دانشگاه محقق اردبیلی | |
بهرام فتحی آچاچلوئی - کارنامه علمی کامل | |
اطلاعات فردی | |
پست الکترونیک | b_fathiuma.ac.ir |
نشانى پایگاه اینترنتى | http://uma.ac.ir/cv/194/Bahram-fathi-Achachlouei-Bahram-fathi-Achachlouei&mod=scv |
نشانی توئیتر | |
نشانی لینکدین | https://www.linkedin.com/in/bahram-fathi-achachlouei-32206552/ |
نشانی گوگل پلاس | |
نشانی تلگرام | |
نشانی ریسرچ گیت | https://www.researchgate.net/profile/Bahram_Fathi_achachlouei |
نشانی گوگل اسکالر | https://scholar.google.com/citations?hl=en&view_op=list_works&gmla=AJsN-F4YjzVBFzZl_v40Lq99Yzfbd8fZDIrAhT5Wzdo2qawAb7ir2 |
نشانی پروفایل اسکوپوس | https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=26537367900 |
نشانی ارکید | |
ارجاعات | |
اچ ایندکس | |
نام کامل | بهرام فتحی آچاچلوئی |
آخرین رشته تحصیلى | |
محل اخذ آخرین مدرک | دانشگاه تبريز |
اطلاعات شغلی | |
محل خدمت | علوم و مهندسی صنایع غذایی |
درجه علمی | دکترا |
دانشیار | |
اطلاعات تماس | |
تلفن محل کار | +4515510805 |
دورنگار | |
نشانی | اردبیل- دانشگاه محقق اردبیلی - دانشکده علوم کشاورزی- |
کدپستی | |
صندوق پستی | |
شهر | اردبیل |
کشور | Iran |
توصیف مختصر | |
با اهداي سلام: احتراما، اينجانب بهرام فتحی آچاچلویی دوره كارشناسي خودم را در رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی دربهمن ماه سال 1378 در دانشگاه ارومیه با معدل 94/16 به اتمام رسانده و دوره كارشناسي ارشد رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی را نيز در اسفندماه 1381 با معدل82/18 و با كسب رتبه ممتاز دانشگاه در رشته صنايع غذايي تمام كرده و با درجه عالي از پايان نامه خود تحت عنوان ‹ بررسی کاهش پاتولین در کنسانتره آب سیب › دفاع نمودم. همچنين از شهريور ماه سال 1382 در دانشگاه محقق اردبيلی بعنوان هيئت علمی مشغول می باشم. دوره دکتری تخصصی در رشته علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی را نیز با احتساب گذراندن 6 ماه دوره فرصت مطالعاتی در کشور ایرلند در تیر ماه 1391 و با رتبه ممتاز در دانشگاه تبریز به اتمام رساندم که سوابق آموزشی ، پژوهشی و اجرایی خودم را در طول نوزده ترم گذشته جهت استحضار تقديم مي كنم : | |
آشنایی با زبان | |
مسلط به زبان انگليسي و 6 ماه زندگي در كشور انگليسي زبان | |
سوابق شغلی | |
با اهداي سلام:
احتراما، اينجانب بهرام فتحی آچاچلویی دوره كارشناسي خودم را در رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی دربهمن ماه سال 1378 در دانشگاه ارومیه با معدل 94/16 به اتمام رسانده و دوره كارشناسي ارشد رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی را نيز در اسفندماه 1381 با معدل82/18 و با كسب رتبه ممتاز دانشگاه در رشته صنايع غذايي تمام كرده و با درجه عالي از پايان نامه خود تحت عنوان ‹ بررسی کاهش پاتولین در کنسانتره آب سیب › دفاع نمودم. همچنين از شهريور ماه سال 1382 در دانشگاه محقق اردبيلی بعنوان هيئت علمی مشغول می باشم. دوره دکتری تخصصی در رشته علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی را نیز با احتساب گذراندن 6 ماه دوره فرصت مطالعاتی در کشور ایرلند در تیر ماه 1391 و با رتبه ممتاز در دانشگاه تبریز به اتمام رساندم که سوابق آموزشی ، پژوهشی و اجرایی خودم را در طول نوزده ترم گذشته جهت استحضار تقديم مي كنم : |
|
علایق تحقیقاتی | |
1- توليد غذاهاي فرآسودمند 2- آناليز تركيبات غذايي و شيمي مواد غذايي 3- بررسي و مطالعه مايكوتوكسين هاي غذايي | |
دورههای تدریس شده | |
1- شیر و فراورده های آن ( 2+1) واحد 2- فرآوري توليدات دام و طيور ( 2+1) واحد 3- ميكروبيولوژي عمومي (1+1) واحد 4- ميكروبيولوژي ارشد (2+1) واحد. 5- شيمي مواد غذايي1 (3 واحد) 6- شيمي مواد غذايي2 (2 واحد) 7- اصول مهندسي صنايع غذايي 2 (3 واحد) 8- اصول نگهداري مواد غذايي (3 واحد) 9- بسته بندي مواد غذايي 2 واحد 10- تكنولوژي شير و فراورده ها 3 واحد |
|
طرحهای تحقیقاتی | |
1- مجری طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان: ‹ اندازه گیری اسیدهای چرب، استرول ها و ویتامینE در روغن استخراج شده از گیاه ماریتیغال بوسیله روش کروماتوگرافی ( اتمام یافته ) 2-مجری طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان: ‹ اندازه گیری اسیدهای چرب، استرول ها و ویتامین E فندق های برداشت شده از برخی نواحی ایران بوسیله روش های کروماتوگرافی › ( اتمام یافته) 3- همکار اول در طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان: ‹ برآورد مقادیر تداوم شیردهی با استفاده از مدل رگرسیون تصادفی در گاوهای هلشتاین شمال غرب کشور › ( اتمام یافته ) 4- همکار اول در طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان: ‹ بررسی همبستگی ارزش ارثی دوره های شیر دهی ناقص و کامل یک گله گاو هلشتاین با استفاده از مدل رگرسیون تصادفی › (اتمام یافته) 5- همکار اول در طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان: ‹ مدلسازي عمليات خشك كردن اسمزي محصولات غذايي › (اتمام یافته) 6- همکار سوم در طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان: ‹ بررسی برخي از پارامترهاي صفات توليد مثلي و رابطه آن با توليد شير در تعدادي از گله گاو هاي هلشتاین ايران › (اتمام یافته) تابستان سال 86 7- همکار چهارم در طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان: برآورد اجزاء واريانس و توارث پذيري ركوردهاي روز آزمون و ارزيابي آنها با ركوردهاي كلاسيك (305 روز) صفات توليد شير و چربي تعدادي از گله گاوهاي هلشتاين ايران (اتمام یافته) 8- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" اندازه گيري مايكوتوكسين پاتولين در چند آبميوه توليدي در كارخانجات آبميوه سازي شمال غرب كشور" (اتمام يافته) تابستان 87 9- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" بررسي اثرات فرآيند هاي تصفيه روي ميزان تركيبات كمياب روغن فندق" (اتمام يافته) اسفند ماه 87 10- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" اندازهگیری محصولات اکسیداسیونی فیتواسترول ها در روغن ها با روش جدید SPE " (اتمام يافته) بهمن ماه87 11- همکار سوم در طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان: ‹ تعيين مناسب ترين تابع رياضي توصيف كننده و برآورد پارامترهاي منحني شيردهي در فصول مختلف سال در تعدادي از گله گاوهاي ايران (اتمام یافته) سال 88 12- همکار اول در طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان: ‹ شناسایی واریته های شیرین بیان در کورائیم اردبیل به منظور تعيين میزان گلیسیریزین ریشه و برخی از ترکیبات شیمیایی در علوفه آنها › (اتمام یافته) مهرماه88 13- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، تغذیهای و پروفیل اسیدهای چرب روغن گیاه ماریتیغال در چند واریته ایرانی (اتمام يافته) تابستان 92 14- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" تولید پنیر فرآسودمند با جايگزيني چربي آن با استفاده از