1- زهرا باقری شیره جینی: اثر عصاره آویشن در جیرههای حاوی گندم و ذرت بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی 2- محمد ملک زاده: مقايسه ارزش غذايي ارقام مختلف جو استان اردبيل به صورت دانه كامل يا آسياب شده در جيره جوجههای گوشتی 3- کاظم علیجان زاده فیروزی: اثرات سینبیوتیکی پروبیوتیک لاکتوباسیلوسی (پریمالاک) و پریبیوتیک مشتق از قارچ آسپرژیلوس(فرماکتو) بر مورفولوژی روده ی کوچک و قابليت هضم ايلئومي مواد مغذي در جوجه های گوشتی 4- سید موسی سعادت میرقدیم: اثر اسانس میخک روی پارامترهای خونی ، مورفولوژی بافت روده و قابليت هضم ايلئومي موادمغذي در جوجههای گوشتی 5- مریم غلامحسینی زهرایی: تاثير نانوزئوليت نقره، زئوليت و فلاومايسين بر عملکرد و قابليت هضم ایلئومی مواد مغذي و برخي فراسنجه هاي خوني در جوجههاي گوشتي 6- اکبر شیرعلی نژاد باروقی: اثرات ايزوفلاون هاي سويا روي قابليت هضم ايلئومي مواد مغذي، پارامترهاي خوني، عملکرد رشد، زيست فراهمي كلسيم و ويژگيهاي لاشه در جوجه هاي گوشتي 7- محمود مسیبی: تاثير جايگزيني ارقام مختلف سورگوم به جاي ذرت بر قابلیت هضم مواد مغذي، عملكرد رشد و قوام گوشت جوجههاي گوشتی 8- شعله هوشیار: تأثير نانوزئولیت نقره در جيرههای حاوی ذرت و سورگوم بر ريختسنجی روده، قابليت هضم ایلئومی مواد مغذي و سيستم ايمنی جوجههاي گوشتي 9- علی رضا سقایی: اثر فيتاز ميكروبي و پلي اتيلن گليكول در جيره حاوي سورگوم بر عملکرد ، استفاده از مواد مغذی و ريخت سنجي روده جوجههای گوشتی 10- ایوب بدرزاده : مقایسه ارزش غذایی سه هیبرید ذرت با و بدون استفاده از آنزیم فیتاز در جيره جوجههای گوشتی 11- معصومه فکری: تاثیر خیساندن ، جوانهزنی و فیتاز میکروبی بر ارزش تغذیهای سورگوم در جیره جوجه های گوشتی 12- حاتم حاتمی: اثر عصارههای نعناع و ریحان جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، برخی فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی 13- مهدی جعفری: اثر ایزوفلاونهاي سویا بر کیفیت لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی، مورفولوژی روده و کلسترول سرم خون جوجههای گوشتی |