های طبیعی مواد غذایی، اداره کل استاندارد استان اردبیل
![]() استاندارد 11000 در خصوص مواد غذایی مبانی ارگانیک، اداره کل استاندارد استان اردبیل بسته بندی استاندارد و قوانین و مقررات و الزامات استاندارد سازی، اداره کل استاندارد استان اردبیل ![]() استاندارد غذای حلال، اداره کل استاندارد استان اردبیل کارگاه آموزشی Simulink، دانشکده فنی دانشگاه محقق اردبیلی
کارگاه آموزشی Endnote، دانشکده فنی دانشگاه محقق اردبیلی کارگاه آموزشی Design Expert، دانشکده فنی دانشگاه محقق اردبیلی |
|||
طرحهای تحقیقاتی | |||
1. بررسی نیروگاه سیکل گاز و شبیه سازی آن توسط نرم افزار EES 2. بررسی پدیده های انتقال در راکتور سه فازی هیدروژناسیون روغن نباتی 3. طرح پژوهشی بین سازمانی با همکاری شرکت گاز استان اردبیل تحت عنوان "بررسی پدیده تشکیل هیدرات در گاز طبیعی" (همکار) 4. طرح پژوهشی بین سازمانی با همکاری شرکت گاز استان اردبیل تحت عنوان "ارزیابی عملی ایمنی انواع بخاریهای گازی" (همکار) 5. تهیه یک بسته نرم افزاری جهت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده 6. بکارگیری روشهای هوش مصنوعی در پیش بینی حلالیت گاز دی اکسید کربن در آب 7. تهیه یک بسته نرم افزاری جهت تعیین سرعت تنفس میوه ها |
|||
دانشجویان تحت راهنمایی | |||
فارغ التحصیل
|
|||
کتابهای منتشر شده | |||
Heydari, A., Alemzadeh, I., & Vossoughi, M. (2012). Study and mathematical modeling of transient gas compositions for modified atmosphere packaging. In Analysis and Design of Biological Materials and Structures (pp. 163-174). Springer, Berlin, Heidelberg. |
|||
مقالات چاپ شده | |||
حیدری, امیر, ابراهیمی, ژاله, محمدی نافچی, عبدالرضا, پورخانعلی, خدیجه. (1397). بررسی خواص کاربردی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانواکسید روی. علوم و صنایع غذایی ایران, 15(80), 335-343. حیدری, امیر, صمیمی هشجین, فاطمه, محمدی نافچی, عبدالرضا. (1397). بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم. فناوریهای نوین غذایی, 5(3), 373-384 .DOI: 10.22104/jift.2017.2228.1515 Salehnezhad, L., Heydari, A., & Fattahi, M. (2019). Experimental investigation and rheological behaviors of water-based drilling mud contained starch-ZnO nanofluids through response surface methodology. Journal of Molecular Liquids, 276, 417-430. doi:https://doi.org/10.1016/j.molliq.2018.11.142 Mahmoodi-Babolan, N., Nematollahzadeh, A., Heydari, A., & Merikhy, A. (2019). Bioinspired catecholamine/starch composites as superadsorbent for the environmental remediation. International Journal of Biological Macromolecules, 125, 690-699. doi:https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2018.12.032 Merikhy, A.,Heydari, A., Eskandari, H., & Nematollahzadeh, A. (2018). Revalorization of Spent Bleaching Earth a Waste from Vegetable Oil Refinery Plant by an Efficient Solvent Extraction System. Waste and Biomass Valorization, 1-11. Torkashvand, F., Mahboudi, F., Vossoughi, M., Fatemi, E., Moosavi Basri, S. M.,Heydari, A., & Vaziri, B. (2018). Ouantitative Proteomic Analysis of Cellular Responses to a Designed Amino Acid Feed in a Monoclonal Antibody Producing Chinese Hamster Ovary Cell Line. Iranian biomedical journal, 0-0. Khosroshahi, E. F.,Heydari, A., Mirzayi, B., & Shamkhali, A. N. (2016). A model to calculate concentration-dependent surface tension of binary systems. Fluid Phase Equilibria, 423, 34-42. Chang, S., Abbaspour, H., Nafchi, A. M.,Heydari, A., & Mohammadhosseini, M. (2016). Iranian Foeniculum vulgare essential oil and alcoholic extracts: chemical composition, antimicrobial, antioxidant and application in olive oil preservation. Journal of Essential Oil Bearing Plants, 19(8), 1920-1931. Torkashvand, F., Vaziri, B., Maleknia, S.,Heydari, A., Vossoughi, M., Davami, F., & Mahboudi, F. (2015). Designed amino acid feed in improvement of production and quality targets of a therapeutic monoclonal antibody. PloS one, 10(10), e0140597. Heydari, A., Narimani, E., & Pakniya, F. (2015). Explicit determinations of the Colebrook equation for the flow friction factor by statistical analysis. Chemical Engineering & Technology, 38(8), 1387-1396. Heydari, A., Fattahi, M., & Khorasheh, F. (2015). A New Nonlinear Optimization Method for Parameter Estimation in Enzyme Kinetics. Energy Sources, Part A: Recovery, Utilization, and Environmental Effects, 37(12), 1275-1281. Heydari, A., Alemzadeh, I., & Vossoughi, M. (2013). Influence of glycerol and clay contents on biodegradability of corn starch nanocomposites. International Journal of Engineering-Transactions B: Applications, 27(2), 203-214. Heydari, A., Alemzadeh, I., & Vossoughi, M. (2013). Functional properties of biodegradable corn starch nanocomposites for food packaging applications. Materials & Design, 50, 954-961. Mirzayi, B., Heydari, A., Noori, L., & Arjomand, R. (2011). Viscosity and rheological behavior of castor–canola mixture. European journal of lipid science and technology, 113(8), 1026-1030. Heydari, A. M. I. R., Shayesteh, K., Eghbalifam, N., Bordbar, H., & Falahatpisheh, S. (2010). Studies on the respiration rate of banana fruit based on enzyme kinetics. International Journal of Agricultral and Biology, 12(1), 145-149. |
|||
مقالات در دست چاپ | |||
مریخی، آرزو، حیدری، امیر. (1397). تعیین پارامترهای ایزوترم جذب لانگمویر با استفاده از روش بهینهسازی غیرخطی. نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران()، -. |
|||
مقالات ارایه شده | |||
“Adsorption of the methylene blue
from aqueous solution by the thermally regenerated spent bleaching earth”, International Conference on Chemical,
Environmental and Biological Sciences (CEBS-2015), Dubai (UAE), 18-19 March,
2015. “Development of a Software to
Find Optimum Design of Passive Modified Atmosphere Packaging”, The 5th
International Packaging Congress and Exhibition, Izmir Turkey, 22-24 November,
2007. “Mathematical modeling of gases
exchange dynamic in modified atmosphere packaging based on diffusivity and
solubility of gases in polymers”, 5th International Congress on Food
Technology, 9-11 March 2007, Thessaloniki, Greece “Comparison of wet and dry powder mixing on homogeneity of amlodipine tablet", The 2nd Thammasat university international conference on chemical, environmental and energy engineering, 3-4 March, 2009, Bangkok, Thailand
|
|||
انتقال دانش به جامعه | |||
انتخاب دانشگاه محقق اردبیلی برای تحصیل دانلود فایل ![]() |
|||
فعالیت های اجرایی | |||
عضو هیات مدیره انجمن نانوفناوری ایران-شعبه اردبیل | |||
برگشت به صفحه کارنامه علمی |