میز خدمات



 
ورود به سایت

کارگاه "ایمنی کار در آزمایشگاه" در 15 مرداد ماه 97 برگزار گردید

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۵ - 09:54 | 
کارگاه ایمنی در آزمایشگاه با تدرس مهندس محمد انوار در سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار گردید.








دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کارگاه "ایمنی کار در آزمایشگاه"

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۴ - 10:37 | 
به اطلاع داشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی می­رساند کارگاه "ایمنی کار در آزمایشگاه" روز دوشنبه 15 مرداد از ساعت 9 لغایت 11 در محل آمفی تئاتر رشد دانشکده برگزار خواهد شد. لذا از دانشجویانی  که ثبت نام نموده اند دعوت می شود در این کارگاه حضور به هم رسانند. ضمنا" حضور دانشجویان در این کارگاه الزامی می باشد

دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

در راستای تکریم و جامعه محوری و شناخت بهتر رشته های تحصیلی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و کمک به انتخاب رشته شماره تماس گروه های آموزشی به ش

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۳ - 10:03 | 
در راستای تکریم و جامعه محوری و شناخت بهتر رشته های تحصیلی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و امکانات آموزشی و تحقیقاتی و رفاهی دانشگاه و دانشکده به دانش آموزان دبیرستانها و کمک به انتخاب رشته آنها شماره تماس گروه های آموزشی به شرح  ذیل می باشد
 
 
ردیف
 
گروه آموزشی مدیر گروه تماس مستقیم تماس داخلی
 
1
 
زراعت و اصلاح نباتات دکتر سعید خماری 045-31505158 5158
 
2
 
مهندسی علوم دامی دکتر بهمن نوید شاد 045-31505172 5172
 
3
 
منابع طبیعی دکتر معراج شرری 31505151 - 045 5151
 
4
 
علوم باغبانی دکتر علیرضا قنبری 31505107 - 045 5107
 
5
 
مهندسی آب دکتر جوانشیر عزیزی 31505073 045
31505149 - 045
5073
5149
 
6
 
علوم و مهندسی خاک دکتر شکراله اصغری 31505077 - 045 5077
 
7
 
گیاه پزشکی دکتر مهدی حسن پور 31505114 - 045 5114
 
8
 
مهندسی بیوسیستم دکتر غلامحسین شاهقلی 31505072 - 045 5072

دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

مصاحبه با شرکت کنندگان جهت جذب 1 نفرهیات علمی در رشته علوم و صنایع غذایی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۹ - 14:23 | 
مصاحبه با شرکت کنندگان جهت جذب 1 نفر هیات علمی در رشته علوم و صنایع غذایی






دفعات مشاهده: 147 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر