دانشگاه محقق اردبیلی
دکتر حسین محب الدینی - کارنامه علمی کامل
اطلاعات فردی
پست الکترونیک h.mohebodiniuma.ac.ir
نشانى پایگاه اینترنتى
نشانی توئیتر
نشانی لینکدین
نشانی گوگل پلاس
نشانی تلگرام
نشانی ریسرچ گیت
نشانی گوگل اسکالر
نشانی پروفایل اسکوپوس h.mohebodini@uma.ac.ir
نشانی ارکید h.mohebodini@uma.ac.ir
ارجاعات 501
اچ ایندکس 13
نام کامل دکتر حسین محب الدینی
آخرین رشته تحصیلى علوم دامی
محل اخذ آخرین مدرک دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
اطلاعات شغلی
محل خدمت گروه آموزشی علوم دامی
درجه علمی دکترا
دانشیار
اطلاعات تماس
تلفن محل کار
دورنگار
نشانی
کدپستی
صندوق پستی
شهر
کشور
توصیف مختصر
 
نام:  حسین          
 
نام خانوادگي: محب الدینی
 
تلفن همراه: 09144559954 
نشاني محل کار : عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی
رشته: علوم دامی- تغذیه دام
 
 تعداد مقالات علمی پژوهشی و (ISI): 34
تعدادمقالات علمی -ترویجی:2
تعداد مقالات ارائه شده در همایش ها: 26
تعداد طرح های پژوهشی: 8
تدوین استاندارد:3
 
سوابق تحصیلی

کارشناسی : مهندسی علوم دامی دانشگاه محقق اردبیلی

کارشناسی ارشد: تغذیه دام دانشگاه علوم کشارزی و منابع طبیعی گرگان

دکتری: تغذیه طیور (انجام رساله در زمینه تغذیه زنبورعسل) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

 --فرصت مطالعاتی: موسسه تحقیقاتی پرورش و اصلاح نژاد زنبورعسل----آلمان (برلین)

آشنایی با زبان
انگلیسی
مهارت‌های حرفه‌ای
- پرورش عملی طیور
- پرورش عملی زنبور عسل
- تلقیح مصنوعی زنبور عسل
 
