مقالات ارائه شده در مجلات علمی- پژوهشی و ISI
1- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " تاثیرکربن فعال برکاهش مقدار پاتولین در آب سیب" شماره 2 سال 1384( نفر اول)
2- چاپ مقاله در مجله JCR ، Journal of Food, Agriculture & Environment تحت عنوان :
Reduction of patulin content in apple juice concentrate using activated Carbon and its effects on several chemical constituents
درFebruary/March 2007 vol5(1) ( نفر اول )
3-چاپ مقاله در مجله JCR ، e- Polymers تحت عنوان :
Polypropylene/montmorillonite Nanocomposites for food packaging
در2007, No.027 e- Polymers (نفر سوم )
4- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی دانش كشاورزي دانشگاه تبريز تحت عنوان "اندازه گیری اسید های چرب ، استرول ها و ویتامین E فند ق های برداشت شده از برخی نواحی ایران بوسیله روش های کروماتوگرافی " در شماره 1 جلد 17 سال 1386( نفر اول)
5- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی دانش كشاورزي دانشگاه تبريز تحت عنوان "برآورد ميزان ورود نيترات به جيره غذايي شهروندان اردبيلي " در شماره 1 جلد 17 سال 1386( نفر دوم)
6- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " مقدار مايكوتوكسين پاتولين در آبمیوه هاي توليدي چند كارخانه آبمیوه سازی شمال غرب کشور" در شماره 1 جلد 1 سال 1388( نفر اول)
7- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " جداسازی محصولات اکسیداسیونی فیتواسترول ها در روغن ها ی گیاهی با روش کروماتوگرافی ستونی" در شماره 2 جلد 1 سال 1388 ( نفر اول)
8- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " بررسي اثرات فرآيندهاي پالایش روي میزان ترکیبات جزیی روغن فندق" دوره 7 شماره 2 تابستان سال 1389( نفر اول)
9- - چاپ مقاله در مجله JCR Journal of American Oil Chemistry Society, تحت عنوان :
Milk Thistle Seed Oil Constituents from Different Varieties Grown in Iran
2009 vol 86, no 7. Pages: 643-650( نفر اول )
10- چاپ مقاله در مجله JCR Czech Journal of Food Science, تحت عنوان:
Mathematical Investigation of the Effects of Slicing on the Osmotic Dehydration of Sphere and Cylinder Shaped Fruits
No.2, 2009: page 95-101 .27 l Vo (نفر سوم )
11- چاپ مقاله در مجله JCR Research Journal of Biological Sciences, تحت عنوان:
The Association Between Production and Reproduction Traits in Some Iranian Holstein Herd
, No.12, 2008: page, 1463-1467 .3 l Vo (نفر چهارم )
12- چاپ مقاله در مجله ISI Journal of Animal and Veterinary Advances, تحت عنوان:
Correlation of Breeding Value, Milk Production and Lactation Persistency Traits During Complete and Incomplete Lactation Using Random Regression Model
No.11, 2008: page 1405-1409 .7 l Vo (نفر سوم )
13- چاپ مقاله در مجله JCR Food Chemistry, تحت عنوان:
Effect of pretreatment with microwaves on oxidative stability and nutraceuticals content of oil from rapeseed
, 2010: page 1211-1215. .12l Vol (نفر پنجم )
14- چاپ مقاله در مجله JCR Journal of American Oil Chemistry Society, تحت عنوان:
Rapid separating and enrichment of 4,4'-dimethylsterols of vegetable oils by solid Phase extraction.
, 2010: page 1155–1159 87 Vol (نفر پنجم )
15- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " تاثیر تیمار دانه کلزا با مایکروویو بر کیفیت روغن استخراجی از آن " در شماره 1 جلد 3/20 سال 1389( نفر پنجم)
16- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " اثرشرايط محيطي روي مقدار روغن، ويژگي هاي فيزيکي شيميايي و اسيد چرب روغن کرچک " در شماره 2 جلد 22 سال 1391( نفردوم)
17- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسید چربی روغن دانه ماریتیغال " در شماره 1 جلد 21 سال 1390( نفرپنجم)
18- ارائه مقاله کامل در Engineering and Technology 81 2011 World Academy of Science,
Microwave Pretreatment of Seeds to Extract High Quality Vegetable Oil
19- ارائه و چاپ یک فصل از کتاب تخصصی معتبر بین المللی ) ( Book Chapterتحت عنوان:
Physiological and Medicinal Properties of Castor Oil In: J.N. Govil and V.K Singh. (Eds)., Recent Progress In Medicinal Plants. Vol. 33. Studium Press LLC, U.S.A. pp. 323-337.
