شناسایی قارچهای مهم بیماریزا در واحدهای تولیدی قارچ خوراکی (Agaricus bisporus) استان اردبیل- احمد شهریار- مهر 92 (راهنمای دوم)
ارزیابی امکان کنترل بیولوژیک بیماریهای حباب تر ((Mycogone perniciosa و حباب خشک (Verticilliumfungicola) قارچهای خوراکی با استفاده از عصاره های گیاهی- زیور نجفی (راهنمای دوم)
تاثیرات قارچ بیمارگر حشرات،Lecanicillium muscariumو دو عصاره گیاهی بر شته برگ ذرتRhopalosiphum maidis- مارال قادری (راهنمای دوم)
تنوع ژنتیکی مقاومت به فوزاریوم سنبله گندم با استفاده از نشانگرهای پروتئینی-رباب پیری (راهنمای دوم)
ارزیابی تنوع ژنتیکی مقاومت به بیماری پژمردگی فوزاریومی در ژنوتیپهای عدس و ارتباط آن با نشانگرهای پروتئینی- سمیرا حسنیان (راهنمای دوم)
ارزیابی امکان کنترل بیولوژیک بیماریهای رایج قارچهای خوراکی با استفاده از عصاره های گیاهی- زیور نجفی (راهنمای دوم)
امکانسنجی تشخیص دانه های گندم آلوده به Fusarium graminearum با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر و ماشین بردار پشتیبان- حامد قدکچی- دی93 (مشاور)
تأثیر پرایمینگ بر جوانه زنی و استقرار بذور فرسوده گیاه خار مریم Silybum marianum- قاسم پرمون– شهریور 92 (مشاور)
اثر مصرف نیتروژن در انتقال مجدد مواد و پیری برگ در تنش کم آبی در جو - آرزو مولودی –شهریور 92 (مشاور)
شناسايي دشمنان طبيعي و مطالعه كارايي آنها در كنترل جمعيت بالشك معمولی مركبات،Pulvinaria aurantii Cockerell (Hom.: Coccidae)- اعظم خزائی- دی 87 (مشاور)
اثر تغذیه پتاسیم و نیتروژن در تولید برخی متابولیتهای گندم در مواجهه با بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندم- نصیبه توکلی (مشاور)
القاء ریشههای موئین تراریخته در گیاهکور(Capparis spinosa ) به کمک اگروباکتریوم ریزوژنز- نسرین رستمی (مشاور)
بررسی اثرات ضد قارچی سه گیاه دارویی مورخوش، بومادران و آویشن روی چند قارچ بیماریزای گیاهی- یلدا رحیمی (مشاور)
امکانسنجی تشخیص برخی از آفتها و بیماریهای میوه سیب به کمک پردازش تصویر دیجیتال- عبداله آقابرا (مشاور)
مطالعه اثرات قدرت بذر و بیوپرایمینگ با قارچ تریکودرما بر قابلیت تحمل شوری گیاهچه سویا- سعید گلشن دوست (مشاور)
ارزیابی شاخصهای جوانه زنی و رشد هتروتروفیک اکوتیپهای گیاه خرفه در شرایط تنش خشکی- سیدمجید حسینیزاده (مشاور)
مطالعه اثرات برخی ترکیبات گیاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی گل شاخه بریده شیپوری- الهام شکرانی (مشاور)
بررسی پروفیل پروتئین تحت اثر بیماری سوختگی فوزاریومی سنبله در ژنوتیپهای حساس و متحمل گندم- طیبه شیخحسابی (راهنمای دوم)
تهیه نانوكامپوزيت بر پايه اكسيد روي برای کنترل قارچ Fusarium graminearum عامل سوختگی سنبله گندم- ابوالقاسم حسین زاده (راهنمای دوم)
ارزیابی تاثیر عصارههای گیاهی در کنترل بیولوژیکی بیماریهای تارعنکبوتی (Cladobotryum dendroides) و کپک سبز (Trichoderma harzianum) قارچهای خوراکی– سهیلا بیمکان (راهنمای دوم)
بررسی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام مختلف چغندرقند نسبت به بیماری لکه برگی سرکوسپورایی (Cercospora beticola)- فاطمه جودی (راهنمای دوم)
امکان سنجی حذف برخی آلاینده های هیدروکربنی توسط قارچ در راستای زیست پالایی خاک- محمدسعید محمدی (راهنمای دوم)
شناسایی عوامل فیتوپلاسمایی و قارچی همراه زوال و خشکیدگی درختان هستهدار شهرستان مشگین شهر- اصغر علینژاد (راهنمای دوم)- دانشگاه تهران
ارزیابی اثر نانوذرات کیتوزان حاوی اسانسهای گیاهی بر کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)- معصومه ولیزاده (مشاور)