سوابق شغلی
گواهي مي‌شود
      جناب آقاي حسين محب الديني از مدرسين رسمی آزمایشی گروه علوم دامي  از نيمسال دوم تحصيلي ۹۴-۱۳۹۳ تا این زمان به شرح زير با اين دانشگاه همکاري داشته اند
اين گواهي بنا به درخواست نامبرده صادر شده و ارزش ديگري ندارد.
علایق تحقیقاتی
تحقیقات در زمینه تغذیه طیور و زنبور عسل
دوره‌های تدریس شده
رديف نيمسال تحصيلي نام درس مقطع درس تعداد واحد تعداد گروه
1 ۳۹۳۲ پرورش زنبور عسل كارشناسي ۳ ۲
2 ۳۹۳۲ آشنايي با دامپروري ايران كارشناسي ۲ ۱
3 ۳۹۳۲ جوجه كشي كارشناسي ۲ ۲
4 ۳۹۳۲ عمليات كشاورزي كارشناسي ۳ ۱
5 ۳۹۴۱ زنبورداري كارشناسي ۲ ۲
6 ۳۹۴۱ تشريح وفيزيولوژي دام كارشناسي ۳ ۱
7 ۳۹۴۱ عوامل محيطي و تنش كارشناسي ۲ ۱
8 ۳۹۴۱ پرورش زنبور عسل كارشناسي ۳ ۱
9 ۳۹۴۱ كارآموزي كارشناسي ۲ ۱
10 ۳۹۴۱ سمينار علوم دامي كارشناسي ۱ ۱
11 ۳۹۴۲ تشريح وفيزيولوژي دام كارشناسي ۳ ۲
12 ۳۹۴۲ عوامل محيطي و تنش كارشناسي ۲ ۱
13 ۳۹۴۲ جوجه كشي كارشناسي ۲ ۲
14 ۳۹۴۲ فيزيولوژي پرندگان ارشد ۲ ۱
15 ۳۹۴۲ عمليات كشاورزي كارشناسي ۳ ۱
16 ۳۹۴۲ كارآموزي كارشناسي ۲ ۱
17 ۳۹۴۲ سمينار علوم دامي كارشناسي ۱ ۱
18 ۳۹۵۱ بهداشت دام وطيور كارشناسي ۲ ۲
19 ۳۹۵۱ بيماريهاي دام وطيور كارشناسي ۲ ۲
20 ۳۹۵۱ عوامل محيطي و تنش كارشناسي ۲ ۱
21 ۳۹۵۱ پرورش زنبور عسل كارشناسي ۳ ۲
22 ۳۹۵۱ كارآموزي كارشناسي ۲ ۱
23 ۳۹۵۱ سمينار علوم دامي كارشناسي ۱ ۱
24 ۳۹۵۲ جانورشناسي كارشناسي ۳ ۲
رديف نيمسال تحصيلي نام درس مقطع درس تعداد واحد تعداد گروه
25 ۳۹۵۲ بيماريهاي دام وطيور كارشناسي ۲ ۱
26 ۳۹۵۲ تشريح وفيزيولوژي دام كارشناسي ۳ ۳
27 ۳۹۵۲ جوجه كشي كارشناسي ۲ ۱
28 ۳۹۵۲ كارآموزي كارشناسي ۲ ۱
29 ۳۹۵۲ سمينار علوم دامي كارشناسي ۱ ۱
30 ۳۹۶۱ بهداشت دام وطيور كارشناسي ۲ ۱
31 ۳۹۶۱ بيماريهاي دام وطيور كارشناسي ۲ ۲
32 ۳۹۶۱ پرورش زنبور عسل كارشناسي ۳ ۲
33 ۳۹۶۱ جوجه كشي كارشناسي ۲ ۲
34 ۳۹۶۲ تشريح وفيزيولوژي دام كارشناسي ۳ ۲
35 ۳۹۶۲ پرورش گوسفند كارشناسي ۳ ۱