روغن فندق (اتمام يافته) زمستان 93 15- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" خشك كردن برگه هاي زردآلو با استفاده از فرآيند آبگيري اسمزي (اتمام يافته) تابستان 94 16- همکار دوم در طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان: ‹ ارزيابي روش هچ در تعيين محتواي پروتئين خام برخي خوراك هاي دامي › (اتمام یافته) آذرماه94 17- مجري طرح پژوهشي بين سازماني با همكاري كارخانه پگاه آذربايجان شرقي و دانشگاه محقق اردبيلي با عنوان:" فرمولاسیون و ساخت یک جایگزین شیر جهت تغذیه گوساله های شیرخوار از ضایعات لبنی (اتمام يافته) بهار 95 18- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" بهبود ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و عملکردی فیلم بیوپلیمری کربوکسی متیل سلولز از طریق افزودن نانوپرکننده و نانوتقویت کنندههای دی اکسید تیتانیوم و مونت موریلونیت" (اتمام يافته) 96 19- همكار طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" بهبود ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و عملکردی فیلم بیوپلیمری کربوکسی متیل سلولز از طریق افزودن نانوپرکننده و نانوتقویت کنندههای دی اکسید روي و مونت موریلونیت" (اتمام يافته) 96 20- همكار اول طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" ارزيابي اثرات كشندگي چند تركيب گياه بر روي شته سبز گندم" ( اتمام يافته) 96 21- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" تاثير پيش تيمار دانه ماريتيغال با مايكروويو بر كيفيت روغن استخراجي از آن " (اتمام يافته) 97 22- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" ریزپوشانی آنتوسیانینهای عصارهی متانولی تمشک سیاه وحشی با روش جدید کواسرواسیون کمپلکس" (اتمام يافته) 97 23- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" استخراج بتاکاروتن از تفاله هویج با فناوری سبز تسهیل شده با آنزیم-سورفاکتانت" ( در حال اجرا) 97 24- مجري طرح پژوهشي مصوب دانشگاه با عنوان:" تاثير فيلم ژلاتين حاوي اسانس آنيسون برروي ويژگي هاي ميکروبي، شيميايي و حسي و افزايش ماندگاري فيله مرغ نگهداري شده در دماي يخچال" ( در حال اجرا) 97 |
|
کتابهای منتشر شده | |
Chapter11: Physiological and Medicinal Properties of Castor Oil. |
|
مقالات چاپ شده | |
مقالات ارائه شده در مجلات علمی- پژوهشی و ISI 1- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " تاثیرکربن فعال برکاهش مقدار پاتولین در آب سیب" شماره 2 سال 1384( نفر اول) 2- چاپ مقاله در مجله JCR ، Journal of Food, Agriculture & Environment تحت عنوان :
Reduction of patulin content in apple juice concentrate using activated Carbon and its effects on several chemical constituents
درFebruary/March 2007 vol5(1) ( نفر اول )3-چاپ مقاله در مجله JCR ، e- Polymers تحت عنوان :
Polypropylene/montmorillonite Nanocomposites for food packaging
در2007, No.027 e- Polymers (نفر سوم )4- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی دانش كشاورزي دانشگاه تبريز تحت عنوان "اندازه گیری اسید های چرب ، استرول ها و ویتامین E فند ق های برداشت شده از برخی نواحی ایران بوسیله روش های کروماتوگرافی " در شماره 1 جلد 17 سال 1386( نفر اول) 5- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی دانش كشاورزي دانشگاه تبريز تحت عنوان "برآورد ميزان ورود نيترات به جيره غذايي شهروندان اردبيلي " در شماره 1 جلد 17 سال 1386( نفر دوم) 6- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " مقدار مايكوتوكسين پاتولين در آبمیوه هاي توليدي چند كارخانه آبمیوه سازی شمال غرب کشور" در شماره 1 جلد 1 سال 1388( نفر اول) 7- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " جداسازی محصولات اکسیداسیونی فیتواسترول ها در روغن ها ی گیاهی با روش کروماتوگرافی ستونی" در شماره 2 جلد 1 سال 1388 ( نفر اول) 8- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " بررسي اثرات فرآيندهاي پالایش روي میزان ترکیبات جزیی روغن فندق" دوره 7 شماره 2 تابستان سال 1389( نفر اول) 9- - چاپ مقاله در مجله JCR Journal of American Oil Chemistry Society, تحت عنوان : Milk Thistle Seed Oil Constituents from Different Varieties Grown in Iran 2009 vol 86, no 7. Pages: 643-650( نفر اول ) 10- چاپ مقاله در مجله JCR Czech Journal of Food Science, تحت عنوان: Mathematical Investigation of the Effects of Slicing on the Osmotic Dehydration of Sphere and Cylinder Shaped Fruits No.2, 2009: page 95-101 .27 l Vo (نفر سوم ) 11- چاپ مقاله در مجله JCR Research Journal of Biological Sciences, تحت عنوان: The Association Between Production and Reproduction Traits in Some Iranian Holstein Herd , No.12, 2008: page, 1463-1467 .3 l Vo (نفر چهارم ) 12- چاپ مقاله در مجله ISI Journal of Animal and Veterinary Advances, تحت عنوان: Correlation of Breeding Value, Milk Production and Lactation Persistency Traits During Complete and Incomplete Lactation Using Random Regression Model No.11, 2008: page 1405-1409 .7 l Vo (نفر سوم ) 13- چاپ مقاله در مجله JCR Food Chemistry, تحت عنوان: Effect of pretreatment with microwaves on oxidative stability and nutraceuticals content of oil from rapeseed , 2010: page 1211-1215. .12l Vol (نفر پنجم ) 14- چاپ مقاله در مجله JCR Journal of American Oil Chemistry Society, تحت عنوان: Rapid separating and enrichment of 4,4'-dimethylsterols of vegetable oils by solid Phase extraction. , 2010: page 1155–1159 87 Vol (نفر پنجم ) 15- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " تاثیر تیمار دانه کلزا با مایکروویو بر کیفیت روغن استخراجی از آن " در شماره 1 جلد 3/20 سال 1389( نفر پنجم) 16- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " اثرشرايط محيطي روي مقدار روغن، ويژگي هاي فيزيکي شيميايي و اسيد چرب روغن کرچک " در شماره 2 جلد 22 سال 1391( نفردوم) 17- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسید چربی روغن دانه ماریتیغال " در شماره 1 جلد 21 سال 1390( نفرپنجم) 18- ارائه مقاله کامل در Engineering and Technology 81 2011 World Academy of Science, Microwave Pretreatment of Seeds to Extract High Quality Vegetable Oil 19- ارائه و چاپ یک فصل از کتاب تخصصی معتبر بین المللی ) ( Book Chapterتحت عنوان: Physiological and Medicinal Properties of Castor Oil In: J.N. Govil and V.K Singh. (Eds)., Recent Progress In Medicinal Plants. Vol. 33. Studium Press LLC, U.S.A. pp. 323-337. 