دانشگاه محقق اردبیلی
دکتر یونس زاهدی دیزج یکان - کارنامه علمی کامل
اطلاعات فردی
پست الکترونیک y_zahediuma.ac.ir
نشانى پایگاه اینترنتى
نشانی توئیتر
نشانی لینکدین
نشانی گوگل پلاس
نشانی تلگرام
نشانی ریسرچ گیت https://www.researchgate.net/profile/Younes_Zahedi
نشانی گوگل اسکالر https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=7fi3bMgAAAAJ
نشانی پروفایل اسکوپوس
نشانی ارکید
ارجاعات
اچ ایندکس
نام کامل دکتر یونس زاهدی دیزج یکان
آخرین رشته تحصیلى
محل اخذ آخرین مدرک
اطلاعات شغلی
محل خدمت علوم و مهندسی صنایع غذایی - علوم و مهندسی صنایع غذایی
درجه علمی
دانشیار
اطلاعات تماس
تلفن محل کار
دورنگار
نشانی
کدپستی
صندوق پستی
شهر
کشور
سوابق تحصیلی
دیپلم: سال 1380- 1377دبیرستان شهید سیدزاده شهرستان مرند
لیسانس: 1386-1382  دانشگاه تبریز،‌ رشته علوم و صنایع غذاییشاخه تبدیل مواد غذایی
فوق لیسانس:  1388-1386 دانشگاه فردوسی مشهد، رشته علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی
دکتری تخصصی: 1393-1389 دانشگاه فردوسی مشهد، رشته علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی
 
 
سوابق شغلی
از اسفند سال 1393 عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی
علایق تحقیقاتی
بسته بندی مواد غذایی (فیلمها و پوششهای خوراکی و زیست تخریب پذیر نانوکامپوزیت)
تکنولوژی گوشت و شیلات (فرمولاسیون - فراوری نگهداری)
پروتئومیکس گوشت
 
دوره‌های تدریس شده
آشنایی با مدیریت پس از برداشت محصولات کشاورزی به مدت 36 ساعت در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی اردبیل در سال 1401
 
مشارکت در کارگاه‌ها
  1. کارگاه عملی یک روزه ELISA ، آذر 1391
  2.  کارگاه فناوري‌هاي نوين در بسته‌بندي و فرآوري مواد غذايي، 4 و 5 ارديبهشت 1397
طرح‌های تحقیقاتی
  1. بررسی خصوصیات فیلمهای بسته بندی خوراکی حاصل از هیدروکلوئیدهای بومی ایران. 1390. مجری طرح: سید محمد علی رضوی، همکاران طرح: یونس زاهدی و اسعد محمدامینی، محل انجام: دانشگاه فردوسی مشهد
  2. استفاده از پوششهای بیوپلیمری و مواد ضدقهوه ای شدن آنزیمی در افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus). 1390. مجری طرح: ناصر صداقت، همکار طرح: یونس زاهدی، محل انجام: دانشگاه فردوسی مشهد.
  3. تهیه و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم کامپوزیت زیست تخریب پذیر کربوکسی متیل سلولز حاوی نانوذرات مونت موریلونیت و ZnO . 1396. مجری طرح: یونس زاهدی، همکاران طرح: بهرام فتحی آچاچلویی و علیرضا یوسفی. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
  4. بهبود ویژگی­های فیزیکی، مکانیکی و عملکردی فیلم بیوپلیمری کربوکسی متیل سلولز از طریق افزودن نانوپرکننده و نانوتقویت کننده­های دی اکسید تیتانیوم و مونت موریلونیت. 1396. مجری طرح: بهرام فتحی آچاچلویی، همکار طرح: یونس زاهدی. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
  5. تاثير پيش تيمار دانه ماريتيغال با مايكروويو بر كيفيت روغن استخراجي از آن.1397. مجری طرح: بهرام فتحی آچاچلویی. همکاران طرح: صدیف آزادمرددمیرچی، يونس زاهدي و رضوان شاددل. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
  6. بررسي تاثير فيلم ژلاتين حاوي اسانس آنيسون برروي ويژگي هاي ميکروبي، شيميايي و حسي و افزايش ماندگاري فيله مرغ نگهداري شده در دماي يخچالي.1399. مجری طرح: بهرام فتحی آچاچلویی. همکاران طرح: نیما بابلانی مقدم، افشین آخوندزاده بستی، یونس زاهدی. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
دانشجویان تحت راهنمایی
  • معصومه سلامتیان. پایان نامه کارشناسى ارشد (1400). تولید پودر ژله با استفاده از هندوانه کوهی و مقایسه آن با پودر ژله تولید شده با نانولیپوزوم هندوانه کوهی. اساتید راهنما: یونس زاهدی و رضوان شاددل. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
  • مرضیه قمی مرزدشتی. پایان نامه کارشناسى ارشد (1401). تهيه و بررسي خصوصيات نانوکامپوزيتهاي تخريب پذير از صمغ دانه ريحان و کربوکسي متيل سلولز تقويت شده با نانورس. استاد راهنما: یونس زاهدی. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