36 ۳۹۶۲ مباني ايمني شناسي ارشد ۲ ۱
37 ۳۹۶۲ عمليات كشاورزي كارشناسي ۳ ۱
38 ۳۹۶۲ كارآموزي كارشناسي ۲ ۱
39 ۳۹۷۱ بيماريهاي دام وطيور كارشناسي ۲ ۲
40 ۳۹۷۱ فيزيولوژي توليد مثل كارشناسي ۳ ۱
41 ۳۹۷۱ بهداشت و بيماريهاي دام و طيور كارشناسي ۳ ۱
42 ۳۹۷۱ اصول كالبدشناسي و فيزيولوژي كارشناسي ۴ ۲
کارگاه‌های تدریس شده
1- کارگاه پرورش زنبور عسل
2- کارگاه بررسی کیفیت عسل
3- کارگاه بررسی غدد هیپوفارنژیال
مشارکت در کارگاه‌ها
3
طرح‌های تحقیقاتی
  1. بهروز دستار (مجری طرح)، محمود شمس شرق، سعید زره­داران و حسین محب الدینی (همکاران طرح). بررسی صفات تولیدی و شیوع آسیت در جوجه­های گوشتی در پاسخ به کاهش مدت دسترسی روزانه جیره آغازین.
     
  2. بهروز دستار (مجری طرح)، محمود شمس شرق و حسین محب الدینی (همکاران طرح). تأثیر محدودیت غذایی بر عملکرد جوجه­های گوشتی
  3. حسین محب الدینی (مجری طرح) .اثر هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده بر آمینواسیدهای آزاد و مقایسه آن با ژله رویال.
  4. حسین محب الدینی (مجری طرح). اثر کنجاله سویای تخمیری، مکمل پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش، مورفولوژی روده و فراسنجه­های خون جوجه­های گوشتی چالش یافته با سالمونلا تیفی موریوم.
  5. 5- اثر جیره های حاوی کنجاله سویای تخمیری، پری بیوتیک و ترکیب آنها بر عملکرد، سلامت روده، قابلیت هضم مواد مغذی و بیان ژن IGF-1 کبدی در جوجه های گوشتی
    6- ریزپوشانی پروتئین هیدرولیز شده ی گرده گل و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسول های حاصله
    7- ارزش غذایی کنجاله پنبه دانه تخمیری و تاثیرات بکارگیری آن در تغذیه مرغان تخمگذار
    8- اثرات پرتوتابی و فرآوری زیستی بر کاهش گوسیپول آزاد کنجاله پنبه دانه و اثرات کاربرد آنها در تغذیه جوجه های گوشتی
دانشجویان تحت راهنمایی
فوق لیسانس: 5
دکتری:1
دانشجویان تحت مشاوره
فوق لیسانس: 5
دکتری: 1
کتاب‌های منتشر شده
IndustryNanoencapsulation in the Food
 