20- چاپ مقاله در مجله JCR Food Science and Technology International, تحت عنوان: Production and Characterization of a Functional Iranian White Brined Cheese by Replacement of Dairy Fat with Vegetable Oils. - 2013: page 389-398. (5)19 l Vo (نفراول ) 21- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی علوم تغذیه و صنايع غذايي ایران (دانشگاه شهید بهشتی) تحت عنوان " تولید پنیر فرآسودمند با استفاده از روغن های زیتون و کانولا " در شماره 1 بهار سال 1392 ص 92-81 ( نفراول) 22- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " توليد پنير فرآسودمند کم چرب با جايگزيني پودر هاي گردو يا بذرک به جاي چربي شير " در جلد 23 شماره 3 سال 1392 ص 317-305 ( نفراول) 23- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " تعيين ميزان گليسيريزين و برخي از تركيبات شيميايي در واريته هاي شيرين بيان در استان اردبيل" در جلد23 شماره4 سال 1392 ص 532-521 ( نفراول) 24- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " بررسي برخي از ويژگيهاي فيزيكوشيميايي دو نوع ماهی تون زرده (Euthynnus affinis) و هوور مسقطي (Katsuwonus pelamis) تازه و كنسرو شده در زمان های مختلف نگهداري" در جلد25 شماره1 سال 1394 ص 24-15 ( نفراول) 25- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي علوم دامي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " تعيين تركيبات شيميايي و برخي عناصر معدني علف چند گونه ماشک (Vicia L.) در استان اردبيل" در جلد24 شماره4 سال 1393 ص 26-15 ( نفراول) 26- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی مرتع (انجمن مرتعداري ايران- دانشگاه تهران) تحت عنوان " بررسی تأثیر ویژگیهای ارتفاع و جهت دامنه بر غلظت عناصر معدنی خاک، گیاهان مرتعی و شیر گوسفندان (مطالعه موردی: شمال و جنوب شرقی سبلان در استان اردبیل)" در شماره4 زمستان سال 1392 ص 343-330 ( نفرچهارم) 27- چاپ مقاله در مجله JCR Food Science and Biotechnology, تحت عنوان: Optimization of Extraction Process of Bioactive Compounds from Bene Hull Using Subcritical Water. - 2014: page 1459-1468. (5)23 l Vo (نفرششم ) 28- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی علوم و صنايع غذايي ايران (دانشگاه تربيت مدرس) تحت عنوان " اندازهگيري مقدار روغن، پروفيل اسيدهاي چرب و فيتواسترولهاي چند اكوتيپ مختلف دانه روغني ماريتيغال در شمال غرب كشور" در جلد13 شماره52 سال 1395 ص 36-27 ( نفراول) 29- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی فرآوري مواد غذايي (دانشگاه گرگان) تحت عنوان " خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ويژگي هاي حسي و شاخص پروتئوليز پنیر تولیدي با استفاده از جايگزيني چربي شير با روغن فندق در جلد7 شماره1 سال 1394 ص 90-77 ( نفراول) 30- چاپ مقاله در مجله JCR Chemistry of Natural Compounds, تحت عنوان: Physicochemical Properties and Nutritional Composition of Black Truffles Grown in Iran. : March, 2016: page 290-293. (2)52 l Vo (نفر سوم) چاپ شده 31- چاپ مقاله در مجله Journal of Advanced Agricultural Technologies, تحت عنوان: Milk composition and mineral concentration affected by elevation and grazing season in the rangelands of north Sabalan mountain, Iran - 2016: page 20-25. (1)3 l Vo ( نفر چهارم ) چاپ شده 32- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " ارزيابي ويژگيهاي فيزيکي- شيميايي، ليپوليز، پروتئوليز و حسي ماست تغليظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداري " دوره 13 شماره 54 تيرماه سال 1395( نفرپنجم) 33- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " بررسي ويژگيهاي شيميايي و ميكروبيولوژيكي ماست تغليظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداري " دوره 13 شماره 59، 1395 ( نفرپنجم) 34- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " ارزيابي امكان توليد آب انگور قرمز پروبيوتيك با استفاده از لاكتوباسيلوس كازئي 431 و لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس La5" جلد 25 شماره 4، 1394 ( نفرچهارم) 35- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی فرآوري و نگهداري مواد غذايي (دانشگاه گرگان) تحت عنوان " تاثير امواج فراصوت و دي اكسيد تيتانيوم براستافيلوكوكوس اورئوس و اشرشيا كلي در كشك مايع" در جلد7 شماره2 سال 1394 ص 16-1 ( نفر پنجم) چاپ شده 36- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " بررسي خشك كردن برگه هاي توت فرنگي با استفاده از آبگيري اسمزي " در دوره14 شماره66 سال 1396 ص 278-268 ( نفردوم استاد راهنما) 37- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " تاثیر عصاره چای سبز روی برخي ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری گوشت گاو در طول نگهداری " در دوره14 شماره65 سال 1396 ص 259-249 ( نفراول) 38- چاپ مقاله در مجله ISI Entomology and Applied Science Letters, تحت عنوان: Culling or Replacement of dairy cows in herds based on the expected future values : 41-46. (3)3 l 2016, Vo (نفرسوم ) چاپ شده 39- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " خشك كردن برگه هاي زردآلو با استفاده از فرآيند آبگيري اسمزي (محلول هاي ساكارز-نمك)" در جلد26 شماره3 سال 1395 ص 506-491 ( نفراول) 40- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " مقايسه تاثير روش هاي خشك كردن اسمزي، آون هواي داغ و مايكروويو بر ويژگي هاي فيزيكي شيميايي و حسي توت فرنگي. در جلد27 شماره2 سال 1396 ص 202-187 ( نفراول) 41- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی فرآوري و نگهداري مواد غذایی – دانشگاه گرگان تحت عنوان " بررسي شرايط مختلف نگهداری ميوه زيتون روي برخي از تركيبات روغن استخراج شده از زيتون دو منطقه مختلف اردبيل " در جلد9 شماره2 سال 1396 ص 68-51 ( نفراول) 42- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک " در دوره 15 شماره 75 سال 1397 ص 245-235 ( نفراول) 43- چاپ مقاله در مجله JCR American Journal of Potato Research, تحت عنوان: Effective Management of the Phthorimaea operculella (Zeller) Using PVA Nanofibers Loaded with Cinnamomum zeylanicum Essential Oil. : 2017: page 647-657. (94) Vol (نفرپنجم) 44- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " عوامل موثر بر توليد و فعاليت آنزيم لخته كننده شير در قارچ Rhizomucor miehei" در دوره15 شماره75 سال 1397 ص 200-189 ( نفر سوم) 45- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان" تولید و ارزیابی ویژگیهای نانوکامپوزیتهای هیبریدیکربوکسیمتیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونتموریلونیت و TiO2" در دوره15 شماره81 سال 1397 ص 47-35 ( نفراول) 46- چاپ مقاله در مجله JCR International Journal of Biological Macromolecules, تحت عنوان: Use of gelatin and gum Arabic for encapsulation of black raspberry anthocyanins by complex coacervation. : 2018: page 1800-1810. (107)Vol (نفرپنجم) 47- چاپ مقاله در مجله JCR Food Hydrocolloids, تحت عنوان: Double emulsion followed by complex coacervation as a promising method