  • سورنا واحدی پوردهرائی. پایان نامه کارشناسى ارشد (1401). تاثیر افزودن اوژنول و گلیسریدهای اسید بوتیریک به جیره غذایی جوجه های گوشتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، کیفی و حسی گوشت. اساتید راهنما: یونس زاهدی – فاطمه قنادی اصل. استاد مشاور: میرداریوش شکوری. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
  • آرزو نصرتی. پایان نامه کارشناسى ارشد (1401). تاثیر مصرف ضایعات سیب زمینی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت جوجه های گوشتی. استاد راهنما: یونس زاهدی. استاد مشاور: میرداریوش شکوری. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
دانشجویان تحت مشاوره
  1. مهسان ایرجی­فر. رساله دکتری (1396). مطالعه اثر اسيدهاي آلي مختلف بر ويژگي‌هاي فيزيکوشيميايي، بافتي و حسي گوشت شتر . اساتید راهنما: محمد جواد وریدی و مهدی وریدی - استاد مشاور: یونس زاهدی  محل انجام: دانشگاه فردوسی مشهد.
  2. وحیده کریمی عوري. پایان نامه کارشناسى ارشد (1395). توالی یابی و تعیین ساختارژنتیکی با استفاده از نشانگرهاي میتوکندریایی و تعیین ویژگی ژن کاندیداي مرتبط با صفات تولیدي در بز خلخالی. اساتید راهنما: نعمت ایوریق هدایت و رضا سید شریفی - اساتید مشاور: سعید نیک بین و یونس زاهدي. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی
کتاب‌های منتشر شده
تالیف:
  1. قنبرزاده، بابک؛ الماسی، هادی؛ زاهدی، یونس. بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر و خوراکی و کاربرد آنها در صنایع غذایی و داروئی. 1388. انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر. 526 ص.
  2. یوسفی، علیرضا؛ زاهدی، یونس؛ خدابخش اقدم؛ شهلا. فرایند تغلیظ در صنایع غذایی: روشها و اصول مهندسی. 1397. انتشارات دانشگاه بناب. 198 ص.
  3. Zahedi, Younes. Edible/Biodegradable Films and Coatings from Natural Hydrocolloids (Chapter 23), In: Emerging Natural Hydrocolloids: Rheology and Functions, (Edited by S.M.A. Razavi). 2019. John Wiley and Sons Ltd., Chichester, England. 800 pages.
تدوین و گردآوری:

هدایت ایوریق، نعمت، زاهدي. یونس. پرورش شتر (پراکنش، اهمیت اقتصادی و ویژگی­ تولیدات). 1395. انتشارات دانشگاه محقق اردبیلی. 258 ص.
 
مقالات چاپ شده
  1. Bahram  Fathi Achachlouei & Younes Zahedi. (2018). Fabrication and characterization of CMC-based nanocomposites reinforced with sodium montmorillonite and TiO2 nanomaterials. Carbohydrate Polymers. 199:415-425.
  2. Bahram Fathi-Achachlouei, Sodeif Azadmard-Damirchi, Younes Zahedi & Rezvan Shaddel. (2019). Microwave pretreatment as a promising strategy for increment of nutraceutical content and extraction yield of oil from milk thistle seed. Industrial Crops and Products. 128:527-533.
  3. Bahram Fathi-Achachlouei, Nima Babolanimogadam & Younes Zahedi. (2021). Influence of anise (Pimpinella anisum L.) essential oil on the microbial, chemical, and sensory properties of chicken fillets wrapped with gelatin film. Food Science and Technology International. 27(2):123-134.
  4. Asad Mohammad Amini, Seyed Mohammad Ali Razavi & Younes Zahedi. (2015). The influence of different plasticisers and fatty acids on functional properties of basil seed gum edible film. International Journal of Food Science & Technology. 50(5):1137-1143.
  5. Seyed Amir Oleyaei, Younes Zahedi, Babak Ghanbarzadeh & Ali Akbar Moayedi. (2016). Modification of physicochemical and thermal properties of starch films by incorporation of TiO2 nanoparticles. International journal of biological macromolecules. 89:256-264.
  6. Seyed Mohammad Ali Razavi, Bahareh Emadzadeh & Younes Zahedi. (2011). Direct and indirect methods to evaluate the yield stress of selected food hydrocolloids. Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry (EJEAFChe). 10(11):3132-3142.
