روابط عمومی- اخبار
قائم مقام رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: بانوان پژوهش های خود را به سمت پژوهش های کاربردی سوق دهند

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/12/22 - 15:11 | 
قائم مقام رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: بانوان پژوهش های خود را به سمت پژوهش های کاربردی سوق دهند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد نریمانی در اولین جشنواره تجلیل از بانوان پژوهشگر و فناور برگزیده استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تحقیق انسان را برنامه ریز بار می آورد، گفت: عامل فرسودگی انسان بحث یکنواختی است، ولی پژوهش دارای لذت است؛ چرا که ما را از یکنواختی خارج می کند.
وی با بیان اینکه بانوان برگزیده در این جشنواره با پژوهش های خودشان حرف های نویی زدند، افزود: پژوهشگران در تمامی سطوح به راحتی ارتقا پیدا می کنند.
نریمانی با تاکید بر اینکه بانوان تلاش کنند تا پژوهش های خود را به سمت پژوهش های کاربردی سوق دهند، تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه های ما دانشگاه های نسل چهارم هستند؛ بدین ترتیب که دانشگاه ها باید با جامعه و دستگاه های اجرایی ارتباط تنگانگ داشته باشند تا در عرصه علم و عمل یافته های دستگاه های اجرایی قرار دهند و مدیران تصمیمات خود را مبتنی بر پژوهش های کاربردی دانشگاهی بگیرند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره دی ماه سالجاری در کارگروه بانوان و خانواده استانداری مصوب شد تا این جشنواره همه ساله به مناسبت روز زن برگزار شود، ادامه داد: بعد از تصویب به تمامی دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و موسسات پژوهشی استان فراخوان زده شد و نهایتا 52 پرونده در دبیرخانه جشنواره دریافت شد.
وی گفت: این جشنواره در 5 گروه علمی برگزار شد و مقرر شده بود در هر بخش از سه نفر منتخب تجلیل شود، اما در برخی گروه ها، به دلیل فقدان شرکت کننده یا عدم کسب امتیازات لازم، تعداد تجلیل شوندگان کم شده و در نهایت از 11 نفر تجلیل می شود.
قائم مقام رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره قطعا اثربخش و انگیزه بخش خواهد بود، اظهارامیدواری کرد: این جشنواره در سال های آتی با رونق بیشتری برگزار شود.
فریبا محمدلو مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل نیز با بیان اینکه سال گذشته برنامه انتخاب بانوان نخبه استان برگزار شد که از 121 پرونده دریافتی 22 نفر به عنوان بانوی نخبه انتخاب شدند، گفت: این جشنواره نیز امسال برنامه ریزی شد و امیدواریم دبیرخانه ثابت آن در دانشگاه محقق اردبیلی یا دفتر امور بانوان استانداری تشکیل شود.
وی با بیان اینکه زنان در 40 سال گذشته توانسته اند در حوزه هایی که امکان فعالیت دارند، خودشان را نشان دهند و به خوبی بدرخشند، افزود: همچنین در دهه های مختلف زنان همگام با مردان در صحنه های مبارزه، سازندگی، آموزش و پژوهش حضور داشته اند.
محمدلو با بیان اینکه ترغیب بانوان به انجام پژوهش از اهداف اصلی این جشنواره بود، تصریح کرد: حضور بانوان علاوه بر کسب دستاوردهای مهم در حوزه آموزش و پژوهش، زمینه ساز پیشرفت های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی در سال های آتی خواهد بود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با تاکید بر اینکه آموزش عالی نقش مهمی در توسعه توانمندی بانوان داشته است، گفت: پذیرش بانوان در مقطع کارشناسی در دانشگاه های استان طی سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است ولی در مقاطع بالاتر شاهد رشدی نبوده ایم.
وی اظهارامیدواری کرد: اجرای اینگونه جشنواره ها زمینه را برای حضور بیشتر بانوان در پست های مدیریتی، تصمیم گیری و تصمیم سازی فراهم آورد.
دکتر حسین شایقی رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل نیز به ضرورت تکریم و تجلیل از بانوان در حوزه های مختلف تاکید کرد و گفت: الگوسازی از بانوان زمینه ساز رشد خانواده در زمینه فرهنگی و اجتماعی در کشور خواهد بود.
 وی با بیان اینکه با توجه به نیاز بانوان استان الگوسازی از بانوان سرآمد در حوزه آموزش و پژوهش سال گذشته انجام شد، افزود: بنیاد نخبگان استان آمادگی دارد در حوزه های مختلف فرهنگی، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی و فنی و مهندسی تسهیلات مادی و معنوی ارائه کند.
شایقی تصریح کرد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بانوان با حفظ ارزش های اسلامی در عرصه آموزش، پژوهش و کارآفرینی خوش درخشیده اند.
حجت الاسلام والمسلمین بهنام علیپور معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به اوصاف الهی بانوان، گفت: بانوان دارای اوصافی هستند که مایه آرامش است.
وی با بیان اینکه خداوند به بانوان صفت شاخص کوثر را عطا نموده است، افزود: اگر ما برای زنان جامعه اسلامی ارزش واقعی قائل شویم و آنها را با زنان خارجی مقایسه نکنیم، قطعا به آسیب های اجتماعی در این حوزه دچار نخواهیم شد.
شفیع شفیعی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل نیز با بیان اینکه جامعه قدرتمند جامعه ای است که در آن علم، دانش و پژوهش محور تصمیم گیری، مشارکت اجتماعی بالا و نهادهای مدنی قوی داشته باشد، افزود: تعالی انسان ها نتیجه توسعه علم، دانش، آگاهی و اندیشه است.
وی با بیان اینکه جامعه ما دچار نابسامانی های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است، گفت: هم اکنون آسیب های اجتماعی رو به رشد بوده و در برخی مناطق به بحران تبدیل شده است و به عبارتی حال جامعه ما خوب نیست.
شفیعی با بیان اینکه وقت اظهارنظرهای عامیانه گذشته است، افزود: در شرایط فعلی نیاز به علم، دانش، برنامه ریزی و تصمیم گیری بر اساس پژوهش لازم و ضروری است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل خاطرنشان کرد: میزان اعتماد اجتماعی، مشارکت و مسئولیت پذیری افراد جامعه کاهش یافته است و به مرز هشدار رسیده ایم.
گفتنی است در ادامه دکتر نیلوفر میکائیلی، زهرا رستم اوغلی و مهری مولائی از دانشگاه محقق اردبیلی در گروه علوم انسانی، دکتر ماندانا امیری و مهسا پیرهاشمی از دانشگاه محقق اردبیلی در گروه علوم پایه، دکتر صغری میرارشادی از دانشگاه محقق اردبیلی و مهندس ندا علی پسندی از اداره کل استاندارد استان اردبیل در گروه فنی و مهندسی، دکتر بیتا سهیلی مقدم از مرکز تحقیقات کشاورزی، مهندس رقیه مجد از سازمان جهاد کشاورزی و مهندس زهرا عابدی از دانشگاه محقق اردبیلی در گروه علوم کشاورزی و نوشین آزادپور از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در گروه علوم پزشکی به عنوان برگزیدگان اولین جشنواره تجلیل از بانوان پژوهشگر و فناور برگزیده استان اردبیل معرفی شدند.
 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.13124.fa.html
برگشت به اصل مطلب