for protection of black raspberry anthocyanins : 2018: page 803-816. (77)Vol (نفرپنجم) 48- چاپ مقاله در مجله JCR International Journal of Biological Macromolecules, تحت عنوان: Physical and mechanical properties of hybrid montmorillonite/zinc oxide reinforced carboxymethyl cellulose nanocomposites : 2018: page 863-873. (108)Vol (نفردوم) 49- چاپ مقاله در مجله JCR Journal of Crop Protection, تحت عنوان: Synthesis and evaluation of Zingiber officinale Roscoe essential oil- loaded nanofiber on the potato tuber moth, phthorimaea operculella (Zeller) : 2018: page 39-49. (1)7 Vol (نفرپنجم) 50- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و فنون كشت هاي گلخانه اي- تحت عنوان " تأثیر كاربرد مقادير مختلف كمپوست مصرف شده پرورش قارچ دكمه اي و نوع پايه بر رشد و عملكرد گوجه فرنگي گلخانه اي رقم سيندا " در سال هشتم، شماره 2 سال 1396 ص 131-119 ( نفرچهارم) 51- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی- پژوهش هاي توليدات دامي- تحت عنوان" مقايسه روش هچ با روش كجلدال در تعيين محتواي پروتئين خام برخي خوراك هاي دامي" دوره 8 شماره 18 سال 1396 ص 107-112 ( نفرسوم) 52- چاپ مقاله در مجله JCR Annals of the Brazilian Academy of Sciences, تحت عنوان: The Effect of Ferrous Nano-oxide Particles on Physiological Traits and Nutritional Compounds of Soybean (Glycine max L.) Seed : 2018: page 485-494. (1)90 Vol (نفرسوم) 53- چاپ مقاله در مجله JCR Carbohydrate Polymers, تحت عنوان: Fabrication and characterization of CMC-based nanocomposites reinforced with sodium montmorillonite and Tio2 nanomaterials : 2018: page 415-425. (199)Vol (نفراول) 54- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی- فيزيولوژي و تكوين جانوري- تحت عنوان"بررسي فراسنجههاي خوني و هورمونهاي تيروئيدي برههاي آميخته رومانف-مغاني تحت اثر تزريق بولدنون آندسيلينات و سطح پروتئين جيره غذايي" دوره 11 شماره 2 سال 1397 ص 58-47 ( نفرسوم) 55- چاپ مقاله در مجله Agriculture & Food, تحت عنوان: EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF INULIN AND XANTHAN ON SURVIVAL OF PROBIOTIC BACTERIA IN DOOGH TO PRODUCE A FUNCTIONAL DAIRY DRINK : 2018: page 195-203. (6)Vol (نفراول) 56- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان" اثر منطقه رشد و دماي محيط نگهداري ميوه زيتون بر ويژگيهاي فيزيكوشيميايي روغن استحصالي" در دوره15 شماره82 سال 1397 ص 305-295 ( نفراول) 57- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان" رویکرد جدید جهت درونپوشانی آنتوسیانین های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره" در دوره15 شماره82 سال 1397 ص 340- 331 ( نفراول) 58- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی پژوهشهاي علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه فردوسي مشهد تحت عنوان" اثر پوترسين و ژل آلوئه ورا بر شاخصهاي بيوشيميايي ميوه هلو رقم رد تاپ در طول انبارداري" در دوره14 شماره؟؟ سال 1397 ص ؟؟؟- ؟؟؟ ( نفرسوم) پذيرش شده 59- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی- پژوهشهاي توليدات دامي- تحت عنوان"بررسي اثر تزريق بولدنون آندسيلينات و سطح پروتئين جيره غذايي بر عملكرد پروار، قابليت هضم مواد مغذي و خصوصيات لاشه برههاي آميخته رومانف-مغاني " دوره ؟؟ شماره ؟؟ سال 1397 ص ؟؟-؟؟ ( نفرسوم) پذيرش شده 60- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی فناوريهاي نوين غذایی – سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران تحت عنوان" پیش تیمار با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه ماریتیغال اکوتیپ قلعه بابک " در دوره؟ شماره؟؟ سال 1397 ص ؟؟؟- ؟؟؟ ( نفراول) پذيرش شده 61- چاپ مقاله در مجله JCR Industrial Crops and Products, تحت عنوان: Microwave pretreatment as a promising strategy for increment of nutraceutical content and extraction yield of oil from milk thistle seed : 2018: page ??-??. (??)Vol (نفراول) پذيرش شده |
|
مقالات ارایه شده | |
مقالات ارائه شده در كنگره هاي علمي: 1-ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در کنگره ملی علوم و صنایع غذایی دانشگاه گرگان تحت عنوان" ارایه راهکاری برای کاهش مقدار سم پاتولین در صنایع آب میوه سازی" در فروردین 1385 2-ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در همایش علمی شیر شمال کشور دانشگاه مازندران تحت عنوان" میزان مصرف سرانه شیر و سلامتی جامعه " در آذر 1384 3-ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی وآموزشي دنیای کشت و صنعت تحت عنوان "اثرات فرایند کردن غلات در انرژی خوراک مصرفی گاوهای شیری" سال 1384 4-ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و آموزشي دنیای کشت و صنعت تحت عنوان" مقایسه شیر گاو باگاومیش و گوسفند وبز" سال 1385 5- بررسی همبستگی بین روش های مختلف محاسباتی تداوم شیر دهی با استفاده از مدل رگرسیون تصادفی در گاوهای هلشتاین ایران. مجله علم و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی1385 6-ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی ایران در اصفهان تحت عنوان" اندازه گیری اسید های چرب و استرول ها ی فندق های برداشت شده از مغان و شمال ایران توسط روش گاز کروماتوگرافی ( GC )" در شهریور ماه 1385 7- ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی ایران در اصفهان تحت عنوان" استخراج روغن از گیاه ماریتیغال و اندازه گیری اسید های چرب شاخص آن توسط دستگاه GC " در شهریور ماه 1385 8-ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی ایران در اصفهان تحت عنوان" برآورد میزان ورود نیترات به جیره غذایی شهروندان اردبیلی" در شهریور ماه 1385 9- ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی ایران در اصفهان تحت عنوان" بررسی پدیده انتقال جرم و مدلسازی فرآیند خشک کردن اسمزی میو ه ها" در شهریور ماه 1385 10 - ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در كنفرانس ملي غذاي عملگر در دانشگاه تربيت مدرس تحت عنوان " اندازه گیری اسید های چرب اشباع ، غیر اشباع و ویتامین E در گیاه ماریتیغال به عنوان یک دانه روغنی" در بهمن ماه 1385 11 - ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در كنفرانس ملي غذاي عملگر در دانشگاه تربيت مدرس تحت عنوان " بررسی خواص نفوذ پذیری نانو کامپوزیت های پلی پروپیلن – خاک رس برای مصارف بسته بندی مواد غذایی " در بهمن ماه 1385 12- ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در دوازدهمين كنگره ملي مهندسي شيمي ايران تحت عنوان : Mathematical Study of the Effects of Size Reduction on the Osmotic Dehydration of Fruits: Cylindrical Geometry در 29 مهرماه تا 2 آبان 1387 - دانشگاه صنعتی سهند 13- ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در