اعضا - یونس زاهدی دیزج یکان
|
|
 |
دکتر یونس زاهدی دیزج یکان | برگشت به صفحه کارنامه علمی
| [نسخه ویژه چاپ]
|
 |
|
مقالات ارایه شده |
- Optimization of mucilage extraction from Plantago major L. using response surface methodology.
نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی.21-22 اردیبهشت1390. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
- افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای (Agaricusbisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با بیوپلیمرها. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر 1390. دانشگاه صنعتی شریف، تهران.
- روشهای کاهش یا جایگزینی نیترات و نیتریت در فراورده های گوشتی. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر 1390. دانشگاه صنعتی شریف، تهران.
- كاربرد جاذبهای اکسیژن در بستهبندی مواد غذايي. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 1-3 آذر 1390. دانشگاه صنعتی شریف، تهران.
- یونس زاهدی. کیفیت تغذیهای و ایمنی غذاهای ارگانیک. چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 29-28 مرداد 1394.
- یونس زاهدی. گوشت شتر بهعنوان گوشتی ارگانیک: ویژگیها، سرانه تولید و جایگاه آن در سبد تغذیهای مردم. چهارمین کنگره کشاورزی ارگانیک و مرسوم دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 29-28 مرداد 1394.
- علیرضا یوسفی، یونس زاهدی. استفاده از زیست فناوری برای تولید مواد پرارزش تغذیه ای: مطالعه موردی تولید ویتامین ب 12. چهارمین کنگره کشاورزی ارگانیک و مرسوم دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 29-28 مرداد 1394.
- نعمت هدایت، رضا سید شریفی، وحید واحدی، یونس زاهدی. استفاده از پرورش شتر در جهت حفظ منابع طبیعی و داشتن سیستم تولیدی پایدار. دومین همایش ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست، دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 13-12 اسفند 1394.
- یونس زاهدی. کاهش آلودگی محیط زیست از طریق جایگزینی بسته بنديهاي پلاستیکی با بسته بنديهاي زیست تخریب پذیر. دومین همایش ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست، دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 13-12 اسفند 1394.
- وحیده کریمی عوري، نعمت هدایت ایوریق، رضا سید شریفی، سعید نیک بین، یونس زاهدي. بررسی تنوع ژنتیکی بز و حیوانات اهلی با استفاده از ناحیه کنترل ژنوم میتوکندریایی. چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار. موسسه آموزش عالی مهر اروند با همکاری گروه ترویجی دوستداران محیط زیست (مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار). اسفند 1394.
- یونس زاهدی، محمدجواد وریدی، مهدی وریدی. بررسی تغییرات پروتئوم عضله دو سر ران شتر در دوره نگهداری پس از کشتار. اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 29-27 مهر 1395.
- یونس زاهدی. پروتئومیکس و کاربرد آن در علم گوشت. اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 29-27 مهر 1395.
- Bahram Fathi-Achachlouei, Younes Zahedi . Physical And Mechanical Properties of CMC-MMT-ZnO Nanobiocomposite Films. 5 th International Caucasian Symposium on Polymers and Advanced Materials. Ivane Javakhishvili Tbilisi State University, Tbilisi, Georgia, 2-5 July 2017. Abstract
- Bahram Fathi-Achachlouei, Younes Zahedi. Modification of physico-chemical characteristics of cmc film by incorporation of montmorillonite and TiO2 nanoparticles. 5 th International Caucasian Symposium on Polymers and Advanced Materials. Ivane Javakhishvili Tbilisi State University, Tbilisi, Georgia, 2-5 July 2017. Abstract
- یونس زاهدی. نقش آنزیمهای داخلی در ترد شدن گوشت در دوره پس از کشتار. همایش بین المللی علوم صنایع غذایی و کشاورزی. موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی. مشهد. دوم شهریور 1397. Abstract
- یونس زاهدی. سم قارچی آفلاتوکسین: تنوع سم، مواد غذایی آلوده شده و مخاطرات سلامتی. همایش بین المللی علوم صنایع غذایی و کشاورزی. موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی.مشهد. دوم شهریور 1397. Abstract
- یونس زاهدی. استفاده از پوششهاي خوراكي روي ميوهها و سبزيهای تازه، برش خورده و كم فرايند شده. دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیگ و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی -اردبیل. 4-3 شهریور 1398.