مقالات چاپ شده
  1. Antioxidant activity analysis of nanoencapsulated food ingredients
    A Maqsoudlou, H Mohebodini, SM Jafari
    Characterization of Nanoencapsulated Food Ingredients, 617-664
    1 2020
    Controlled enzymatic hydrolysis of pollen protein as promising tool for production of potential bioactive peptides
    A Maqsoudlou, A Sadeghi Mahoonak, L Mora, H Mohebodini, M Ghorbani, ...
    11 2019
    Determination of free amino acids in royal jelly, bee pollen and hydrolyzed bee pollen
    H Mohebodini, A Maqsoudlou
    Journal of Animal Environment 11 (4), 297-304
    2019
    Effect of dietary resveratrol supplementation on growth performance, immune response, serum biochemical indices, cecal microflora, and intestinal morphology of broiler chickens …
    H Mohebodini, V Jazi, R Bakhshalinejad, A Shabani, A Ashayerizadeh
    Livestock Science 229, 13-21
    27 2019
    Effect of dietary thiamine on growth of the Iranian honey bee colonies (Apis mellifera meda) in different seasons.
    H Mohebodini, G Tahmasbi, B Dastar, Y JAFARI AHANGARI, ...
    Agriculture & Forestry/Poljoprivreda i Sumarstvo 59 (3)
    8 2013
    Effect of diets containing fermented soybean meal, prebiotic and their combination on performance, intestinal health, nutrients digestibility, and hepatic gene expression of …
    H Mohebodini
    University of Mohaghegh Ardabili
    Effect of different levels of raw and fermented cottonseed meal on performance, gastrointestinal microbial population, and some blood parameters of laying hens
    H Mohebodini, A Ashayerizadeh, V Jazi
    Animal Production 23 (1), 83-95
    2021
    Effect of nano zinc oxide on post-thaw variables and oxidative status of Moghani ram semen
    J Heidari, J Seifdavati, H Mohebodini, RS SHARIFI, HA BENEMAR
    Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 25 (1)
    23 2018
    Effect of Nigella Sativa meal with multi enzyme on growth performance and blood biochemical parameters of broiler chickens
    D Ershadi, B Navidshad, H Mohebodini, FM Aghjehgheshlagh, ...
    Iranian Journal of Animal Science Research 14 (1), 65-81
    1 2022
    Effect of quantitative feed restriction and meal feeding on the performance, carcass compositions and ascites syndrome in broiler chickens
    H Mohebodini, B Dastar, M Shams Shargh, S Zerehdaran
    Animal Sciences Journal 27 (104), 135-146
    2 2014
    Effect of temperature and storage time on bioactivity and physicochemical stability of nanovesicles containing hydrolyzed bee pollen protein
    A Maqsoudlou, A Sadeghi Mahoonak, H Mohebodini
    Journal of food science and technology (Iran) 20 (142), 31-49
    2023
    Effects of dietary lavender essential oil on growth performance, intestinal function, and antioxidant status of broiler chickens
    SY Barbarestani, V Jazi, H Mohebodini, A Ashayerizadeh, A Shabani, ...
    Livestock Science 233, 103958
    53 2020
    Evaluation of synergistic effects of diets containing fermented soybean meal and prebiotic on growth performance and some physiological parameters of broilers
    H Mohebodini, A Ashayerizadeh, V Jazi, M Toghiani, A Shabani, ...
    Animal Sciences Journal 33 (127), 151-164
    2020
    Evaluation the effect of artificial in semination and natural mating behavior of queens on the characteristics of bees in the colony of Ardabil
    S Bayazidi Azar, R Seyed Sharifi, N Hedayat, H Mohebodini, ...
    University of Mohaghegh Ardabili
    2016
    Fermented soybean meal ameliorates Salmonella Typhimurium infection in young broiler chickens
    V Jazi, H Mohebodini, A Ashayerizadeh, A Shabani, R Barekatain
    Poultry science 98 (11), 5648-5660
    56 2019
    Fermented soybean meal with or without mannan-oligosaccharides for broiler chickens
    EA Soumeh, V Jazi, H Mohebodini, M Toghyani, A Shabani, ...
    EAAP Scientific Series, 2113-2122
    2019
    Impact of fortification of diets with probiotic, prebiotic and fermented soybean meal on performance, intestinal morphology, and Salmonella population in broiler chickens …
    H Mohebodini, V Jazi, A Shabani, A Ashayerizadeh, R Barekatain
    Animal Sciences Journal 33 (128), 83-96
    2020
    Impact of thiamine nutrition on hypopharyngeal glands development in Iranian honey bees (Apis mellifera meda).
    H Mohebodini, B Dastar, G Tahmasebi, YJ Ahangari
    Sixth International Scientific Agricultural Symposium" Agrosym 2015 …
    2015
    Improving the efficiency of natural antioxidant compounds via different nanocarriers
    A Maqsoudlou, E Assadpour, H Mohebodini, SM Jafari
    Advances in Colloid and Interface Science 278, 102122
    69 2020
    Microencapsulation of bee pollen protein hydrolysate by whey protein concentrate and fibersol and evaluation of stability and structur of microcapsuls
    H Mohebodini, A Maqsoudlou
    Iranian Food Science and Technology Research Journal 17 (2), 409-421
    1 2021