اولين همایش تخصصي روغن زيتون تحت عنوان: تركيبات فنوليك در روغن زيتون و تغييرات آنها در طول نگهداري و فرآوري روغن( نفر اول ). در 4-3 اسفند ماه 1387 تهران- وزارت جهاد كشاورزي 14- ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در اولين همایش تخصصي روغن زيتون تحت عنوان: تعيين محصولات اكسيداسيوني فيتواسترول ها در روغن زيتون با روش SPE( نفر دوم). در 4-3 اسفند ماه 1387 تهران- وزارت جهاد كشاورزي 15- ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در اولين همایش تخصصي روغن زيتون تحت عنوان: تعيين تركيبات ليپيدي روغن زيتون با استفاده از روش هاي تجزيه اي جديد ( نفر سوم ). در 4-3 اسفند ماه 1387 تهران- وزارت جهاد كشاورزي 16- ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در سومين كنگره علوم دامي كشور تحت عنوان: بررسي رقابت بين توليد و باروري در تعدادي از گله گاو هاي ايران ( نفر سوم ). در مهر ماه 1387 دانشگاه فردوسي مشهد – CD همراه دارد. 17- ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در سومين كنگره علوم دامي كشور تحت عنوان: بررسي روند كاهشي منحني شيردهي دوره هاي مختلف در تعدادي از گاوهاي هلشتاين ايران (نفر دوم). در مهر ماه 1387 دانشگاه فردوسي مشهد - CD همراه دارد. 18- ارائه مقاله و چاپ خلاصه آن در نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران تحت عنوان: استفاده از تکنولوژی های بسته بندی فعال یا هوشمند در مواد غذایی ( نفر اول). در آبان ماه 1389.کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران- تهران- دانشگاه تهران 19- ارائه مقاله كامل در کنگره ملی كشاورزي ارگانيك تحت عنوان: بهینه سازی تولید برگه زرد آلو با استفاده از فرآیند آبگیری اسمزی ( نفر اول). در مهرماه 1391.کنگره ملی كشاورزي ارگانيك - اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي 20- ارائه مقاله كامل در کنگره ملی كشاورزي ارگانيك تحت عنوان: جایگزینی چربی اشباع شیر با روغن های زیتون و کانولا برای تولید پنیر فرآسودمند به منظور تغذیه سالم ( نفر اول). در مهرماه 1391.کنگره ملی كشاورزي ارگانيك - اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي 21- ارائه مقاله كامل در کنگره ملی كشاورزي ارگانيك تحت عنوان: جایگزینی چربی شیر با پودرهای گردو و بزرک برای تولید پنیرهای کم چرب به منظور تغذیه سالم ( نفر اول). در مهرماه 1391.کنگره ملی كشاورزي ارگانيك - اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي 22- ارائه مقاله كامل در اولين كنفرانس ملی راهكارهاي دستيابي به توسعه پايدار تحت عنوان: تاثير درصدهاي مختلف پسماند كمپوست قارچ بر برخي از شاخصهاي رويشي گوجه فرنگي ( نفرچهارم). در 20 اسفند 1391 - تهران- مركز همايشهاي كشور 23- ارائه مقاله كامل در اولين كنفرانس ملی راهكارهاي دستيابي به توسعه پايدار تحت عنوان: تاثير پيوند و پسماند كمپوست قارچ بر روي برخي از شاخصهاي رويشي گوجه فرنگي ( نفرچهارم). در 20 اسفند 1391 - تهران- مركز همايشهاي كشور 24- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تعيين برخي از تركيبات شيميايي در چند گونه ماشک وحشي(Vicia L ) استان اردبيل ( نفر اول). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 25- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثير ميدانهاي الكتريكي پالسي روي ميکروارگانيسم هاي مواد غذايي به منظور فرآوري و تغذيه سالم( نفر اول). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 26- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: اندازه گيري گلیسیریزین و برخي از تركيبات شيميايي دردو واريته گياه دارويي شیرین بیان منطقه كورائيم اردبیل ( نفر اول). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 27- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثير ذرات نانواکسیدآهن بر روي پروفيل اسيدهاي چرب و مقدار كلروفيل دانه سویا ( نفر سوم). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 28- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: مطالعه تاثير پسماند كمپوست قارچ بر روي شاخص هاي كيفي ميوه گوجه فرنگي پيوند شده ( نفر چهارم). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 29- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: مطالعه تاثير پسماند كمپوست قارچ بر رشد و عملكرد گوجه فرنگي (نفر چهارم). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 30- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسي تاثير درصدهاي مختلف پسماند كمپوست قارچ برتغييرات فلورسانس كلروفيل گياه گوجه فرنگي (نفر چهارم). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 31- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تعيين و مقايسه غلظت عناصر معدني در شير گوسفندان مغاني چراكننده در سه رويشگاه مرتعي جنوب شرقي سبلان (نفر چهارم). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 32- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: اثر ارتفاع مرتع و فصل چرا برغلظت برخی عناصر معدنی در شير بزهاي خلخالي چراكننده در سه رويشگاه ارتفاعي مراتع شمال سبلان (نفر چهارم). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 33- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تعيين و مقايسه غلظت عناصر معدني كلسيم، پتاسيم و سديم دو گونه گياه مرتعي در مراتع شمال سبلان (نفر چهارم). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 34- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسي تغييرات عناصر معدني كلسيم، پتاسيم و سديم گياهان مرتعي در دو مرحله فنولوژيكي (نفر چهارم). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 35- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تأثیر فصل چرا و ارتفاع مرتع بر پروفیل اسیدهای چرب شیر بزهای خلخالی چراکننده در مراتع سبلان (نفر چهارم). در 31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 36- ارائه مقاله كامل در دومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تعیین و مقایسه پروفیل اسیدهای چرب شیر گوسفندان مغانی درحال چرا در مراتع سبلان (نفر چهارم). در31-30 مرداد ماه1392. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 37- ارائه مقاله كامل در دومين سمينار ملی مديريت پرورش دام و طيور تحت عنوان: مقایسه اثر گونه دام و فصل چرا برغلظت برخی عناصر معدنی پرنیاز در شیر گوسفندان و بزهای در حال چرا در مراتع جنوب شرقی سبلان (نفر چهارم). در 16 شهريور ماه 1392. كرمان- دانشگاه شهيد باهنر كرمان. 38- ارائه مقاله كامل در دومين سمينار ملی مديريت پرورش دام و طيور تحت عنوان: مقایسه اثر گونه دام و فصل چرا برغلظت برخی عناصر معدنی پرنیاز در شیر گوسفندان و بزهای در حال چرا در مراتع شمال سبلان (نفر چهارم). در 16 شهريور ماه 1392. كرمان- دانشگاه شهيد باهنر كرمان. 39- ارائه مقاله كامل در بيست و يكمين كنگره ملی علوم و صنايع غذايي ايران تحت عنوان: بررسی استفاده از روغن ماریتیغال به عنوان روغن غذایی و دارویی جدید(نفر اول). در 7 تا 9 آبان ماه سال 1392. شيراز- دانشگاه شيراز. 