|
 |
پروفسور عبدالله گل محمدی | برگشت به صفحه کارنامه علمی
| [نسخه ویژه چاپ]
|
 |
|
مقالات چاپ شده |
- Long-Term Storage Effects on the Physical Properties of the Potato, International Journal of Food Properties (JCR). 2012
- Design, Development and Evaluation of an online potato Sorting System Using Machine Vision, International Journal of Agriculture and Crop Sciences. 2013
- Determination of mechanical properties of potato flesh during storage. International Journal of Agriculture and Crop Sciences. 2013
- Optimization of connecting rod of MF-285 tractor, Journal of Agricultural Technology. 2010
- Study of physical characteristics of flat bread made of three Iranian wheat cultivars, International Journal of agricultural and biology. 2005
- Effects of Wheat Flour and Baking Temperature on the Quality of Iranian Flat Bread-Part I: Physico-chemical Properties, Asian Journal of Chemistry. 2009
- Effects of Wheat Flour and Baking Temperature on the Quality part II, Asian Journal of Chemistry. 2009
- Modeling Thermal Conductivity of Iranian Flat Bread Using Artificial Neural Networks, International Journal of Food Properties. 2011
- Potential of three-dimensional footprint mold in investigating the effect of tractor tire contact volume changes on rolling resistance, Journal of Terramechanics. 2018
- Finite element modeling of the interaction of a treaded tire with clay-loam soil, Computers and Electronics in Agriculture. 2018
- Prediction of the tractor tire contact area, contact volume and rolling resistance using regression model and artificial neural network. Agricultural Engineering International. 1398.
- Control of nectarine fruits postharvest fungal rots caused by Botrytis Cinerea and Rhizopus Stolonifer via some essential oils, Journal of Food Science and Technology. (JCR). 1398
- Potential of three-dimensional footprint mold in investigating the effect of tractor tire contact volume changes on rolling resistance, Journal of Terramechanics. (JCR). 1397
- Prediction of bruise volume propagation of pear during the storage using soft computing methods, Food Science & Nutrition. (JCR) 1398.
- Preparation of cinnamon essential oil emulsion by bacterial cellulosenanocrystals and fish gelatin, Food Hydrocolloids. (JCR). 1399.
- PREDICTIONS OF THE APPLE BRUISE VOLUME ON THE BASIS OF IMPACT ENERGY OR MAXIMUM CONTACT FORCE USING ADAPTIVE NEURO-FUZZY INFERENCE SYSTEM (ANFIS), Acta Technologica Agriculturae. (Web of Science). 1399.
- Tire and soil effects on power loss: Measurement and comparison with finite element model results, Journal of Terramechanics. (JCR). 1399.
- Cinnamon Essential Oil Encapsulated into a Fish Gelatin‑Bacterial Cellulose Nanocrystals Complex and Active Films Thereof. Food Biophysics, (JCR).
- Impact of Bacterial Cellulose Nanocrystals-Gelatin/CinnamonEssential Oil Emulsion Coatings on the Quality Attributes of‘Red Delicious’ Apples. Coatings, (JCR).
- Production of Innovative Essential Oil-Based Emulsion Coatings for Fungal Growth Control on Postharvest Fruits, Foods. (JCR)
- برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختی. مجله علوم و صنايع غذايی ايران. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1390).
- اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته. نشریه پژوهشهای صنایع غذایي. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1392).
- بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. علمی- پژوهشی خارجی ISC (1392).
- بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1392).
- اثر رطوبت، سرعت و جهت بارگذاري بر روي خواص مكانيكي دانه نخود. علوم مکانیک در ماشینهای کشاورزی. علمی - پژوهشی داخلی (1392).
- بررسی اثر رقم، اندازه و رطوبت دانه بر ضریب کشسانی و بیشینه تنش تماسی دانه جو. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1390).
- استفاده از سیستم استنتاج فازی (FIS) برای پیشبینی مقدار انرژی گسیختگی، ضریب الاستیسیته و چغرمگی دانه ذرت. علوم مکانیک در ماشینهای کشاورزی (1393).
- برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزي. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1398).
- پیشبینی دبي جرمي شلتوک با استفاده از حسگر خازني و مدلسازی آن با رگرسيوني چندگانه، ANN و ANFIS. مهندسی بیوسیستم ایران. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1396).
- تعیین خواص رئولوژیکی گوجهفرنگی تحت شرایط مختلف بارگذاری شبه استاتیکی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. علمی- پژوهشی داخلی. ISC (1396).
- پیشبینی فشار تماسی و مقاومت به نفوذ خاک با اندازهگیری مساحت تماسی لاستیک و هدایت الکتریکی ظاهری خاک. مجله تحقیقات سامانه و مکانیزاسیون کشاورزی. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1396).
- پیشبینی مقاومت غلتشی لاستیک با استفاده از مدل رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی (ANN). مجله تحقیقات سامانه و مکانیزاسیون کشاورزی. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1396).
- مدلسازی و بهينه يابي خواص ضد قارچی برخي اسانسهای گياهي عليه پوسيدگي نرم (Rhizopus Stolonifer) با استفاده از روش سطح پاسخ. كنترل بيولوژيك آفات و بیماریهای گياهي. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1399).
- بهينهسازي اثرات ضد قارچي اسانسهاي دارچين، آويشن شيرازي و مرزه خوزستاني عليه قارچ كپك آبي (Penicillium expansum) با استفاده از روش سطح پاسخ. دانش گیاهپزشکی ايران. علمی - پژوهشی داخلی ISC (1399).
- بررسي اثر اسانس آويشن شيرازي به عنوان يك عامل اتصال عرضي بر خواص فيلم زيست تخريب پذير زئين. مطالعات علوم محیطزیست. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1400).
- ارزيابي غيرمخرب مواد جامد محلول غدههای سیبزمینی در شرايط مختلف انبارداري با استفاده طیفسنجی فروسرخ نزديك (Vis/NIR). مطالعات علوم محیطزیست. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1400).
- تصويربرداري فراطيفي فروسرخ نزديك به منظور تخمين غير مخرب pH سيب رددليشز در دوره نگهداري. فصلنامه فناوریهای جديد در صنعت غذا. علمی- پژوهشی داخلی ISC
- بررسي اثر بستهبندی فعال زيست تخريب پذير بر پايه زئين حاوي اسانس آويشن شيرازي بر عمر پس از برداشت توتفرنگی. فصلنامه فناوریهای جديد در صنعت غذا. علمی- پژوهشی داخلی ISC
- پیشبینی فعاليت آنزيم پراكسيداز با استفاده از تصويربرداري فراطيفي فروسرخ نزديك در سيب رددليشز طي دوره نگهداري فصلنامه فناوریهای جديد در صنعت غذا. علمی- پژوهشی داخلی ISC
- بررسي شيب الك، دامنه حركت الك و مكش فن بر روي بازده تمیز کردن و نرخ از دست دادن دستگاه خرمنكوب بادامزميني. ماشینهای كشاورزي. علمی- پژوهشی داخلی ISC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|