  7. Seyed Mohammad Ali Razavi, Asad  Mohammad Amini & Younes Zahedi. (2015). Characterisation of a new biodegradable edible film based on sage seed gum: Influence of plasticiser type and concentration. Food Hydrocolloids. 43:290-298.
  8. Naser Sedaghat & Younes Zahedi. (2012). Application of edible coating and acidic washing for extending the storage life of mushrooms (Agaricus bisporus). Food Science and Technology International. 18(6):523-530.
  9. Samira Seyedi, Arash Koocheki, Mohebbat Mohebbi & Younes Zahedi. (2014). Lepidium perfoliatum seed gum: A new source of carbohydrate to make a biodegradable film. Carbohydrate polymers. 101:349-358.
  10. Samira Seyedi, Arash Koocheki, Mohebbat Mohebbi & Younes Zahedi. (2015). Improving the physical and moisture barrier properties of Lepidium perfoliatum seed gum biodegradable film with stearic and palmitic acids. International journal of biological macromolecules. 77:151-158.
  11. Asghar Torabi, Mohebbat Mohebbi, Farideh Tabatabaei-Yazdi, Fakhri Shahidi, Mohammad Khalilian-Movahhed & Younes Zahedi. (2020). Application of different carbohydrates to produce squash puree based edible sheet. Journal of Food Science and Technology.57: 673-682.
  12. Ali Reza Yousefi, Bahareh Savadkoohi, Younes Zahedi, Mohammad Hatami & Teko E Ako. (2019). Fabrication and characterization of hybrid sodium montmorillonite/TiO2 reinforced cross-linked wheat starch-based nanocomposites. International journal of biological macromolecules. 131:253-263.
  13. Ali Reza Yousefi, Younes Zahedi, Seyed Mohammad Ali Razavi & Naser Ghasemian. (2017). Influence of sage seed gum on some physicochemical and rheological properties of wheat starch. StarchStärke. 69(11-12):1600356.
  14. Younes Zahedi, Bahram Fathi Achachlouei & Ali Reza Yousefi. (2018). Physical and mechanical properties of hybrid montmorillonite/zinc oxide reinforced carboxymethyl cellulose nanocomposites. International journal of biological macromolecules. 108:863-873.
  15. Younes Zahedi, Babak Ghanbarzadeh & Naser Sedaghat. (2010). Physical properties of edible emulsified films based on pistachio globulin protein and fatty acids. Journal of Food Engineering. 100(1):102-108.
  16. Younes Zahedi, Hadi Mahdavian Mehr & Seyed Mohammad Ali Razavi. (2016). Optimization of mucilage extraction conditions from Plantago major L. seed using response surface methodology. Iranian Food Science and Technology Research Journal. 13(3):1-13.
  17. Younes Zahedi & Mostafa Mazaheri Tehrani. (2012). Development of spreadable Halva fortified with soy flour and optimization of formulation using mixture design. Journal of Food Quality. 35(6):390-400.
  18. Younes Zahedi, Naser Sedaghat & Babak Ghanbarzadeh. (2011). Effect of physical state of fatty acids on the physical properties of PGP-based emulsified edible film. International Journal of Nuts and Related Sciences. 2(2):9-16.
  19. Younes Zahedi, Mohammad-Javad Varidi & Mehdi Varidi. (2016). Proteome changes in Biceps femoris muscle of Iranian one-humped camel and their effect on meat quality traits. Food technology and biotechnology. 54(3):324-334.
  20. Rezvan Shaddel, Younes Zahedi, Masoumeh Salamatian. (2022). Production and evaluation of nanoliposomes loaded with capparis spinosa extract. Journal of International Scientific Publications. 10: 119-124. دارای هیات تحریریه
  21. بهرام فتحی آچاچلوئی & یونس زاهدی. (1397). تولید و ارزیابی ویژگیهای نانوکامپوزیتهای هیبریدی کربوکسی متیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونت موریلونیت و  TiO2. علوم و صنایع غذایی ایران. 15(81):35-47.
  22. مهسان ایرجی فر, محمدجواد وریدی, مهدی وریدی & یونس زاهدی. (1397). ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگیهای کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی. پژوهشهاي صنایع غذایي. 28(1):145-160.
  23. مهسان ایرجی فر, محمدجواد وریدی, مهدی وریدی & یونس زاهدی. (1398). ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی¬های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 15(1):54-37.
  24. اصغر ترابی & یونس زاهدی. (1397). ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی. 10(2):87-100.