    Microencapsulation of hydrolyzed protein from bee pollen and investigation of stability and structural properties of resulting microcapsules
    H Mohebodini, A Maqsoudlou
    University of Mohaghegh Ardabili
    Peptide identification in alcalase hydrolysated pollen and comparison of its bioactivity with royal jelly
    A Maqsoudlou, AS Mahoonak, L Mora, H Mohebodini, F Toldrá, ...
    Food research international 116, 905-915
    53 2019
    Productive parameters, cecal microflora, nutrient digestibility, antioxidant status, and thigh muscle fatty acid profile in broiler chickens fed with Eucalyptus globulus …
    H Mohebodini, V Jazi, A Ashayerizadeh, M Toghyani, G Tellez-Isaias
    Poultry Science 100 (3), 100922
    37 2021
    Royal jelly production, amount of royal jelly thiamine and hypopharyngeal glands development in Iranian honey bee (Apis mellifera Meda) colonies fed with different levels of …
    H Mohebodini, A Maqsoudlou, B Dastar, G Tahmasebi
    Journal of Animal Research (Iranian Journal of Biology) 31 (4), 417-425
    1 2019
    Royal Jelly: Chemistry, Storage and Bioactivities
    A Maghsoudlou, AS Mahoonak, H Mohebodini, F Toldra
    Journal of Apicultural Science
    44 2019
    Stability and structural properties of bee pollen protein hydrolysate microencapsulated using maltodextrin and whey protein concentrate
    A Maqsoudlou, AS Mahoonak, H Mohebodini, V Koushki
    Heliyon 6 (5)
    18 2020
    Synergistic effects of fermented soybean meal and mannan-oligosaccharide on growth performance, digestive functions, and hepatic gene expression in broiler chickens
    EA Soumeh, H Mohebodini, M Toghyani, A Shabani, A Ashayerizadeh, ...
    Poultry Science 98 (12), 6797-6807
    48 2019
    The Comparison of Early Feed Restriction and Meal Feeding
    H Mohebodini, B Dastar, MS Sharg, S Zerehdaran
    Journal of Animal and Veterinary Advances 8 (10), 2069-2074
    40 2009
    The effect of adding hydroalcoholic extract of Melissa officinalis to the diet on the development of hypopharyngeal glands, honey production and growth of honey bee colonies …
    R Shahbazade, Y Jafari Ahangari, H Mohebodini, B Dastar, ...
    Journal of Animal Environment 14 (4), 317-324
    2023
    The effect of different levels of Rosa canina hydroalcoholic extract on the development of hypopharyngeal glands, growth parameters and honey production of honey bee colonies …
    R Shahbazade, Y Jafari Ahangari, H Mohebodini, B Dastar, ...
    Journal of Animal Environment 15 (1), 237-244
    2023
    The effect of enzymatic hydrolysis of pollen protein on free amino acids and comparison with royal jelly
    محب الدینی, مقصودلو‎
    University of Mohaghegh Ardabili
    2018
    The effect of Nano zinc oxide on Morphometry of Moghani Ram Sperm
    J Heidari, J Seifdavati, H Mohebodini, H Abdi Benemar, R Seyedsharifi
    University of Mohaghegh Ardabili
    2019
    The effects of artificial insemination and natural mating on performance of Iranian honey bee (Apis mellifera M.) colonies
    H Mohebodini, S Bayazidi Azar, R Seyedsharifi, N Hedayat Evrigh, ...
    Journal of Animal Environment 11 (1), 309-314
    2019
    The hypopharyngeal glands development in Iranian honey bee workers (Apis mellifera meda) fed with different levels of thiamine
    H Mohebodini, G Tahmasbi, B Dastar, Y Jafari Ahangari, S Zerehdaran
    Animal Sciences Journal 29 (110), 203-212
    2 2016
    The influence of nanodelivery systems on the antioxidant activity of natural bioactive compounds
    A Maqsoudlou, E Assadpour, H Mohebodini, SM Jafari
    Critical Reviews in Food Science and Nutrition 62 (12), 3208-3231
    10 2022
    The Performance and Incidence of Ascites in Broiler Chickens in Response to Feed Restriction and Meal Feeding Programs
    B Dastar, M Shams Shargh, S Zerehdaran, H Mohebodini
    Iranian Journal of Animal Science Research 5 (4)
    2013
    اثر محدودیت کمی خوراک و تغذیه وعده ای بر عملکرد، ترکیبات لاشه و عارضه آسیت در جوجه های گوشتی‎
    محب الدینی, دستار, شمس شرق, زره داران‎
    علوم دامی 27 (104), 135-146‎
    2014
    بررسی رشد و نمو غدد هیپوفارنژیال در زنبورهای کارگر ایرانی (Apis mellifera meda) تغذیه شده با سطوح مختلف تیامین‎
    محب الدینی, طهماسبی, دستار, جعفری آهنگری, زره داران‎
    علوم دامی 29 (110), 203-212‎
    2016
    تأثیر جیره های غنی شده با پروبیوتیک، پری بیوتیک و کنجاله سویا تخمیری بر عملکرد، مورفولوژی روده و جمعیت سالمونلا در جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا تیفی‌موریوم‎
    محب الدینی, جزی, شبانی, اکرم, عشایری زاده, امین, برکتین‎
    علوم دامی 33 (128), 83-96‎
    2020
    تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار‎
    محب الدینی, عشایری زاده, امین, جزی‎
    تولیدات دامی 23 (1), 83-95‎
    2021
    تولید ژله رویال، مقدار تیامین ژله رویال و توسعه غدد هیپوفارنژیال در کلنی‌های زنبور عسل ایرانی (Apis mellifera Meda) تغذیه شده با سطوح مختلف تیامین‎
    محب الدینی, مقصودلو, دستار, طهماسبی‎
    مجله پژوهشهای جانوری 31 (4), 417-425‎
    2019