20- چاپ مقاله در مجله JCR Food Science and Technology International, تحت عنوان:
Production and Characterization of a Functional Iranian White Brined Cheese by Replacement of Dairy Fat with Vegetable Oils.
- 2013: page 389-398. (5)19 l Vo (نفراول )
21- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی علوم تغذیه و صنايع غذايي ایران (دانشگاه شهید بهشتی) تحت عنوان " تولید پنیر فرآسودمند با استفاده از روغن های زیتون و کانولا " در شماره 1 بهار سال 1392 ص 92-81 ( نفراول)
22- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " توليد پنير فرآسودمند کم چرب با جايگزيني پودر هاي گردو يا بذرک به جاي چربي شير
" در جلد 23 شماره 3 سال 1392 ص 317-305 ( نفراول)
23- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " تعيين ميزان گليسيريزين و برخي از تركيبات شيميايي در واريته هاي شيرين بيان در استان اردبيل" در جلد23 شماره4 سال 1392 ص 532-521 ( نفراول)
24- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " بررسي برخي از ويژگيهاي فيزيكوشيميايي دو نوع ماهی تون زرده (Euthynnus affinis) و هوور مسقطي (Katsuwonus pelamis) تازه و كنسرو شده در زمان های مختلف نگهداري" در جلد25 شماره1 سال 1394 ص 24-15 ( نفراول)
25- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي علوم دامي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " تعيين تركيبات شيميايي و برخي عناصر معدني علف چند گونه ماشک (Vicia L.) در استان اردبيل"
در جلد24 شماره4 سال 1393 ص 26-15 ( نفراول)
26- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی مرتع (انجمن مرتعداري ايران- دانشگاه تهران) تحت عنوان " بررسی تأثیر ویژگیهای ارتفاع و جهت دامنه بر غلظت عناصر معدنی خاک، گیاهان مرتعی و شیر گوسفندان (مطالعه موردی: شمال و جنوب شرقی سبلان در استان اردبیل)" در شماره4 زمستان سال 1392 ص 343-330 ( نفرچهارم)
27- چاپ مقاله در مجله JCR Food Science and Biotechnology, تحت عنوان:
Optimization of Extraction Process of Bioactive Compounds from Bene Hull Using Subcritical Water.
- 2014: page 1459-1468. (5)23 l Vo (نفرششم )
28- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی علوم و صنايع غذايي ايران (دانشگاه تربيت مدرس) تحت عنوان " اندازهگيري مقدار روغن، پروفيل اسيدهاي چرب و فيتواسترولهاي چند اكوتيپ مختلف دانه روغني ماريتيغال در شمال غرب كشور" در جلد13 شماره52 سال 1395 ص 36-27 ( نفراول)
29- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی فرآوري مواد غذايي (دانشگاه گرگان) تحت عنوان " خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ويژگي هاي حسي و شاخص پروتئوليز پنیر تولیدي با استفاده از جايگزيني چربي شير با روغن فندق در جلد7 شماره1 سال 1394 ص 90-77 ( نفراول)
30- چاپ مقاله در مجله JCR Chemistry of Natural Compounds, تحت عنوان:
Physicochemical Properties and Nutritional Composition of Black Truffles Grown in Iran.