- یونس زاهدی. ماريناد کردن گوشت: مکانيسم عمل، روشها و مزایا. دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیگ و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی -اردبیل. 4-3 شهریور 1398.
- یونس زاهدی. آلودگی مواد غذایی با سم قارچی پاتولین، مخاطرات و روشهای مقابله. دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیگ و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی –اردبیل. 4-3 شهریور 1398.
- یونس زاهدی. تغلیظ انجمادی: مزایا، معایب و کاربرد در صنعت غذا. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 28-26 شهریور 1398. Abstract
- یونس زاهدی. انواع سموم قارچی، مواد غذایی هدف و گستره جغرافیایی توزیع. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 28-26 شهریور 1398. Abstract
- یونس زاهدی. کاربرد و نقش اکسید روی در بستهبندیهای زیستتخریبپذیر. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 28-26 شهریور 1398. Abstract
- بهرام فتحی آچاچلوئی، نیما بابلانی مقدم، یونس زاهدی. بررسی خصوصیات ضدمیکروبی اسانس انیسون (anisum L. Pimpinella) روي برخی از پاتوژن های غذایی. دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیگ و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی-اردبیل. 4-3 شهریور 1398.
- Bahram Fathi-Achachlouei, Younes Zahedi. Fabrication and characterization of antibacterial cmc films by incorporation of montmorillonite and tio2 nanoparticles. 6 th International Symposium on Polymers and Advanced Materials. Ivane Javakhishvili Tbilisi State University & Shota Rustaveli Batumi State University, Batumi, Georgia, 17-20 July 2019. Abstract
- یونس زاهدی و رضوان شاددل. مروري بر ويژگيها، توزيع جغرافيايي و بيماريزايي سم قارچي اکراتوکسین A. دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار. موسسه آموزش عالي بينالود مشهد و مرکز مطالعات و تحقيقات علوم و فنون بنيادين در جامعه (مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار). تهران. 17 تيرماه 1399.
- رضوان شاددل، یونس زاهدی و صفورا اکبری علویجه. کاربرد بیوپلیمرهای سبز بدست آمده از محصولات جانبی کارخانجات به عنوان مواد دیواره در ریزپوشانی به روش خشک کردن پاششي. دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار. موسسه آموزش عالي بينالود مشهد و مرکز مطالعات و تحقيقات علوم و فنون بنيادين در جامعه (مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار) تهران. 17 تيرماه 1399.
- رضوان شاددل، یونس زاهدی و صفورا اکبری علویجه. استفاده از نانوکیتوزان برای ریزپوشانی مواد زیست فعال و غذا-دارو دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار. موسسه آموزش عالي بينالود مشهد و مرکز مطالعات و تحقيقات علوم و فنون بنيادين در جامعه (مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار). تهران. 17 تيرماه 1399.
- معصومه سلامتيان، يونس زاهدي. استخراج ترکیبات با ارزش بالا از پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی. اولين کنفرانس ملي مديريت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبيلي. اردبيل 19 و 20 خرداد 1400.
- يونس زاهدي، فاطمه بخشي. ارزشمندسازي محصولات جانبی شیلات: چالشها و نگرانیهای فنی صنایع غذایی. اولين کنفرانس ملي مديريت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبيلي. اردبيل 19 و 20 خرداد 1400.
- يونس زاهدي، تينا عاليقدري. زباله ها و محصولات جانبی: منابع آتی کاروتنوئیدها برای اهداف بیوتکنولوژيکی و برنامههاي سلامتبخشي. اولين کنفرانس ملي مديريت سبز پسماند. دانشگاه محقق اردبيلي. اردبيل 19 و 20 خرداد 1400.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|