    Articles 1–41
مقالات در دست چاپ
اثر دما و زمان نگهداری بر فعالیت زیستی و پایداری فیزیکوشیمیایی نانووزیکول‌های حاوی پروتئین هیدرولیز شده‌ی گرده زنبور عسل
مقالات ارایه شده
  1. Hossein mohebodini. Zeolite as a feed additive in broiler chickens diets. 1st Iran International Zeolite Conference (IIZC, 08). April 29-May 1, 2008. Tehran-Iran.
     
  2. H. Mohebodini, B. Dastar, M. Shams Shargh and S. Zerehdaran. Effect of quantitative feed restriction and meal feeding on the performance and ascites in broilers raised at low ambient temperature. World Veterinary Poultry Association (Wvpac) 2013 - 19th - 23rd August 2013 - Nantes (France).
     
  3. Hossein MOHEBODINI, Behrouz DASTAR, Gholamhossein TAHMASBI, Yousef JAFARI AHANGARI, Saeed ZEREHDARAN. 2015. Impact of thiamine nutrition on hypopharyngeal glands development in Iranian honey bees (Apis mellifera meda). 6th International Scientific Agriculture Symposium “Agrosym 2015”.
 
 
مقالات چاپ شده در همایش­های داخلی
  1. حسین محب الدینی، صمد بدبدک و مهدی قره­خانی. استفاده از تفاله گوجه فرنگي در تغذيه دام و طيور. اولين كنگره ملي فناوري توليد و فرآوري گوجه فرنگي. 23-24 بهمن ماه 1387.مشهد-تهران.
  2. حسین محب الدینی، بهروز دستار، غلامحسین طهماسبی، یوسف جعفری آهنگری و سعید زره­داران. اثر تغذیه تیامین روی رشد و نمو غدد هیپوفارنژیال در زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda). هشتمین سمینار پژوهشی زنبورعسل ایران. 9 و 10 بهمن ماه 1392، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور کرج-ایران.
  3. بهروز دستار، محمود شمس شرق، سعید زره داران و حسین محب الدینی. تأثیر محدودیت غذایی در سن 7 تا 14 روزگی بر عملکرد جوجه­های گوشتی. نخستین همایش ملی صنعت دام و طیور در استان گلستان.3-5 دی ماه 1387-گرگان-ایران.
  4. حسین محب الدینی. تأثیر روش­های مختلف محدودیت غذایی بر وزن بدن و شیوع آسیت در جوجه­های گوشتی. نخستین همایش ملی صنعت دام و طیور در استان گلستان.3-5 دی ماه 1387-گرگان-ایران.
  5. حسین محب الدینی. بررسی اثر شدت محدودیت خوراک و تغذیه وعده­ای بر وزن بدن و راندمان استفاده از انرژی و پروتئین در جوجه­های گوشتی. نخستین همایش ملی صنعت دام و طیور در استان گلستان.3-5 دی ماه 1387-گرگان-ایران.
  6. عباس جاویدی­فیروز، یوسف جعفری آهنگری، نورمحمد تربتی­نژاد، سیدرضا هاشمی و حسین محب الدینی. بررسی اثر تفاله لیموترش (Citrus Limon) بر لیپیدها و شیلومیکرون­های سرم خون مرغان وازده تخم­گذار. پنجمین کنگره علوم دامی ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان-شهریور1391، اصفهان-ایران.
  7. عباس جاویدی­فیروز، یوسف جعفری آهنگری، نورمحمد تربتی­نژاد، سیدرضا هاشمی و حسین محب الدینی. بررسی اثر تفاله لیموترش (Citrus Limon) بر کیفیت گوشت مرغان وازده تخم­گذار. پنجمین کنگره علوم دامی ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان-شهریور1391، اصفهان-ایران.
  8. حسین محب الدینی ، بهروز دستار  و محمود شمس شرق. اثر محدودیت غذایی کمی و تغذیه وعده ای بر عملکرد جوجه­های گوشتی. سومین کنگره علوم دامی کشور مهر ماه 1387. مشهد-ایران.
حسین محب الدینی، بهروز دستار، غلامحسین طهماسبی، یوسف جعفری آهنگری و سعید زره­داران. اثر تیامین تغذیه­ای روی تخم­گذاری ملکه در کلنی­های زنبور عسل ایرانی (Apis mellifera meda) در فصول مختلف سال. هشتمین سمینار پژوهشی زنبورعسل ایران. 9 و 10 بهمن ماه 1392، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور کرج-ایران.
داوری در کنفرانس‌ها
  • عضو کمیته بررسی مقالات هشتمین سمینار پژوهشی زنبورعسل ایران
  • عضوکمیته داوران همایش دام و طیور گلستان 
عضویت‌های حرفه‌ای
عضو هیات مدیره کانون زنبور عسل ایران
فعالیت های اجرایی
  • رئیس کارگروه تخصصی عسل و فرآورده­های آن در استان اردبیل
  • مشاور انجمن علمی علوم دامی در دانشگاه محقق اردبیلی
گزارش های علمی - تخصصی
  1. ژله رویال-ویژگی­ها. استاندارد ملی ایران-18385، چاپ اول 1393.
