اعضا - عبدالله گل محمدی


:: فهرست بخش ها ::
:: ::
:: پروفسور عبدالله گل محمدی | برگشت به صفحه کارنامه علمی | [نسخه ویژه چاپ] ::
مقالات در دست چاپ

- Long-Term Storage Effects on the Physical Properties of the Potato - Optimization of connecting rod of MF-285 tractor

- Design, Development and Evaluation of an Online Potato Sorting System Using Machine Vision.

- Determination of mechanical properties of potato flesh during storage

- Study of physical characteristic of flat bread made of three Iranian wheat cultivars

- Effects of wheat flour and baking temperature on the quality of Iranian flat bread - Part I: Physico-chemical properties.

- Effects of Wheat Flour and Baking Temperature on the Quality of Iranian Flat Bread-Part II: Thermophysical Properties.

 - Modeling Thermal Conductivity of Iranian Flat Bread Using Artificial Neural Networks

- اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته

- برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختی 

- بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته

- بررسی اثر رطوبت بر برخي خواص فيزيكي سه رقم سويا

:: ::