اعضا - عبدالله گل محمدی


:: فهرست بخش ها ::
:: ::
:: پروفسور عبدالله گل محمدی | برگشت به صفحه کارنامه علمی | [نسخه ویژه چاپ] ::
پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد
  1. بررسي خواص رئولوژی گوجه‌فرنگی تحت بارگذاري فشاري (مرصاد قربان نژاد شهرودی)
  2. بررسی تأثير امواج التراسونیک بر میزان افزایش استخراج قند چغندرقند (رضا محمدزاده)
  3. درجه‌بندی برخط سیب با استفاده از پردازش تصویر و هوش مصنوعی  (سونيا فرهادي)
  4. درجه‌بندی کیفی برخط گوجه‌فرنگی با استفاده از بینایی ماشین (هادی عبدالله زاده)
  5. مطالعه‌ی خواص فیزیکی سه رقم سیب‌زمینی و تفکیک برخط آن‌ها با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (ابراهیم عبدیان)
  6. بررسی برخی عوامل بر خواص مکانیکی چهار رقم زیتون در طول دوره نگهداری (محمد رجبی سرخنی)
  7. تعيين سرعت حد و برخی خواص فیزیکی غلات استراتژیک (یوسف پورحسن)
  8. بررسي عوامل مؤثر بر خواص مکانيکي شاخه درخت انگور به‌منظور انجام هرس (فرزام شيردل)
  9. سنتز، مشخصه يابي و ارزيابي بسته‌بندی فعال زیست‌تخریب‌پذیر به‌منظور افزایش عمر پس از برداشت توت‌فرنگی (یگانه فیض‌اللهی)
  10. بررسی خواص کمی و کیفی گوجه‌فرنگی در شرایط مختلف انبارداری و پیش‌بینی کیفیت آن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (پريسا مرادي قشلاقی) 
  11. بررسی خواص کمی و کیفی سیب‌زمینی در شرایط مختلف انبارداری و پیش‌بینی کیفیت آن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (فاطمه صادقي)
  12. بررسی عوامل مؤثر در بهینه‌سازی مکانیزاسیون و مدیریت آن در اراضی کشاورزی (مطالعه موردی: شهرستان بیله سوار) (اميرحسين رزم‌جو اودلو) 
  13. بررسی تغییرات اجزاء پسماندهای شهری تبریز و تحلیل راهکارهای مدیریتی آن‌ها (عادل درگاهی کرگان) 
  14. بررسي شرايط انبارداري بر كيفيت اسانس زيره‌ سبز (حسن خسروجردي)
  15. تحليل و ارزيابي سايش گندم و عدس در لوله‌های سيستم انتقال نيوماتيک به روش ديناميک سيالات محاسباتي (مرضيه مبشر)
  16. تخمين ميزان محتواي نيتروژن در محصول گندم با استفاده از پردازش تصوير (فاطمه گل محمدزاده)
  17. کاربرد پردازش تصوير براي تشخيص ميزان نيتروژن برگ گياه گوجه‌فرنگی (اسما کیسالایی)
:: ::