  25. اصغر ترابی, محبت محبی, فریده طباطبائی یزدی, فخری شهیدی & یونس زاهدی. (1396). تهیه و مطالعه ویژگیهای وابسته به آب و نفوذپذیری ورقههای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی با استفاده از روش سطح پاسخ . پژوهشهای صنایع غذایی. 27(2):39-25.
  26. سیدمحمدعلی رضوی, زاهدی، یونس & هادی مهدویان مهر. (1388). بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 5(2):88-96.
  27. یونس زاهدی, ناصر صداقت & بابک قنبرزاده. (1389). تأثیر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران. 6(2).
  28. یونس زاهدی, ناصر صداقت & بابک قنبرزاده. (1390). ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین پسته و اسید استئاریک. علوم و صنایع غذایی ایران. 8(1):47-57.
  29. یونس  زاهدی, محمدجواد وریدی & مهدی وریدی. (1393). مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله های طویل سین های شتر یک کوهانه ایرانی (Biceps femoris) و دو سر ران (Longissimus thoracis). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 3(1):79-96.
  30. یونس  زاهدی, محمدجواد وریدی & مهدی وریدی. (1394). ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئینهای میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 4(2):97-116.
  31. بهرام   فتحی آچاچلوئی, صدیف  آزادمرد دمیرچی, یونس زاهدی & رضوان  شاددل. (1398). پیش تیمار با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه ماریتیغال اکوتیپ قلعه بابک. فناوریهای نوین غذایی. 6(4):483-496.
  32. بهرام فتحی آچاچلویی, نیما بابلانی مقدم & یونس زاهدی. (1399). شناسايي ترکيبات اسانس انيسون (Pimpinellaanisum L.) و بررسي اثر آن بر روي برخي از پاتوژن های غذایی، باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای O157:H7 و سالمونلا تیفی موریوم، در شرایط آزمایشگاهي. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 15(2):113-120.
  33. بابک قنبرزاده, الهامه رزمی راد, هادی الماسی & یونس زاهدی. (1388). مروری بر خواص کاربردی فیلمهای خوراکی حاصل از پروتئین های آب پنیر شیر. مجله علمی ترویجی مهندسی شیمی ایران. 41:20-31.
  34. وحیده کریمی عوری, نعمت  هدایت ایوریق, رضا   سید شریفی, سعید نیک بین & یونس  زاهدی. (1395). توالییابی و آنالیز بیوانفورماتیکی ژن کاپا کازئین در جمعیت بزهای خلخالی ایران و سایر دامهای اهلی. پژوهشهای علوم دامی ایران. 9(2):229-239.
  35. معصومه سلامتیان، یونس زاهدی، رضوان شاددل. ­تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره هندوانه کوهی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1402، 19 (1): 169-180.
  36. سورنا واحدی‌پور دهرائی، یونس زاهدی، فاطمه قنادی اصل، میرداریوش شکوری. تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجه‌های گوشتی. علوم و صنایع غذایی ایران.1401، 19 (133): 281-295.
  37. سورنا واحدی‌پور دهرائی، یونس زاهدی، فاطمه قنادی اصل، میرداریوش شکوری. بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک. پژوهشهای صنایع غذایی. 1402. 33 (3): 67-82.
  38. مرضیه قمی­مرزدشتی، یونس زاهدی. ویژگی­های نانوکامپوزيت­هاي سازگار با محیط زیست تهیه شده از موسیلاژ دانه ريحان و تقويت شده با کربوکسي­متيل سلولز و نانورس. پژوهشهای صنایع غذایی. 1402. 33 (3): 67-82.
  39. مرضیه قمی­مرزدشتی، یونس زاهدی (مسئول مکاتبات). تأثیر افزودن کربوکسی­متیل­سلولز و مونت­موریلونیت بر خواص فیزیکی-شیمیایی و حرارتی فیلم زیست­تخریب­پذیر موسیلاژ دانه ریحان. علوم و صنایع غذایی ایران. 1402، 20 (145): 74-86.
مقالات ارایه شده
  1. Optimization of mucilage extraction from Plantago major L. using response surface methodology.
نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی.21-22 اردیبهشت1390. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
  1. افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای (Agaricusbisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با  بیوپلیمرها. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر 1390. دانشگاه صنعتی شریف، تهران.
  2. روشهای کاهش یا جایگزینی نیترات و نیتریت در فراورده های گوشتی. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر 1390. دانشگاه صنعتی شریف، تهران.
  3. كاربرد جاذب­های اکسیژن در بسته­بندی مواد غذايي. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر 1390. دانشگاه صنعتی شریف، تهران.
  4. یونس زاهدی. کیفیت تغذیه­ای و ایمنی غذاهای ارگانیک. چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 29-28 مرداد 1394.