: March, 2016: page 290-293. (2)52 l Vo (نفر سوم) چاپ شده
31- چاپ مقاله در مجله Journal of Advanced Agricultural Technologies, تحت عنوان:
Milk composition and mineral concentration affected by elevation and grazing season in the rangelands of north Sabalan mountain, Iran
- 2016: page 20-25. (1)3 l Vo ( نفر چهارم ) چاپ شده
32- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " ارزيابي ويژگيهاي فيزيکي- شيميايي، ليپوليز، پروتئوليز و حسي ماست تغليظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداري " دوره 13 شماره 54 تيرماه سال 1395( نفرپنجم)
33- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " بررسي ويژگيهاي شيميايي و ميكروبيولوژيكي ماست تغليظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداري " دوره 13 شماره 59، 1395 ( نفرپنجم)
34- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " ارزيابي امكان توليد آب انگور قرمز پروبيوتيك با استفاده از لاكتوباسيلوس كازئي 431 و لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس La5" جلد 25 شماره 4، 1394 ( نفرچهارم)
35- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی فرآوري و نگهداري مواد غذايي (دانشگاه گرگان) تحت عنوان " تاثير امواج فراصوت و دي اكسيد تيتانيوم براستافيلوكوكوس اورئوس و اشرشيا كلي در كشك مايع" در جلد7 شماره2 سال 1394 ص 16-1 ( نفر پنجم) چاپ شده
36- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " بررسي خشك كردن برگه هاي توت فرنگي با استفاده از آبگيري اسمزي " در دوره14 شماره66 سال 1396 ص 278-268 ( نفردوم استاد راهنما)
37- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " تاثیر عصاره چای سبز روی برخي ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری گوشت گاو در طول نگهداری " در دوره14 شماره65 سال 1396 ص 259-249 ( نفراول)
38- چاپ مقاله در مجله ISI Entomology and Applied Science Letters, تحت عنوان:
Culling or Replacement of dairy cows in herds based on the expected future values
: 41-46. (3)3 l 2016, Vo (نفرسوم ) چاپ شده
39- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " خشك كردن برگه هاي زردآلو با استفاده از فرآيند آبگيري اسمزي (محلول هاي ساكارز-نمك)" در جلد26 شماره3 سال 1395 ص 506-491 ( نفراول)
40- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " مقايسه تاثير روش هاي خشك كردن اسمزي، آون هواي داغ و مايكروويو بر ويژگي هاي فيزيكي شيميايي و حسي توت فرنگي. در جلد27 شماره2 سال 1396 ص 202-187 ( نفراول)
41- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی فرآوري و نگهداري مواد غذایی – دانشگاه گرگان تحت عنوان " بررسي شرايط مختلف نگهداری ميوه زيتون روي برخي از تركيبات روغن استخراج شده از زيتون دو منطقه مختلف اردبيل " در جلد9 شماره2 سال 1396 ص 68-51 ( نفراول)
42- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک " در دوره 15 شماره 75 سال 1397 ص 245-235 ( نفراول)
43- چاپ مقاله در مجله JCR American Journal of Potato Research, تحت عنوان:
Effective Management of the Phthorimaea operculella (Zeller) Using PVA Nanofibers Loaded with Cinnamomum zeylanicum Essential Oil.
: 2017: page 647-657. (94) Vol (نفرپنجم)
44- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " عوامل موثر بر توليد و فعاليت آنزيم لخته كننده شير در قارچ Rhizomucor miehei" در دوره15 شماره75 سال 1397 ص 200-189 ( نفر سوم)
45- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان" تولید و ارزیابی ویژگیهای نانوکامپوزیتهای هیبریدیکربوکسیمتیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونتموریلونیت و TiO2" در دوره15 شماره81 سال 1397 ص 47-35 ( نفراول)
46- چاپ مقاله در مجله JCR International Journal of Biological Macromolecules, تحت عنوان:
Use of gelatin and gum Arabic for encapsulation of black raspberry anthocyanins by complex coacervation.
