Long-Term Storage Effects on the Physical Properties of the Potato, International Journal of Food Properties (JCR). 2012
Design, Development and Evaluation of an online potato Sorting System Using Machine Vision, International Journal of Agriculture and Crop Sciences. 2013
Determination of mechanical properties of potato flesh during storage. International Journal of Agriculture and Crop Sciences. 2013
Optimization of connecting rod of MF-285 tractor, Journal of Agricultural Technology. 2010
Study of physical characteristics of flat bread made of three Iranian wheat cultivars, International Journal of agricultural and biology. 2005
Effects of Wheat Flour and Baking Temperature on the Quality of Iranian Flat Bread-Part I: Physico-chemical Properties, Asian Journal of Chemistry. 2009
Effects of Wheat Flour and Baking Temperature on the Quality part II, Asian Journal of Chemistry.2009
Modeling Thermal Conductivity of Iranian Flat Bread Using Artificial Neural Networks, International Journal of Food Properties. 2011
Potential of three-dimensional footprint mold in investigating the effect of tractor tire contact volume changes on rolling resistance, Journal of Terramechanics. 2018
Finite element modeling of the interaction of a treaded tire with clay-loam soil, Computers and Electronics in Agriculture. 2018
Prediction of the tractor tire contact area, contact volume and rolling resistance using regression model and artificial neural network. Agricultural Engineering International. 1398.
Control of nectarine fruits postharvest fungal rots caused by Botrytis Cinerea and Rhizopus Stolonifer via some essential oils, Journal of Food Science and Technology. (JCR). 1398
Potential of three-dimensional footprint mold in investigating the effect of tractor tire contact volume changes on rolling resistance, Journal of Terramechanics. (JCR). 1397
Prediction of bruise volume propagation of pear during the storage using soft computing methods, Food Science & Nutrition. (JCR) 1398.
Preparation of cinnamon essential oil emulsion by bacterial cellulosenanocrystals and fish gelatin, Food Hydrocolloids. (JCR). 1399.
PREDICTIONS OF THE APPLE BRUISE VOLUME ON THE BASIS OF IMPACT ENERGY OR MAXIMUM CONTACT FORCE USING ADAPTIVE NEURO-FUZZY INFERENCE SYSTEM (ANFIS), Acta Technologica Agriculturae. (Web of Science).1399.
Tire and soil effects on power loss: Measurement and comparison with finite element model results, Journal of Terramechanics. (JCR). 1399.
Cinnamon Essential Oil Encapsulated into a Fish Gelatin‑Bacterial Cellulose Nanocrystals Complex and Active Films Thereof. Food Biophysics, (JCR).
Impact of Bacterial Cellulose Nanocrystals-Gelatin/CinnamonEssential Oil Emulsion Coatings on the Quality Attributes of‘Red Delicious’ Apples. Coatings, (JCR).
Production of Innovative Essential Oil-Based Emulsion Coatings for Fungal Growth Control on Postharvest Fruits, Foods. (JCR)
برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختی. مجله علوم و صنايع غذايی ايران. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1390).
اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته. نشریه پژوهشهای صنایع غذایي. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1392).
بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. علمی- پژوهشی خارجی ISC (1392).
بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1392).
اثر رطوبت، سرعت و جهت بارگذاري بر روي خواص مكانيكي دانه نخود. علوم مکانیک در ماشینهای کشاورزی. علمی - پژوهشی داخلی (1392).
بررسی اثر رقم، اندازه و رطوبت دانه بر ضریب کشسانی و بیشینه تنش تماسی دانه جو. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1390).
استفاده از سیستم استنتاج فازی (FIS) برای پیشبینی مقدار انرژی گسیختگی، ضریب الاستیسیته و چغرمگی دانه ذرت. علوم مکانیک در ماشینهای کشاورزی (1393).
برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزي. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1398).
پیشبینی دبي جرمي شلتوک با استفاده از حسگر خازني و مدلسازی آن با رگرسيوني چندگانه، ANN و ANFIS. مهندسی بیوسیستم ایران. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1396).
تعیین خواص رئولوژیکی گوجهفرنگی تحت شرایط مختلف بارگذاری شبه استاتیکی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. علمی- پژوهشی داخلی. ISC (1396).
پیشبینی فشار تماسی و مقاومت به نفوذ خاک با اندازهگیری مساحت تماسی لاستیک و هدایت الکتریکی ظاهری خاک. مجله تحقیقات سامانه و مکانیزاسیون کشاورزی. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1396).
پیشبینی مقاومت غلتشی لاستیک با استفاده از مدل رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی (ANN). مجله تحقیقات سامانه و مکانیزاسیون کشاورزی. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1396).
مدلسازی و بهينه يابي خواص ضد قارچی برخي اسانسهای گياهي عليه پوسيدگي نرم (Rhizopus Stolonifer) با استفاده از روش سطح پاسخ. كنترل بيولوژيك آفات و بیماریهای گياهي. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1399).
بهينهسازي اثرات ضد قارچي اسانسهاي دارچين، آويشن شيرازي و مرزه خوزستاني عليه قارچ كپك آبي (Penicillium expansum) با استفاده از روش سطح پاسخ. دانش گیاهپزشکی ايران. علمی - پژوهشی داخلی ISC (1399).
بررسي اثر اسانس آويشن شيرازي به عنوان يك عامل اتصال عرضي بر خواص فيلم زيست تخريب پذير زئين. مطالعات علوم محیطزیست. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1400).
ارزيابي غيرمخرب مواد جامد محلول غدههای سیبزمینی در شرايط مختلف انبارداري با استفاده طیفسنجی فروسرخ نزديك (Vis/NIR). مطالعات علوم محیطزیست. علمی- پژوهشی داخلی ISC (1400).
تصويربرداري فراطيفي فروسرخ نزديك به منظور تخمين غير مخرب pH سيب رددليشز در دوره نگهداري. فصلنامه فناوریهای جديد در صنعت غذا. علمی- پژوهشی داخلی ISC
بررسي اثر بستهبندی فعال زيست تخريب پذير بر پايه زئين حاوي اسانس آويشن شيرازي بر عمر پس از برداشت توتفرنگی. فصلنامه فناوریهای جديد در صنعت غذا. علمی- پژوهشی داخلی ISC
پیشبینی فعاليت آنزيم پراكسيداز با استفاده از تصويربرداري فراطيفي فروسرخ نزديك در سيب رددليشز طي دوره نگهداري فصلنامه فناوریهای جديد در صنعت غذا. علمی- پژوهشی داخلی ISC
بررسي شيب الك، دامنه حركت الك و مكش فن بر روي بازده تمیز کردن و نرخ از دست دادن دستگاه خرمنكوب بادامزميني. ماشینهای كشاورزي. علمی- پژوهشی داخلی ISC