  5. یونس زاهدی. گوشت شتر به­عنوان گوشتی ارگانیک: ویژگی­ها، سرانه تولید و جایگاه آن در سبد تغذیه­ای مردم. چهارمین کنگره کشاورزی ارگانیک و مرسوم دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 29-28 مرداد 1394.
  6. علیرضا یوسفی، یونس زاهدی. استفاده از زیست فناوری برای تولید مواد پرارزش تغذیه ای: مطالعه موردی تولید ویتامین ب 12. چهارمین کنگره کشاورزی ارگانیک و مرسوم دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 29-28 مرداد 1394.
  7. نعمت هدایت، رضا سید شریفی، وحید واحدی، یونس زاهدی. استفاده از پرورش شتر در جهت حفظ منابع طبیعی و داشتن سیستم تولیدی پایدار. دومین همایش ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست، دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 13-12 اسفند 1394.
  8. یونس زاهدی. کاهش آلودگی محیط زیست از طریق جایگزینی بسته بنديهاي پلاستیکی با بسته بنديهاي زیست تخریب پذیر. دومین همایش ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست، دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 13-12 اسفند 1394.
  9. وحیده کریمی عوري، نعمت هدایت ایوریق، رضا سید شریفی، سعید نیک بین، یونس زاهدي. بررسی تنوع ژنتیکی بز و حیوانات اهلی با استفاده از ناحیه کنترل ژنوم میتوکندریایی. چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار. موسسه آموزش عالی مهر اروند با همکاری گروه ترویجی دوستداران محیط زیست (مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار).  اسفند 1394.
  10. یونس زاهدی، محمدجواد وریدی، مهدی وریدی. بررسی تغییرات پروتئوم عضله دو سر ران شتر در دوره نگهداری پس از کشتار. اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 29-27 مهر 1395.
  11. یونس زاهدی. پروتئومیکس و کاربرد آن در علم گوشت. اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 29-27 مهر 1395.
  12. Bahram Fathi-Achachlouei, Younes Zahedi . Physical And Mechanical Properties of CMC-MMT-ZnO Nanobiocomposite Films. 5 th International Caucasian Symposium on Polymers and Advanced Materials. Ivane Javakhishvili Tbilisi State University, Tbilisi, Georgia, 2-5 July 2017. Abstract
  13. Bahram Fathi-Achachlouei, Younes Zahedi. Modification of physico-chemical characteristics of cmc film by incorporation of montmorillonite and TiO2 nanoparticles. 5 th International Caucasian Symposium on Polymers and Advanced Materials. Ivane Javakhishvili Tbilisi State University, Tbilisi, Georgia, 2-5 July 2017. Abstract
  14. یونس زاهدی. نقش آنزیم­های داخلی در ترد شدن گوشت در دوره پس از کشتار. همایش بین المللی علوم صنایع غذایی و کشاورزی. موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی. مشهد. دوم شهریور 1397. Abstract
  15. یونس زاهدی. سم قارچی آفلاتوکسین: تنوع سم، مواد غذایی آلوده شده و مخاطرات سلامتی. همایش بین المللی علوم صنایع غذایی و کشاورزی. موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی.مشهد. دوم شهریور 1397. Abstract
  16. یونس زاهدی. استفاده از پوششهاي خوراكي روي ميوه­ها و سبزي­های تازه، برش خورده و كم فرايند شده. دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیگ و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی -اردبیل. 4-3 شهریور 1398.
  17. یونس زاهدی. ماريناد کردن گوشت: مکانيسم عمل، روشها و مزایا. دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیگ و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی -اردبیل. 4-3 شهریور 1398.
  18. یونس زاهدی. آلودگی مواد غذایی با سم قارچی پاتولین، مخاطرات و روش­های مقابله. دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیگ و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی اردبیل. 4-3 شهریور 1398.
  19. یونس زاهدی. تغلیظ انجمادی: مزایا، معایب و کاربرد در صنعت غذا. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 28-26 شهریور 1398.  Abstract     
  20. یونس زاهدی. انواع سموم قارچی، مواد غذایی هدف و گستره جغرافیایی توزیع. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 28-26 شهریور 1398.    Abstract                       
  21. یونس زاهدی. کاربرد و نقش اکسید روی در بسته‌بندی‌های زیست‌تخریب‌پذیر. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 28-26 شهریور 1398.     Abstract                      
  22. بهرام فتحی آچاچلوئی، نیما بابلانی مقدم، یونس زاهدی. بررسی خصوصیات ضد­میکروبی اسانس انیسون (anisum L.  Pimpinella) روي برخی از پاتوژن های غذایی. دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیگ و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 4-3 شهریور 1398.