: 2018: page 1800-1810. (107)Vol (نفرپنجم)
47- چاپ مقاله در مجله JCR Food Hydrocolloids, تحت عنوان:
Double emulsion followed by complex coacervation as a promising method for protection of black raspberry anthocyanins
: 2018: page 803-816. (77)Vol (نفرپنجم)
48- چاپ مقاله در مجله JCR International Journal of Biological Macromolecules,
تحت عنوان:
Physical and mechanical properties of hybrid montmorillonite/zinc oxide reinforced carboxymethyl cellulose nanocomposites
: 2018: page 863-873. (108)Vol (نفردوم)
49- چاپ مقاله در مجله JCR Journal of Crop Protection, تحت عنوان:
Synthesis and evaluation of Zingiber officinale Roscoe essential oil- loaded nanofiber on the potato tuber moth, phthorimaea operculella (Zeller)
: 2018: page 39-49. (1)7 Vol (نفرپنجم)
50- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و فنون كشت هاي گلخانه اي- تحت عنوان " تأثیر كاربرد مقادير مختلف كمپوست مصرف شده پرورش قارچ دكمه اي و نوع پايه بر رشد و عملكرد گوجه فرنگي گلخانه اي رقم سيندا " در سال هشتم، شماره 2 سال 1396 ص 131-119 ( نفرچهارم)
51- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی- پژوهش هاي توليدات دامي- تحت عنوان" مقايسه روش هچ با روش كجلدال در تعيين محتواي پروتئين خام برخي خوراك هاي دامي" دوره 8 شماره 18 سال 1396 ص 107-112 ( نفرسوم)
52- چاپ مقاله در مجله JCR Annals of the Brazilian Academy of Sciences, تحت عنوان:
The Effect of Ferrous Nano-oxide Particles on Physiological Traits and Nutritional Compounds of Soybean (Glycine max L.) Seed
: 2018: page 485-494. (1)90 Vol (نفرسوم)
53- چاپ مقاله در مجله JCR Carbohydrate Polymers, تحت عنوان:
Fabrication and characterization of CMC-based nanocomposites reinforced with sodium montmorillonite and Tio2 nanomaterials
: 2018: page 415-425. (199)Vol (نفراول)
54- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی- فيزيولوژي و تكوين جانوري- تحت عنوان"بررسي فراسنجههاي خوني و هورمونهاي تيروئيدي برههاي آميخته رومانف-مغاني تحت اثر تزريق بولدنون آندسيلينات و سطح پروتئين جيره غذايي" دوره 11 شماره 2 سال 1397 ص 58-47 ( نفرسوم)
55- چاپ مقاله در مجله Agriculture & Food, تحت عنوان:
EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF INULIN AND XANTHAN ON SURVIVAL OF PROBIOTIC BACTERIA IN DOOGH TO PRODUCE A FUNCTIONAL DAIRY DRINK
: 2018: page 195-203. (6)Vol (نفراول)
56- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان" اثر منطقه رشد و دماي محيط نگهداري ميوه زيتون بر ويژگيهاي فيزيكوشيميايي روغن استحصالي" در دوره15 شماره82 سال 1397 ص 305-295 ( نفراول)
57- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان" رویکرد جدید جهت درونپوشانی آنتوسیانین های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره" در دوره15 شماره82 سال 1397 ص 340- 331 ( نفراول)
58- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی پژوهشهاي علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه فردوسي مشهد تحت عنوان" اثر پوترسين و ژل آلوئه ورا بر شاخصهاي بيوشيميايي ميوه هلو رقم رد تاپ در طول انبارداري" در دوره14 شماره؟؟ سال 1397 ص ؟؟؟- ؟؟؟ ( نفرسوم) پذيرش شده
59- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی- پژوهشهاي توليدات دامي- تحت عنوان"بررسي اثر تزريق بولدنون آندسيلينات و سطح پروتئين جيره غذايي بر عملكرد پروار، قابليت هضم مواد مغذي و خصوصيات لاشه برههاي آميخته رومانف-مغاني " دوره ؟؟ شماره ؟؟ سال 1397 ص ؟؟-؟؟ ( نفرسوم) پذيرش شده
60- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی فناوريهاي نوين غذایی – سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران تحت عنوان" پیش تیمار با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه ماریتیغال اکوتیپ قلعه بابک " در دوره؟ شماره؟؟ سال 1397 ص ؟؟؟- ؟؟؟ ( نفراول) پذيرش شده
61- چاپ مقاله در مجله JCR Industrial Crops and Products, تحت عنوان:
Microwave pretreatment as a promising strategy for increment of nutraceutical content and extraction yield of oil from milk thistle seed
: 2018: page ??-??. (??)Vol (نفراول) پذيرش شده
|