شناسایی قارچهای مرتبط با بیماری زوال درختان هلو و شلیل در منطقه شبستر- اکرم ساکن بناب (مشاور)- دانشگاه تبریز
تاثیر قارچ تریکودرما و جلبک دریایی بر شاخص های رشد، عملکرد و اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis) در بسترهای کشت آلی- الهام شجاعی (مشاور)
ارزیابی تحمل فلز سنگین مس توسط گیاهچهی جو متأثر از بایوپرایمینگ بذر با قارچ تریکودرما- مهدیه مظاهر (مشاور)
بررسی اثرات آللوپاتیک برخی کومارین ها- آرزو ستوده (مشاور)
بررسی قارچهای همراه لکه برگی در درختان توت و صنوبر اردبیل- نعیمه نعمتی (راهنما)- دانشگاه آزاد اسلامی تبریز- بهمن 96
بررسی قارچهای همراه زوال و خشکیدگی درختان توت و صنوبر اردبیل- الناز ارحمی (راهنما)- دانشگاه آزاد اسلامی تبریز- بهمن 96
بررسی تنوع ژنتیکی مقاومت به بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندمدوروم با استفاده از نشانگرهای مولکولی. نسرین عظیمی (راهنمای دوم)
ارزیابی مقاومت به بیماری پوسیدگی طوقه و ریشه اسکلروتینیایی در ارقام مختلف آفتابگردان. مهرانگیز کریملی (مشاور)
بررسی امکان کنترل زیستی جدایه های مختلف Fusarium graminearum با استفاده از اسانس چند گیاه دارویی و دوگونه قارچ تریکودرما- لیلا حسین خانی (راهنمای دوم)- دانشگاه زنجان
تاثیرعصاره قارچی بر رشد سلولی و تولید متابولیتهای ثانویه درکشت سوسپانسیون سلولی Melia azedarach. مریم مولایی (راهنمای دوم)
بررسی اثر بایوپرایمینگ بذر با قارچ تریکودرما و محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر قابلیت تحمل تنش فلز سنگین کادمیوم در گیاهچه جو- نگار آزاد (مشاور)
حذف کروم و روی از محلول آبی توسط قارچها- ابوذر جوزونی (راهنمای دوم)
ب.دکتری–نام دانشجو:
تاثیر اسید سالیسیلیک و اسید جاسمونیک بر القای مقاومت و بیان ژنهای مرتبط با بیماریزایی در گوجه فرنگی بر اثر آلودگی به ویروس موزاییک خیار- سحر قلی طلوعی- دانشگاه تبریز (راهنمای دوم)
نانوکپسوله کردن اسانس های گیاهان دارویی و اثر آنها بر معیارهای کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای- رقیه کریمی راد (مشاور)
تاثیر سه نوع محلول غذایی و میکوریز بر رشد و عملکرد گیاه استویا در بسترهای کشت مختلف- رساله دکتری- نسرینسادات سیدمحمدی (مشاور)
Continued: الف: کارشناسی ارشد–نام دانشجو:
بررسی کاربرد قارچهای میکوریز وباکتریهای محرک رشد در کاهش اثرات بیماریزایی بیمارگرهای گیاهی- زهرا کاظمی (راهنمای دوم)
تاثیر بازدارندگی چند اسانس و نانوکامپوزیت و یک گونه تریکودرما بر روی برخی گونههای بیماریزای فوزاریوم- سمیرا عنایتی (راهنمای اول)
شناسایی قارچ های همراه با خشکیدگی و زوال درختان فندق (Corylus avellana) در جنگل فندقلوی نمین- صغری قاسمی (راهنما)
شناسایی قارچهای همراه با سرخشکیدگی و زوال درختان زبان گنجشک در اردبیل- زهرا پری پور (راهنما)
شناسایی برخی قارچهای بیماریزای چمن در فضای سبز اردبیل- مهسا سمیعی (راهنما)
بررسی آزمایشگاهی حذف بیولوژیکی زایلن از محیط کشت- کیهان فولادی (راهنمای دوم)
ب.دکتری–نام دانشجو:
تاثیر سه نوع محلول غذایی و میکوریز بر رشد و عملکرد گیاه استویا در بسترهای کشت مختلف- رساله دکتری- نسرین سادات سیدمحمدی (مشاور)
سنتز، مشخصه یابی و ارزیابی پوششهای بیونانوکامپوزیتی خوراکی بر پایه قارچکشها و پلیمرهای طبیعی به منظور حفظ کیفیت و سلامت شلیل در دوره نگهداری- محمد طهماسبی (مشاور).
بررسی ترانسکریپتوم نخود زراعی تحت بیماری برق زدگی- سمیرا حسنیان (مشاور)