[صفحه اصلی ]      
:: ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی::
نشست های تخصصی::
کارگاه های آموزشی ::
نشست های صمیمی::
دوره های معرفت افزایی::
همایشها و نشستهای علمی::
پرتوی از خورشید ...::
راه این است ...::
معیار::
آیین استادی::
خورشید مغرب::
موضوعات ویژه::
پیامک::
فرهنگ ور::
پل های ارتباطی::
در آیینه رسانه های مجازی::
پیام آفتاب::
یاس آفرینش::
سرشمار؛ سرویس نظرسنجی::
::
معرفی کتاب

AWT IMAGE

آلبوم تصاویر

AWT IMAGE

دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
نظرسنجی
محتوای سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
آمار تخصصی پایگاه
:: زندگی سالم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۱/۱۵ | 

  نشست تخصصی " زندگی سالم با: مهندسی مصرف کود و سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی "

 

  با توجه بر اهمیت زندگی سالم و طبیعی در سلامت دین و دنیای انسان و لزوم ترویج سبک زندگی بر اساس آموزه های متقن دینی و ضرورت پیوند بین سنت و مدرنیته در میان غرب زدگی و غرب ستیزی، و با در نظر گرفتن وضعیت مبهم کمیت و کیفیت مصرف سموم و کودهای شیمیایی درمحصولات کشاورزی کشور، نشست تخصصی هم اندیشی با حضور اساتید صاحب نظر و کارشناسان حوزه های مربوطه در استان اردبیل ، روز یکشنبه اول بهمن ماه 1392 در سالن جلسات میهمانسرای دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

  آسیب‌شناسی و تبیین علل و چرائی مسئله:

  1- عدم تعریف علمی و اصولی چشم انداز تغذیه سالم در کشور.

  2- مشکل اصلی ما سبک زندگی ماست.

  3- همه مسئولان اجرایی باید مشاور-بمعنای واقعی کلمه- داشته باشند.

  4- استانداردهای تغذیه کشور ، اسلامی و بومی نشده است.(دکتر افشار تموک میهمان ویژه نشست).

  5- بیماری عمده استان از سیب زمینی است بخاطر نیترات بالا و عدم تست و نظارت و کنترل آب و خاک .

  6- عدم کنترل کود نیتروژنه در کشاورزی استان که منجر به بیماریهای : سرطان-اعصاب و هورمونی می شود.(دکتر محمدتقی آل ابراهیم).

  7- عدم عزم جدی در استان بر استفاده بهینه از ابزارها و امکانات موجود.

  8- عدم بهادادن به مراکز علمی و دانشگاهی و نظرات متخصصان در حل مشکلات کیفی محصولات کشاورزی.(دکتر اسماعیل گلی)

  9- عدم مدیریت و مهندسی متمرکز مراکز تحقیقاتی و پژوهشی کشور.(دکتر ولی رسولی شربیانی).

  10- مردم طلب جدی در غذای سالم ندارند(مهندس قاسمی معاونت پژوهشی دفتر آموزش وپژوهش استانداری).

  11- مصرف کودهای دامی بصورت خام و بدون فرآوری شده،موجب بیماریهای گیاهی و رشد علفهای هرز می شود.(دکترجمال سیف دواتی).

  12- در مناطق شمالی استان بخاطر دوبار برداشت محصول در سال ،از سموم وکودهای بیشتری استفاده می شود

  13- در کشور ما ماندگاری سموم بیشتر است.(مهندس یدایی مدیر حفظ نباتات استان)

  14- مصرف کودهای دامی غیر استاندارد و انباشت آن ، محیط و آبهای زیر زمینی را آلوده می کند.(دکتر طاهر علیزاده)

  15- مصرف کود اوره در کشور بسیار بالاست.(دکترکاظم هاشمی مجد)

 

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 2732 بار   |   دفعات چاپ: 272 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 31 بار   |   0 نظر
::
 
دفتر هم اندیشی استادان دانشگاه محقق اردبیلی
Persian site map - English site map - Created in 0.142 seconds with 965 queries by yektaweb 3350