|
 |
پروفسور عبدالله گل محمدی | برگشت به صفحه کارنامه علمی
| [نسخه ویژه چاپ]
|
 |
|
مشارکت در کارگاهها |
1- ارزیابی غیر مخرب پارامترهای کیفی سیب رقم رد دلیشز در دوره نگهداری با استفاده از تصویربرداری فراطیفی
2- تخمین غیرمخرب فعالیت آنزیمهای پرکسیداز و پلی فنل اکسیداز در سیب رقم رددلیشز در دوره نگهداری با استفاده از تصویر برداری فراطیفی
3- بررسی تأثیر پوششهای امولسیونی بر پایه نانو سلولز باکتریایی، ژلاتین و اسانس دارچین بر عمر پس از برداشت توتفرنگی
4- سنتز و مشخصه یابی فیلمهای کامپوزیتی ژلاتین ماهی- نانوکریستالهای سلولزی بر پایه باکتری حاوی اسانس دارچین |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|