  23. Bahram Fathi-Achachlouei, Younes Zahedi. Fabrication and characterization of antibacterial cmc films by incorporation of montmorillonite and tio2 nanoparticles. 6 th International Symposium on Polymers and Advanced Materials. Ivane Javakhishvili Tbilisi State University & Shota Rustaveli Batumi State University, Batumi, Georgia, 17-20 July 2019. Abstract
  24. یونس زاهدی و رضوان شاددل. مروري بر ويژگيها، توزيع جغرافيايي و بيماريزايي سم قارچي اکراتوکسین A. دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار. موسسه آموزش عالي بينالود مشهد و مرکز مطالعات و تحقيقات علوم و فنون بنيادين در جامعه (مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار). تهران.  17 تيرماه 1399.
  25. رضوان شاددل، یونس زاهدی و صفورا اکبری علویجه. کاربرد بیوپلیمرهای سبز بدست آمده از محصولات جانبی کارخانجات به عنوان مواد دیواره در ریزپوشانی به روش خشک کردن پاششي. دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار. موسسه آموزش عالي بينالود مشهد و مرکز مطالعات و تحقيقات علوم و فنون بنيادين در جامعه (مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار) تهران.  17 تيرماه 1399.
  26. رضوان شاددل، یونس زاهدی و صفورا اکبری علویجه. استفاده از نانوکیتوزان برای ریزپوشانی مواد زیست فعال و غذا-دارو دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار. موسسه آموزش عالي بينالود مشهد و مرکز مطالعات و تحقيقات علوم و فنون بنيادين در جامعه (مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار). تهران.  17 تيرماه 1399.
  27. معصومه سلامتيان، يونس زاهدي. استخراج ترکیبات با ارزش بالا از پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی. اولين کنفرانس ملي مديريت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبيلي. اردبيل 19 و 20 خرداد 1400.
  28. يونس زاهدي، فاطمه بخشي. ارزشمندسازي محصولات جانبی شیلات: چالش­ها و نگرانی­های فنی صنایع غذایی. اولين کنفرانس ملي مديريت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبيلي. اردبيل. 19 و 20 خرداد 1400.
  29. يونس زاهدي، تينا عاليقدري. زباله ها و محصولات جانبی: منابع آتی کاروتنوئیدها برای اهداف بیوتکنولوژيکی و برنامه­هاي سلامتبخشي. اولين کنفرانس ملي مديريت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبيلي. اردبيل. 19 و 20 خرداد 1400.
  30. معصومه سلامتیان، یونس زاهدی، رضوان شاددل. کاربرد عصاره هندوانه کوهی نانوکپسوله شده در تهیه ژله. پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران. موسسه آموزش عالی بصیر آبیک قزوین، تهران. 3 شهریور 1401.
  31. معصومه سلامتیان، یونس زاهدی، رضوان شاددل. نانوانکپسولاسیون عصاره هندوانه کوهی از طریق نانولیپوزوم سازی. پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران. موسسه آموزش عالی بصیر آبیک قزوین، تهران. 3 شهریور 1401.
  32. Rezvan Shaddel, Younes Zahedi, Masoumeh Salamatian. Production and evaluation of nanoliposomes loaded with Capparis spinosa extract. 10th Annual International Conference on Agriculture and Food. Bulgarian Academy of Sciences, :union: of Scientists in Bulgaria and Science & Education Foundation. Burgas, Bulgaria. 16-19 August 2022. Abstract.
  33. یونس زاهدی، مهدیه کریم زاده. استفاده از پسماند کارخانجات صنايع غذايي در تولید محصولات با ارزش دارویی و خوراکی. دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل. 21 و 22 شهریور 1401.
  34. یونس زاهدی، مهدیه کریم زاده. بازیافت و مصارف پسماندهاي کارخانجات صنايع غذايي. دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل. 21 و 22 شهریور 1401.
  35. یونس زاهدی، نازنین یوسفی. بررسی پتانسیل تولید بسته بندی های زیست تخریب پذیر از ضایعات و بقایای فراورش مواد گیاهی و دامی. دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل. 21 و 22 شهریور 1401.
  36. مرضیه قمی مرزدشتی، یونس زاهدی. خواص مکانیکی و رنگی نانوکامپوزیتهای تهیه شده از صمغ دانه ریحان حاوی CMC و نانو رس. سومین کنفرانس بین‌المللی و ششمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست. دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، 21 و 22 شهریور 1401.
  37. مرضیه قمی مرزدشتی، یونس زاهدی. تاثیر افزودن کربوکسی متیل سلولز و نانو رس بر ویژگیهای وابسته به آب فیلم خوراکی صمغ دانه ریحان. سومین کنفرانس بین‌المللی و ششمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست. دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، 21 و 22 شهریور 1401.