40- ارائه مقاله كامل در بيست و يكمين كنگره ملی علوم و صنايع غذايي ايران تحت عنوان: آناليز و مقايسه برخي از تركيبات مغذي سه گونه میگوی انتخاب شده از خليج فارس (نفر اول). در 7 تا 9 آبان ماه سال 1392. شيراز- دانشگاه شيراز. 41- ارائه مقاله كامل در بيست و يكمين كنگره ملی علوم و صنايع غذايي ايران تحت عنوان: بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و تغذیهای قارچ دنبلان (نفر اول). در 7 تا 9 آبان ماه سال 1392. شيراز- دانشگاه شيراز. 42- ارائه مقاله كامل در همايش ملی مباحث نوين در كشاورزي تحت عنوان: بررسی اثر گونه دام بر غلظت اسیدهای چرب در شیر گوسفندان و بزهای در حال چرا در مراتع سبلان (نفر چهارم از پنج). در 30 تا 31 ارديبهشت ماه سال 1393. تهران- سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان تهران. 43- ارائه مقاله كامل در همايش ملی مباحث نوين در كشاورزي تحت عنوان: بررسی اثر فصل چرا بر پروفیل اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع شیر گوسفندان چرا کننده در مراتع سبلان (نفر چهارم از پنج). در 30 تا 31 ارديبهشت ماه سال 1393. تهران- سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان تهران. 44- ارائه مقاله كامل در همايش ملی مباحث نوين در كشاورزي تحت عنوان: بررسی اثر گونه دام و فصل چرا بر غلظت عناصر معدنی کم نیاز در شیر گوسفند و بز در مراتع جنوب سبلان (نفر چهارم از پنج). در 30 تا 31 ارديبهشت ماه سال 1393. تهران- سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان تهران. 45- ارائه مقاله كامل در همايش ملی مباحث نوين در كشاورزي تحت عنوان: بررسی اثر ارتفاع و فصل بر غلظت عناصر معدنی خاک و گیاهان مرتعی جنوب شرقی سبلان (نفر چهارم از پنج). در 30 تا 31 ارديبهشت ماه سال 1393. تهران- سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان تهران. 46- ارائه مقاله كامل در همايش ملی مباحث نوين در كشاورزي تحت عنوان: تاثیر ارتفاع مرتع و فصل رویشی بر غلظت برخی عناصر معدنی نمونه های خاک و گیاهان مراتع شمالی سبلان (نفر چهارم از پنج). در 30 تا 31 ارديبهشت ماه سال 1393. تهران- سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان تهران. 47- ارائه مقاله كامل در همايش ملی مباحث نوين در كشاورزي تحت عنوان: مقایسه اثر گونه دام و فصل چرا بر غلظت برخی عناصر معدنی کم نیاز شیر دام های چرا کننده در مراتع شمال سبلان (نفر چهارم از پنج). در 30 تا 31 ارديبهشت ماه سال 1393. تهران- سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان تهران. 49- ارائه مقاله كامل در بيست و دومين كنگره ملی علوم و صنايع غذايي ايران تحت عنوان: فرمولاسيون و جايگزيني چربي شير براي تولید پنیر فرآسودمند با استفاده از روغن فندق (نفر اول). در 8 تا 9 شهريور ماه سال 1393. گرگان- دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان. 50- ارائه مقاله كامل در بيست و دومين كنگره ملی علوم و صنايع غذايي ايران تحت عنوان: خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پروتئوليز پنیر تولیدي با استفاده از روغن فندق (نفر اول). در 8 تا 9 شهريور ماه سال 1393. گرگان- دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان. مقاله برتر سخنراني كنگره شد. 51- ارائه مقاله كامل در سومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: فناوريهاي كشاورزي جايگزين (نفر اول). در30-29 مرداد ماه1393. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 52- ارائه مقاله كامل در سومين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسي تاثير فاصله زماني بين اولين تلقيح پس از زايش تا آبستني (DFBC) روي ميزان توليد شير و تعداد گوساله متولد شده در سال بازاي هر راس گاو(نفرسوم). در30-29 مرداد ماه1393. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 53- ارائه مقاله كامل در ششمين کنگره ملی علوم دامي تحت عنوان: تاثير سطوح مختلف كنسانتره بر عملكرد پروار برههاي شيرگيري شدهي نژاد قزل تحت چرا (نفرپنجم). در6-5 شهريور ماه1393. تبريز- دانشگاه تبريز. 54- ارائه مقاله كامل در ششمين کنگره ملی علوم دامي تحت عنوان: تاثير سطوح مختلف كنسانتره بر فراسنجه هاي رشدي و رفتار چرا در برههاي شيرگيري شدهي نژاد قزل تحت چرا (نفرپنجم). در6-5 شهريور ماه1393. تبريز- دانشگاه تبريز. 55- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثیر استفاده از عصاره چای سبز روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی گوشت گاو در مدت زمان نگهداری (نفر دوم). در29-28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 56- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسی غلظت های مختلف محلول های اسمزی در خشک کردن اسمزی توت فرنگی (نفر دوم). در29-28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 57- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسي ويژگي هاي شيميايي و حسي توت فرنگي خشك شده به روش اسمزي (نفر دوم). در29-28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 58- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثیر دماهای مختلف نگهداری میوه زیتون روی میزان استخراج روغن و ویژگیهای کیفی آن (نفر دوم). در29-28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 59- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثير رطوبت محيط كشت بر توليد آنزيم رنين از قارچ رايزو موكور ميهي ( Rhizomucor miehei ) در محيط تخميري جامد (نفر سوم). در29-28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 60- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثير عوامل مختلف بر توليد رنين از قارچ رايزو موكور ميهي ( Rhizomucor miehei ) در محيط تخميري جامد (نفر سوم). در29-28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 61- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسي روش هاي مختلف استخراج DNA ژنومي باكتري Lactococcus Lactis بركيفيت DNA و PCR (نفر سوم). در29-28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 62- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسي تاثير اتيلن روي عمر پس از برداشت گل شيپوري (نفر سوم). در29 -28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 63- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسي اثرات تيوسولفات نقره و ساكارز روي عمر پس از برداشت گل شيپوري (نفر سوم). در29 -28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 64- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثير پلي آمين ها بر شاخص هاي اندازه گيري گياه استويا ربائوديانا در شرايط درون شيشه اي (نفر چهارم). در29 -28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 65- ارائه مقاله كامل در اولين كنفرانس بين المللی آب، محيط زيست وتوسعه پايدار تحت عنوان" تاثير بسترهاي الي و باكتري هاي محرك رشد بر شاخص هاي مورفولوژيك گياه كاهو رقم رابيكون " در 6 تا 8 مهر ماه 1395 - دانشگاه محقق اردبيلي(نفر پنجم) 66- ارائه مقاله كامل در سومين كنگره سراسري در مسير توسعه علوم كشاورزي و منابع طبيعي تحت عنوان" بهينه سازي ژن كيموزين A بر اساس كاربرد كدوني در مخمر Pichia pastoris " در 30 آذر ماه 1395 - گرگان(نفر چهارم) 67- ارائه مقاله كامل در سومين كنگره سراسري در مسير توسعه علوم كشاورزي و منابع طبيعي تحت عنوان" ارزيابي فيلوژنتيكي ژن كيموزين گاوي در قارچ رايزو موكور ميهي و برخي پستانداران " در 30 آذر ماه 1395 - گرگان(نفر چهارم) 68- ارائه مقاله كامل در چهارمين کنگره ملی كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثير پلي آمين ها بر شاخص هاي اندازه گيري گياه استويا ربائوديانا در شرايط درون شيشه اي (نفر چهارم). در29 -28 مرداد ماه1394. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 69- ارائه چكيده مقاله در پنجمين کنگره ملی و اولين كنگره بين المللي كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: Effect of different levels of inulin and oligofructose on the survival of probiotic bacteria in symbiotic Doogh (نفر اول از دو نفر). در 26-25 مرداد ماه1396. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 70- ارائه مقاله كامل در پنجمين کنگره ملی و اولين كنگره بين المللي كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: استفاده از پروتئازهاي گياهي به عنوان آنزيم لخته كننده شير. (نفر سوم) در 26-25 مرداد ماه1396. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 71- ارائه مقاله كامل در پنجمين کنگره ملی و اولين كنگره بين المللي كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسي خصوصيات لاشه و مصرف خوراك بره هاي آميخته رومانف-مغاني تحت اثر تزريق بولدنون آندسيلينات و جيره هاي با سطوح مختلف پروتئين. (نفر سوم) در 26-25 مرداد ماه1396. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 72- ارائه مقاله كامل در پنجمين کنگره ملی و اولين كنگره بين المللي كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسي عملكرد پروار و مصرف خوراك برههاي آميخته رومانف-مغاني تحت اثر تزريق بولدنون آندسيلينات و جيره با سطوح مختلف پروتئين. (نفر سوم) در 26-25 مرداد ماه1396. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 73- ارائه مقاله كامل در پنجمين کنگره ملی و اولين كنگره بين المللي كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: اثرات مكمل سازي منابع چربي (دانه كتان اكسترود شده و CLA) در جيره ميش هاي شيري قزل بر تركيبات شير. (نفر سوم) در 26-25 مرداد ماه 1396. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 74- ارائه مقاله كامل در پنجمين کنگره ملی و اولين كنگره بين المللي كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثير استفاده از دانه كتان اكسترود شده و اسيد لينولئيك مزدوج بر متابوليتهاي خوني ميشهاي قزل در دوره پس از زايش. (نفر سوم) در 26-25 مرداد ماه 1396. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 75- ارائه مقاله كامل در پنجمين کنگره ملی و اولين كنگره بين المللي كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: بررسي تنوع ژنتيكي ژنوتيپهاي كلزا بر اساس برخي صفات بيوشيميايي و فيزيولوژيكي. (نفر پنج) در 26-25 مرداد ماه 1396. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 76- ارائه مقاله كامل در پنجمين کنگره ملی و اولين كنگره بين المللي كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: اثر تنش خشكي بر روي برخي صفات فيزيولوژيكي ارقام مختلف كلزا. (نفر پنج) در 26-25 مرداد ماه 1396. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 77- ارائه مقاله كامل در پنجمين کنگره ملی و اولين كنگره بين المللي كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثير نسبتهاي مختلف نيتروژن بر باززايي گل سوسن چلچراغ. (نفر چهارم) در 26-25 مرداد ماه 1396. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 78- ارائه مقاله كامل در پنجمين کنگره ملی و اولين كنگره بين المللي كشاورزي ارگانيك و مرسوم تحت عنوان: تاثير نسبتهاي مختلف نيتروژن بر توليد متابوليت هاي ثانويه در گل سوسن چلچراغ. (نفر چهارم) در 26-25 مرداد ماه 1396. اردبيل- دانشگاه محقق اردبيلي. 79- ارائه مقاله و چاپ كامل آن در سومين كنفرانس بين المللی فناوري و مديريت انرژي تحت عنوان" تاثير مقياس توليد دوغ بر مصرف انرژي، نهاده ها و اثرات زيست محيطي " در 10 و 11 اسفندماه 1395 – تهران- انجمن علمي انرژي ايران (نفرسوم) 80- ارائه مقاله و چاپ كامل آن در دومين همايش ملي توسعه پايدار در سيستم هاي مهندسي انرژي، آب و محيط زيست تحت عنوان" ارزيابي اثرات زيست محيطي ماست كم چرب بر اساس مقياس توليد " در 3 و 4 اسفندماه 1395 – تهران- دانشگاه علم و صنعت ايران (نفر سوم) 81- ارائه مقاله و چاپ كامل آن در دومين كنفرانس ملي روش هاي افزايش ماندگاري فراورده هاي غذايي تحت عنوان" تاثير سطوح مختلف اينولين و كيتوزان بر زندهماني باكتريهاي پروبيوتيك در دوغ " در7 و 8 دي ماه 1395 – تهران- انجمن علمي علوم و صنايع غذايي ايران (نفر اول) 82- ارائه مقاله كامل در سومين كنگره سراسري در مسير توسعه علوم كشاورزي و منابع طبيعي تحت عنوان" اثر منبع ليپيدي جيره و پودر شويد بر قابليت هضم مواد مغذي در جوجه هاي گوشتي " در 30 آذر ماه 1395 - گرگان(نفر سوم) 83- ارائه مقاله كامل در هفتمين كنگره ملي علوم دامي ايران تحت عنوان" اثر منبع ليپيدي جيره و پودر شويد بر صفات توليدي جوجه هاي گوشتي" در 17 تا 18 شهريورماه 1395 – تهران- دانشگاه تهران (نفر سوم) 84- ارائه مقاله كامل در بيست وپنجمين كنگره ملي و دومين كنگره بين المللي علوم و صنايع غذايي ايران تحت عنوان" تاثير سطوح مختلف اينولين و گزانتان بر زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك در دوغ" در 5 تا 6 ارديبهشت ماه 1397 – ساري- دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري (نفر اول). 85- ارائه مقاله كامل در بيست وپنجمين كنگره ملي و دومين كنگره بين المللي علوم و صنايع غذايي ايران تحت عنوان" تاثير سطوح مختلف اينولين و اليگوفروكتوز بر زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك در دوغ" در 5 تا 6 ارديبهشت ماه 1397 – ساري- دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري (نفر اول). 86- ارائه مقاله كامل در بيست وپنجمين كنگره ملي و دومين كنگره بين المللي علوم و صنايع غذايي ايران تحت عنوان" اثر آنتي اكسيداني عصاره برگ به در پايداري اكسايشي روغن سويا " در 5 تا 6 ارديبهشت ماه 1397 – ساري- دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري (نفر دوم). 