مدیریت ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی- اخبار و رویدادها
کارگاه آموزشی «کسب و کار موفق، از ایده تا عمل» در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها

کارگاه آموزشی «کسب و کار موفق، از ایده تا عمل» با حضور دکتر عبدالحسین محمدزاده از کارآفرینان برتر کشوری و به همت معاونت پژوهش و فناوری در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

AWT IMAGE

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور محمد نریمانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: امروز تمرکز دانشگاه روی اشتغالزایی و تبدیل علم  به ثروت است بنابراین ما هم تلاش می کنیم در دانشگاه محقق اردبیلی در این راستا حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه کارهای زیادی را از طریق مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی در دانشگاه محقق اردبیلی انجام داده ایم، تصریح کرد: راه اندازی مشاوره کارآفرینی در دانشگاه یکی از این کارها بود که به دانشجویان علاقه مند خدمات مشاوره ای انجام می دهد و علاوه بر آن، کارگاه های مختلفی در این زمینه برگزار کرده ایم.

نریمانی با اشاره به اینکه مشاوره، انتقال تجارب افراد موفق به کارآفرینان است، اضافه کرد: برای موفقیت در عرصه کارآفرینی باید علم و تجربه را باهم داشت وگرنه موفقیت دانش بدون تجربه سخت است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: یکی از تاثیرات مستقیم شغل این است که به ما هویت می دهد و تاثیرات غیر مستقیم زیادی دارد اما در کارآفرینی و ایجاد شغل هیچ متدی بهتر از متد عملی نیست.

پروفسور حسین شایقی عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: هوش و استعداد ذاتی و تلاش و خلاقیت و ابتکار سه ویژگی دکتر عبدالحسین محمدزاده است اما مهمترین ویژگی وی استفاده مطلوب از این سه ویژگی است.

وی اضافه کرد: دانشجویان باید حداقل یک مهارت در رشته خود یاد بگیرند چرا که مهارت می تواند برای ما شغل، هویت و پرستیژ ایجاد کرده و ما را به فرد مطلوبی در جامعه تبدیل کند.

دکتر عبدالحسین محمدزاده بنیانگذار و مدیر عامل شرکت سوت ماشین گفت: در گام اول با تلاش های شبانه روزی توانستیم اعتبار اجرایی برای خود کسب کنیم و پس از شش سال تلاش و کوشش موفق شدیم کالاهای صنعتی خود را به کشورهای منفک شده از شوروی سابق صادر کنیم.

وی با اشاره به روند افزایش صادرات محصولات تولیدی شرکت سوت ماشین ادامه داد: بعد از اجرای چندین پروژه، صادرات به کشورهای آمریکایی و اروپایی را در برنامه خود قرار داده و موفق شدیم محصولات خود را به این کشورها صادر کنیم.

محمدزاده با بیان اینکه بعد از تشدید تحریم ها، مجبور شدیم در بازار داخلی کشور متمرکز شویم، افزود: با پایش و بررسی نیازمندی های کشور، کارخانه های کوچک با تکنولوژی جدید راه اندازی کردیم.

بنیانگذار و مدیر عامل شرکت سوت ماشین گفت: ما یک ایده کوچک را با توکل بر خدا و دست خالی تبدیل به واحد تولیدی کردیم.

یادآور می شود در این برنامه، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه محقق اردبیلی و شرکت سوت ماشین منعقد شد.

                        ***************************************

AWT IMAGE

                        ***************************************

AWT IMAGE

نشانی مطلب در وبگاه مدیریت ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی:
http://www.uma.ac.ir/find-32.1068.9721.fa.html
برگشت به اصل مطلب