  38. یونس زاهدی، نازنین یوسفی. مزایا و معایب پلاستیکهای زیست تخریب پذیر در صیانت از محیط زیست. سومین کنفرانس بین‌المللی و ششمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست. دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، 21 و 22 شهریور 1401.
  39. یونس زاهدی، آرزو نصرتی، میرداریوش شکوری. تاثیر استفاده از ضایعات سیب زمینی در جیره جوجه‌های گوشتی بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عضله سینه. چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. مرکز تحقیقات علمی و صنعتی ایران، کرج. 12 و 13 اردیبهشت 1402.
  40. یونس زاهدی، آرزو نصرتی، میرداریوش شکوری. تاثیرپذیری ظرفیت نگهداری آب عضله سینه جوجه‌های گوشتی از مصرف ضایعات سیب زمینی. چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. مرکز تحقیقات علمی و صنعتی ایران، کرج. 12 و 13 اردیبهشت 1402.
  41. سورنا واحدی پور دهرائی، یونس زاهدی، فاطمه قنادی اصل، میرداریوش شکوری. بررسی اثر افزودن اوژنول و گلیسریدهای اسید بوتیریک به جیره غذایی جوجه‌های گوشتی بر برخی شاخصهای فساد در عضله سینه. چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. مرکز تحقیقات علمی و صنعتی ایران، کرج. 12 و 13 اردیبهشت 1402.
  42. یونس زاهدی. عوامل موثر بر خرید غذاهای ارگانیک. سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 30 و 31 شهریور 1402.
  43. یونس زاهدی. تفاوت ترکیب شیمیایی غذاهای فرآوری شده مرسوم و ارگانیک. سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 30 و 31 شهریور 1402.
  44. یونس زاهدی، امین جهانگیری پته خور. ظرفیت آنتی­اکسیدانی محصولات حاصل ­از کشاورزی ارگانیک و مرسوم. سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 30 و 31 شهریور 1402.
  45. یونس زاهدی، نازنین یوسفی، علیرضا یوسفی، قادر حسین زاده. تولید بسته­بندی دوست­دار محیط زیست بر پایه کربوکسی متیل سلولز-اکسید روی-موسیلاژ دانه شاهی: تعیین نفوذپذیری به بخار آب و حلالیت. چهارمین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. ۱ و ۲ آذر 1402.
  46. یونس زاهدی، نازنین یوسفی، علیرضا یوسفی، قادر حسین زاده. تولید تولید بسته­بندی دوست­دار محیط زیست بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اکسید روی -موسیلاژ دانه شاهی: تعیین خواص مکانیکی و جذب رطوبت. چهارمین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. ۱ و ۲ آذر 1402.
  47. امین جهانگیری پته­خور، یونس زاهدی. استفاده از ضایعات کشاورزی غذایی بعنوان منبع جدید افزودنیهای طبیعی به منظور کاهش آلایندگی محیط زیست. چهارمین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. ۱ و ۲ آذر 1402
  48. Mahsan Irajifar, Mohammad Javad Varidi, Mehdi Varidi,  Younes Zahedi. Investigating the Impact of Sodium Chloride and Lactic Acid Marinade on Quality Properties of Camel Meat. 2023 Maritimes Biological Chemistry Conference, Halifax, Canada. 28-30 Agu 2023. Abstract.
  49. فاطمه فاطمی، یونس زاهدی. انواع بسته­بندی­های فعال مورد استفاده در مواد غذایی. سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 20 و 21 آذر 1402.
  50. فاطمه فاطمی، یونس زاهدی. فراوری و کاربرد ضایعات هسته زردآلو. سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 20 و 21 آذر 1402.
  51. فاطمه فاطمی، یونس زاهدی. کاربرد استخراج ترکیبات زیستی از ضایعات میوه و سبزیجات. سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 20 و 21 آذر 1402.
  52. فاطمه فاطمی، یونس زاهدی. کاربرد فناوری  ازن در صنایع غذایی. اولین کنگره ملی غذا و دارو. ارومیه. 26 و 27 مهر 1402.
  53. نازنین یوسفی، یونس زاهدی. کاربرد آنتوسیانین­ها در بسته­بندی­­های زیست تخریب­پذیر زیست­فعال و هوشمند. اولین کنگره ملی غذا و دارو. ارومیه. 26 و 27 مهر 1402.
داوری در کنفرانس‌ها
چهارمین کنگره کشاورزی ارگانیک، مرداد 1394، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.
پنجمین کنگره کشاورزی ارگانیک، مرداد 1396، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.
ششمین کنگره کشاورزی ارگانیک، شهریور 1398، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران. 