87- ارائه مقاله در پنجمين كنگره بين المللي ليپيد هاي خوراكي اروپا در سپتامبر 2007 در كشور سوئد تحت عنوان : Fatty Acids, Sterols and Vitamin E in Milk Thistle Seeds Oil. 88- ارائه مقاله در دهمين كنفرانس غذايي آسيا در آگوست 2007 در كشور مالزي تحت عنوان : Chromatographic Measurement of Fatty acids, Sterols and Vitamin E in Hazelnuts Grown in Selected Areas of Iran. 89- ارائه مقاله در دهمين كنفرانس غذايي آسيا در آگوست 2007 در كشور مالزي تحت عنوان : Mass transfer during the osmotic dehydration of sliced fruit at pseudo-steady state 90- ارائه مقاله در دهمين كنفرانس در فوریه 2007 در كشور استرالیا تحت عنوان : Investigation of the Mechanical and Barrier Properties of the Polypropylene/montmorillonite Nanocomposites as Food Packaging, 29th Australian Polymer symposium, Hobart, Australia, 11-15 February 2007. 91- ارائه مقاله در كنفرانس بین المللی Food Research در نوامبر 2010 در كشور مالزي تحت عنوان : Evaluation of Effects of Chemical Refining Processes on Fatty acids, Phytosterols and Phytosterol Oxidation Products of Hazelnut Oil by using of SPE 92- ارائه مقاله در كنفرانس بین المللی 9th Euro Fed Lipid Congress در سپتامبر 2011 در كشور هلند تحت عنوان : Replacement of Dairy Fat with Vegetable Oils in Iranian Feta Cheese 93- ارائه مقاله در كنفرانس بین المللی 9th Euro Fed Lipid Congress در سپتامبر 2011 در كشور هلند تحت عنوان (نفر پنجم): Evaluation of Oil content and Fatty acid Composition of Pyrus glabra as a Medicinal Plant (Pyrus glabra Boiss) 94- ارائه مقاله در كنفرانس بین المللی International Conference on Biotechnology and Food Engineering در سپتامبر 2011 در كشور سنگاپور تحت عنوان (نفرسوم) : Microwave Pretreatment of Seeds to Extract High Quality Vegetable Oil 95- ارائه مقاله(شفاهي) در كنفرانس بین المللی 11th Euro Fed Lipid Congress در اكتبر 2013 در كشور تركيه تحت عنوان (نفر اول): Modification of Iranian White Brined Cheese by Fat Replacement with Olive Oil or Canola Oil 96- ارائه مقاله(پوستر) در كنفرانس بین المللی 11th Euro Fed Lipid Congress در اكتبر 2013 در كشور تركيه تحت عنوان (نفر اول): Manufacture of Functional and Low- Fat Iranian White Brined Cheese with Fat Replacement by Walnut or Linseed Powders 97- ارائه مقاله(پوستر) در كنفرانس بین المللی 11th Euro Fed Lipid Congress در اكتبر 2013 در كشور تركيه تحت عنوان (نفر اول): Physicochemical properties and nutritional compounds of milk thistle seeds oil from different varieties grown in Iran 98- ارائه مقاله(پوستر) در كنفرانس بین المللی 11th Euro Fed Lipid Congress در اكتبر 2013 در كشور تركيه تحت عنوان (نفر اول): Evaluation of Oil Content and Fatty Acids Profile of Echium amoenum Fisch. Seed Oils from Different Regions of Iran 99- ارائه مقاله (پوستر) در كنفرانس بین المللی 11th Euro Fed Lipid Congress در اكتبر 2013 در كشور تركيه تحت عنوان (نفر اول): Physicochemical Properties and Fatty Acids Profile of Black Truffles Grown in East Azerbaijan-Iran 100- ارائه مقاله(پوستر) در كنفرانس بین المللی 11th Euro Fed Lipid Congress در اكتبر 2013 در كشور تركيه تحت عنوان (نفر اول): Evaluation of some Physicochemical Properties of Two Species (Euthynnus affinis and Katsuwonus pelamis) of Fish oils from Iran 101- ارائه مقاله(پوستر) در كنفرانس بین المللی 11th Euro Fed Lipid Congress در اكتبر 2013 در كشور تركيه تحت عنوان (نفر اول): Application of phenolic compounds extracted from virgin olive oil as green inhibitor to protect of steel corrosion 102- ارائه مقاله(شفاهي) در كنفرانس بین المللی 25th International Scientific-Experts Congress on Agriculture and Food Industry در سپتامبر 2014 در كشور تركيه تحت عنوان (نفر اول): Production of Functional Cheese by Replacement of Milk Fat with Hazelnut Oils 103- ارائه مقاله(پوستر) در كنفرانس بین المللی 10th Nanoscience and Nanotechnology Conference of Turkey در 17-21 جون 2014 در كشور تركيه- شهر استانبول، تحت عنوان (نفر دوم): The Use of Nanotechnology in Food Packaging and Storage 104- ارائه مقاله(پوستر) در كنفرانس بین المللی 5th International Scientific Conference of Iranian Academicians Abroad in Turkey در 21-20 فوريه 2015 در كشور تركيه- (نفر چهارم): تحت عنوان The Effect of height and season on composition and macro mineral concentration of grazing sheep milk in south eastern of Sabalan rangelands 105- ارائه مقاله (سخنراني) در كنفرانس بین المللی 2th International Conference on AgriAqua 2015 در 29-28 دسامبر 2015 در كشور سريلانكا- (نفر اول): تحت عنوان Investigation on optimum conditions of osmotic drying in the apricot slices 106- ارائه مقاله (پوستر) در كنفرانس بین المللی Euro Fed Lipid Congress 27 الي30 سپتامبر 2015 در كشور ايتاليا تحت عنوان (نفر اول): Evaluation of some physicochemical properties of olive oil extracted from olives stored in the different conditions 107- ارائه مقاله(شفاهي) در كنفرانس بین المللی 5th International Caucasian Symposium on Polymers & Advanced Materials در 2تا5 جولاي 2017 در كشور گرجستان(نفر اول) تحت عنوان: Modification of physico-chemical characteristics of CMC film by incorporation of montmorillonite and TiO2 nanoparticles 108- ارائه مقاله در كنفرانس بین المللی 5th International Caucasian Symposium on Polymers & Advanced Materials در 2تا5 جولاي 2017 در كشور گرجستان(نفر اول) تحت عنوان: Physical and mechanical properties of CMC-MMT-ZnO nanobiocomposite films 109- ارائه مقاله در كنفرانس بین المللی 6th International Conference of Agriculture and Food در 20تا24 جون 2018 در كشور بلغارستان (نفر اول) تحت عنوان: Effect of different levels of Inulin and Xanthan on Survival of probiotic bacteria in Doogh to produce a functional dairy drink |
|
داوری در کنفرانسها | |
داوري مقالات در كنگره ملي كشاورزي ارگانيك در دانشگاه محقق اردبيلي داوري مقالات در محله پژوهش هاي صنايع غذايي دانشگاه تبريز داوري مقالات در محله علوم و صنايع غذايي ايران دانشگاه تربيت مدرس داوري مقالات در محله فراورده هاي مواد غذايي دانشگاه گرگان و ساير مجلات مربوط به علوم و صنايع غذايي |
|
فعالیت های اجرایی | |
1- مسئول نظارت و نصب و راه اندازی کارخانه شیر پاستوریزه دانشگاه که در شهریورماه 1383 با حضور وزیر محترم علوم و استاندار محترم استان افتتاح شد. 2- مدیر عامل صندوق رفاه اعضای هیئت علمی دانشگاه از شهریور ماه 84 تا حال حاضر 3- معاونت پژوهشي و تحصيلات تكميلي دانشكده از شهريور ماه 92 تا آذر ماه 95 | |
داوری مقالات در مجلات علمی | |
داوري مقالات در مجله پژوهش هاي صنايع غذايي در دانشگاه تبريز داوري مقالات در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ايران در دانشگاه تربيت مدرس |
|
برگشت به صفحه کارنامه علمی |