  2. گرده گل-ویژگی­ها. استاندارد ملی ایران-17516، چاپ اول 1392.
  3. زهر زنبورعسل-ویژگی­ها. استاندارد ملی ایران- 19049 چاپ اول 1393.
داوری مقالات در مجلات علمی
شماره عنوان مقاله
۱ بررسی تأثیر زرده‌های تخم پرندگان مختلف در رقیق‌کننده تریس بر کیفیت منی قوچ عربی در شرایط مایع
۲ اثر دز و زمان استفاده از eCG روی عملکرد توليد مثلی گوسفند کردی در طول فصل توليد مثلی
۳ ترکیبات شیمیایی و فعالیت های بیولوژیکی ژل رویال
۴ تأثیر تغذیه سطوح مختلف نشاسته بر پرورش نوزاد و رشد جمعیت کلنی زنبور عسل
۵ رشد غدد شیری و فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آن در زنبورهای کارگر
۶ تأثیر مکمل پروتئینی به عنوان جایگزینی گرده گل بر میزان جمعیت و رشد نوزادان کلنی زنبور عسل
۷ اثرات سطوح مختلف ويتامين E بر صفات عملكردي و توليد مثلي كلني هاي زنبور عسل ايراني
۸ بررسی ميزان فلزات سنگين سرب و قلع در عسل های تصفيه شده ٬ تصفيه نشده و موم دار در استان
۹ بررسي گياهان گلدار و ميزان فعاليت زنبورعسل روي آنها در غرب استان اصفهان
۱۰ خواص بره موم
۱۱ اثرات سطوح مختلف ویتامین E بر صفات عملکردی و تولید مثلی کلنی های زنبور عسل ایرانی
۱۲ بررسی اثر تریپتوفان بر روی خصوصیات رفتاری و عملکردی کلنی های زنبور عسل ایرانی ( Apis mellifera meda L.)
۱۳ بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زنبور عسل توسط آنزیم گوارشی تریپسین، و مقایسه آن با ژله رویال
۱۴ بهینه سازی تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال
۱۵ بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زنبور عسل توسط آنزیم گوارشی پپسین بر اساس ویژگی های ضد اکسایشی آن ها و بازدارندگی آنزیم ACE و مقایسه آن با ژله رویال
۱۶ مقایسه کارآیی دو روش کلوآک برد و 24 ساعته برای تولید ژله رویال و تاثیر آن بر اقتصاد زنبورستان
۱۷ بررسی اثر سطوح کاهشی پروبیوتیک بیوپل بر اساس سن بر عملکرد، سیستم ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
۱۸ اثرات تغذیه ای عصاره های گیاهی شیرین بیان و بابونه روی تغییرات پروتئینی همولنف زنبور عسل
۱۹ COXI تجزیه و تحلیل توالی ناحیه برای شناسایی و تمایز بین سه نژاد بز نجدي، عدني و مرخز ایران
20 تاثیر سطوح مختلف نیاسین بر میزان تخم گذاری ملکه، ناحیه پرورش نوزادان،جمعیت زنبوران بالغ و وزن لاشه، زنبوران کارگرکلنی های زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera medaM.) در فصل بهار
عنوان مقاله
۱ بررسی تأثیر زرده‌های تخم پرندگان مختلف در رقیق‌کننده تریس بر کیفیت منی قوچ عربی در شرایط مایع
۲ اثر دز و زمان استفاده از eCG روی عملکرد توليد مثلی گوسفند کردی در طول فصل توليد مثلی
۳ ترکیبات شیمیایی و فعالیت های بیولوژیکی ژل رویال
۴ تأثیر تغذیه سطوح مختلف نشاسته بر پرورش نوزاد و رشد جمعیت کلنی زنبور عسل
۵ رشد غدد شیری و فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آن در زنبورهای کارگر
۶ تأثیر مکمل پروتئینی به عنوان جایگزینی گرده گل بر میزان جمعیت و رشد نوزادان کلنی زنبور عسل
۷ اثرات سطوح مختلف ويتامين E بر صفات عملكردي و توليد مثلي كلني هاي زنبور عسل ايراني
۸ بررسی ميزان فلزات سنگين سرب و قلع در عسل های تصفيه شده ٬ تصفيه نشده و موم دار در استان
۹ بررسي گياهان گلدار و ميزان فعاليت زنبورعسل روي آنها در غرب استان اصفهان
۱۰ خواص بره موم
۱۱ اثرات سطوح مختلف ویتامین E بر صفات عملکردی و تولید مثلی کلنی های زنبور عسل ایرانی
۱۲ بررسی اثر تریپتوفان بر روی خصوصیات رفتاری و عملکردی کلنی های زنبور عسل ایرانی ( Apis mellifera meda L.)
۱۳ بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زنبور عسل توسط آنزیم گوارشی تریپسین، و مقایسه آن با ژله رویال
۱۴ بهینه سازی تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال
۱۵ بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زنبور عسل توسط آنزیم گوارشی پپسین بر اساس ویژگی های ضد اکسایشی آن ها و بازدارندگی آنزیم ACE و مقایسه آن با ژله رویال
۱۶ مقایسه کارآیی دو روش کلوآک برد و 24 ساعته برای تولید ژله رویال و تاثیر آن بر اقتصاد زنبورستان