 
 
افتخارات و جوایز
  • رتبه سوم دوره لیسانس ورودی  سال1382 علوم و صنایع غذایی دانشگاه تبریز
  • رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی سال 1386
  • رتبه اول کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی-گرایش تکنولوژی مواد غذایی سال 1389 دانشگاه فردوسی مشهد
  • مقاله برتر نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی.21-22 اردیبهشت1390. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
فعالیت های اجرایی
مسئول گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی از سال 1394 تا 1398.
مدیر گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی از سال 1398 تا بحال.
مشاور علمی انجمن علمی علوم و صنایع غذایی از سال 1394 تا 1398.
 
داوری مقالات در مجلات علمی
 
 
  • داور مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (دانشگاه فردوسی مشهد)
  • داور مجله علوم و صنایع غذایی ایران (دانشگاه تربیت مدرس)
  • داور مجله پژوهش و نواوری در علوم و صنایع غذایی (موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد )
  • داور مجله پژوهش های صنایع غذایی (دانشگاه تبریز)
  • داوری مجلات  ISI:
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
Journal of Food Quality
                    International Journal of Biological Macromolecules
Food Packaging and Shelf Life
      
 
 
دوره های درسی
تدریس در دوره کارشناسی:
  1. کاربرد کامپیوتر
  2. ميكروبيولوژي عمومي
  3. اصول مهندسی صنایع غذایی
  4. تجزيه مواد غذايي
  5. تكنولوژي گوشت و شيلات
  6. تكنولوژي پس از برداشت
  7. عمليات صنايع غذايي ۱
تدریس در دوره کارشناسی ارشد:
  1. فناوريهاي نوين در بسته بندي مواد غذايي
پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد
  1. وحیده کریمی عوري. پایان نامه کارشناسى ارشد (1395-1393). توالی یابی و تعیین ساختار ژنتیکی با استفاده از نشانگرهاي میتوکندریایی و تعیین ویژگی ژن کاندیداي مرتبط با صفات تولیدي در بز خلخالی. اساتید راهنما: نعمت ایوریق هدایت و رضا سید شریفی - اساتید مشاور: سعید نیک بین و یونس زاهدي. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی. دفاع
  2. معصومه سلامتیان. پایان نامه کارشناسى ارشد (1400-1398). تولید پودر ژله با استفاده از هندوانه کوهی و مقایسه آن با پودر ژله تولید شده با نانولیپوزوم هندوانه کوهی. اساتید راهنما: یونس زاهدی و رضوان شاددل. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی. دفاع
  3. مرضیه قمی مرزدشتی. پایان نامه کارشناسى ارشد (1401-1398). تهيه و بررسي خصوصيات نانوکامپوزيتهاي تخريب پذير از صمغ دانه ريحان و کربوکسي متيل سلولز تقويت شده با نانورس. استاد راهنما: یونس زاهدی. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی. دفاع
  4. سورنا واحدی پوردهرائی. پایان نامه کارشناسى ارشد (1401-1399). تاثیر افزودن اوژنول و گلیسریدهای اسید بوتیریک به جیره غذایی جوجه های گوشتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، کیفی و حسی گوشت. اساتید راهنما: یونس زاهدی – فاطمه قنادی اصل. استاد مشاور: میرداریوش شکوری. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی. دفاع
  5. آرزو نصرتی. پایان نامه کارشناسى ارشد (1401-1399). تاثیر مصرف ضایعات سیب زمینی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت جوجه های گوشتی. استاد راهنما: یونس زاهدی. استاد مشاور: میرداریوش شکوری. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی. دفاع
  6. نازنین یوسفی. پایان نامه کارشناسى ارشد (1402-1400). تهیه نانوکامپوزیت های کربوکسی متیل سلولز و اکسید روی در حضور صمغ دانه شاهی به عنوان سورفکتانت طبیعی. اساتید راهنما: یونس زاهدی و علیرضا یوسفی. استاد مشاور: قادر حسین زاده. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی. دفاع
  7. زهره گنجه. پایان نامه کارشناسى ارشد (1402-1400). نانوریزپوشانی ترکیبات پلی فنلی با نانونیوزوم جهت غنی سازی پاستیل. اساتید راهنما: رضوان شاددل و یونس زاهدی. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
پایان نامه های مقطع دکتری
مهسان ایرجی­ فر. رساله دکتری (1396). مطالعه اثر اسيدهاي آلي مختلف بر ويژگي‌هاي فيزيکوشيميايي، بافتي و حسي گوشت شتر . اساتید راهنما: محمد جواد وریدی و مهدی وریدی - استاد مشاور: یونس زاهدی  محل انجام: دانشگاه فردوسی مشهد.
برگشت به صفحه کارنامه علمی