عنوان |
نام دانشجو/نقش |
اثر نانوالیسیتورهای مختلف بر تولید گانودریک اسید در کشت مایع گانودرما لوسیدوم |
محمدهادی رزقی (دفاع شده)/استاد راهنما |
ارزیابی اثر نانوکپسول های کیتوزان حاوی اسانس بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمهای |
آسیه طاهری (دفاع شده)/استاد راهنما |
ارزیابی اثر نانوذرات کیتوزان حاوی اسانسهای گیاهی بر کیفیت پس از برداشت قارچ دکمهای |
معصومه ولیزاده (دفاع شده)/استاد راهنما |
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوپلیمر حاوی اسانس گیاهان دارویی |
فاطمه مهرنژاد (دفاع شده)/استاد راهنما |
بررسی اثر نانوکپسولهای حاوی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی قارچ دکمهای، مایکوگون و ورتیسیلیوم |
نیما نیک خواه (در مرحله دفاع)/استاد راهنما |
استخراج آنتوسیانین از بادنجان و بررسی پایداری نانوکپسولهای حاوی آنتوسیانین در برابر شرایط محیطی مختلف |
ساناز داورپناه (در حال اجرا)/استاد راهنما |
ارزیابی اثر محیطهای کشت مختلف بر سرعت رشد رویشی قارچ دارویی گانودرما و بررسی امکان اندامزایی آن |
بهاره زارع(دفاع شده)/استاد راهنما |
بررسی تنوع ژنتیکی قارچ دارویی گانودرما لوسیدوم (Ganoderma lucidum) با استفاده از نشانگر ISSR |
شبنم لطفی(دفاع شده)/استاد راهنما |
ارزیابی امکان کنترل بیولوژیک بیماریهای حباب تر و حباب خشک قارچهای خوراکی با استفاده از عصارههای گیاهی |
زیور نجفی(دفاع شده)/استاد راهنما |
ارزیابی امکان اندامزایی و تلاقی قارچهای صدفی pleurotus eryngii وP. ulmarius در شرایط آزمایشگاهی |
فرح خیاوی(دفاع شده)/استاد راهنما |