۱۷ بررسی اثر سطوح کاهشی پروبیوتیک بیوپل بر اساس سن بر عملکرد، سیستم ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
۱۸ اثرات تغذیه ای عصاره های گیاهی شیرین بیان و بابونه روی تغییرات پروتئینی همولنف زنبور عسل
۱۹ COXI تجزیه و تحلیل توالی ناحیه برای شناسایی و تمایز بین سه نژاد بز نجدي، عدني و مرخز ایران
۲۰ تاثیر سطوح مختلف نیاسین بر میزان تخم گذاری ملکه، ناحیه پرورش نوزادان،جمعیت زنبوران بالغ و وزن لاشه، زنبوران کارگرکلنی های زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera medaM.) در فصل بهار
۲۱ بررسی شیوع ویروس دفرمه شدن بال زنبورعسل در زنبورستان های استان کردستان، ایران
۲۲ مقایسه جیره هاي جایگزین گرده زنبورعسل در زنبورستان هاي استان کردستان
۲۳ ارزیابی استفاده از سرنگ‌های پلاستیکی به جای سرنگ‌های شیشه‌ای در فراسنجه‌های تولید گاز برخی از مواد خوراکی
۲۴ بررسی خواص آنتی‌باکتریال عصاره آبی زبره سبز و ژله رویال تحت شرایط آزمایشگاهی
۲۵ اهمیت تغذیه در سلامتی زنبور عسل
۲۶ بررسی و ارزیابی فاکتور های معیار در کیفیت سنجی ژل رویال
۲۷ برآورد تأکید نسبی صفات تولیدی و تولید مثلی در گله گاوهای شیری شرکت دامپروری پارس استان اردبیل
۲۸ ارتباط بین تغذیه و بیماری در سلامت زنبور عسل
۲۹ تاثیر سطوح مختلف اسید آمینه ایزولوسین بر اندازه جمعیت و پرورش نوزاد در کلنی های زنبور عسل
۳۰ تحلیل اقتصادی سامانه تولید گاو شیری با تأکید بر ریسک در دامداری های شهرستان های استان اردبیل
۳۱ تأثیر آفت‌کش‌ها بر عملکرد رشد، سلامت، ایمنی و تولیدمثل زنبورعسل
۳۲ ارزیابی مقایسه ای عملکرد ملکه های اصلاح شده زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda Skorikov 1929) در شرایط اقلیمی استان کردستان
۳۳ اثر تنش گرمایی و کیک گرده (فاقد یا حاوی نانوکسید روی) بر تخمریزی ملکه، ظرفیت آنتی-اکسیدانی بدن نوبالغین و بیان ژن‌های موثر بر مقاومت گرمایی در زنبور عسل
۳۴ اثر دزهای مختلف اسید آسکوربیک بر تخمگذاری ملکه، وزن و ترکیبات بدن زنبور پرستار، رفتار زنبورهای کارگر و مقدار تولید ژله رویال در زنبور عسل در معرض تنش گرمایی
۳۵ فعالیت ضد سرطانی ترکیبات زهر زنبور عسل در مقابل سرطان پستان
۳۶ تاثير زمان و اندازه جمعيت بر بروز رفتار بهداشتي و قدرت تهاجمي كلني‌هاي زنبور عسل استان مرکزی
پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد
عنوان پایان نامه
۱ تاثیر تفاله لیموترش بر کیفیت گوشت مرغان وازده تخمگذار
۲ بررسی تأثیر روش تلقیح مصنوعی و جفت گیری طبیعی بر روی خصوصیات رفتاری و عملکردی ملکه ی زنبور عسل در کلنی های استان اردبیل
۳ بررسی تاثیر نسبت های مختلف یونجه به ذرت سیلوشده بر عملکرد پروار، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه بره های مغانی
۴ تولید، جداسازی و تعیین ویژگی های پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زبنور عسل و بهبود پایداری آنها توسط ریزپوشانی
۵ اثر نانواکسید روی بر مورفومتری اسپرم قوچ مغانی
۶ اثر سطوح مختلف عصاره و سرکه مالت جو در عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذیو خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
۷ اثر کنجاله سیاه دانه همراه با مولتی آنزیم بر عملکرد رشد، مورفومتری رودهو فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
۸ اثر جایگزینی ذرت با پودر ضایعات سیب زمینی فراوری شده با مولتی آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی
۹ اثرسطوح مختلف پودر مرزه (Satureia hortensis L.) برعملکرد رشد، قابلیت هضم موادمغذی و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی
۱۰ اثر تغذیه عصاره مالت بر عملکرد، پروار، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه بره های نر مغانی
پایان نامه های مقطع دکتری
عنوان پایان نامه
1 تولید، جداسازی و تعیین ویژگی های پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زبنور عسل و بهبود پایداری آنها توسط ریزپوشانی
2 اثرات تغذیه ای عصاره اتانولی بادرنجبویه (Melissa officinalis) و نسترن وحشی (Rosa canina L) بر صفات فیزیولوژیک، تولید مثلی و عملکردی کلنی های زنبورعسل اروپایی (Apis mellifera)
برگشت به صفحه کارنامه علمی