معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل: قبل از انقلاب اسلامی وابسته تمام عیار بودیم

 | تاریخ ارسال: 1396/11/21 - 16:02 | 
معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل گفت: قبل از انقلاب اسلامی وابسته تمام عیار بودیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس علی نواداد در مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره نام آوران دانشگاه محقق اردبیلی با بیان این مطلب افزود: اگر انقلاب اسلامی ایران امروز توسط استکبار جهانی مورد هجمه قرار می گیرد به خاطر استقلال کشور است.
وی با بیان اینکه دهه فجر یادآور روزهای ایثار و فداکاری است، تصریح کرد: ثمره فداکاری ها و ایثارگری ها را امروز در پیشرفت های نظام جمهوری اسلامی می بینیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل اضافه کرد: امروز در سایه رهبر معظم انقلاب اسلامی، روز به روز بر عزت و افتخار کشور افزوده می شود.
نواداد با اشاره به موفقیت های دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه های مختلف ادامه داد: هیچوقت بدون زحمت، موفقیتی به دست نمی آید بنابراین موفقیت های دانشگاه حاصل زحمات رئیس، اساتید، کارکنان و دانشجویان است.
دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امروز از نام آوران دانشگاه تجلیل می کنیم، اظهار کرد: ستارگان دانشگاه به این افراد محدود نمی شود و قصد ما تجلیل از افرادی است که طی یک سال گذشته جایگاه خاصی برای دانشگاه کسب کرده اند.
وی افزود: با نگاه به عملکرد دانشگاه شگفت زده می شوم چرا که افزایش ۵۲ درصدی مقالات ISI و افزایش بیش از ۶۰ درصدی مقالات Scopus دانشگاه در یک سال باور کردنی نیست.
صادقی با بیان اینکه در دو سال متوالی برای اولین بار و دومین بار دو نفر از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشجوی برتر کشور انتخاب شدند، تصریح کرد: ۶ نفر از دانشجویان دانشگاه در مرحله کشوری المپیاد علمی برگزیده شده و به عنوان دانشجوی نخبه شناخته شدند و طبق قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هر دانشگاهی که بخواهند، می توانند در مقطع بعدی تحصیل کنند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: طی ۴ سال گذشته ۱۲۰ نفر به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه جذب شده اند که بار مالی بسیار شدیدی برای دانشگاه داشته اند اما همه پرداخت ها به موقع انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه در دانشکده فناوری های نوین نمین هیچ آزمایشگاهی وجود نداشت، افزود: ۱۳ آزمایشگاه مجهز در این دانشکده راه اندازی شده است.
صادقی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه بین المللی هم فعالیت های خوبی داشته است، اظهار کرد: دانشگاه محقق اردبیلی قبل از سال ۹۳ حتی یک تفاهم نامه بین المللی نداشت اما امروز حدود ۳۰ تفاهم نامه بین المللی با دانشگاه های خارجی داشته و چندین نشست بین المللی را هم برگزار یا شرکت کرده و به عنوان عضو کمیته مرکزی اتحادیه دانشگاه های آسیای میانه انتخاب شده ایم.
این مسئول تشریح کرد: ۷ واحد فناور از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه محقق اردبیلی به پارک علم و فناوری انتقال یافته اند و این یعنی این واحدها در مرحله رشد به استقلال رسیده و وارد مرحله تولید شده اند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به راه اندازی مرکز سلامت و تندرستی با هزینه یک میلیارد تومانی تصریح کرد: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه هم با هزینه دو میلیارد تومان راه اندازی شده است.
صادقی اظهار کرد: این موفقیت ها حاصل تلاش مجاهدانه کارکنان دانشگاه است و ما به دو بخش تقسیم نشده ایم چرا که دانشگاه مال همه ما است و این کشتی، کشتی است که اگر سوراخ شود، همه مان غرق می شویم.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همه ما در سفره انقلاب و شهدا نشسته ایم و این انقلاب یکی از نعمت های خداوند است.
وی افزود: حکومت اسلامی بنام ایران ثبت شده است و اهداف و آرمان های انقلاب و حکومت اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تحقق یافته است بنابراین وظیفه همه ما است که از انقلاب اسلامی و ولایت فقیه حمایت کنیم.
گفتنی است در این مراسم از یاشار هاشمی دانشجوی نمونه کشوری در سال ۱۳۹۵، سجاد رشید دانشجوی نمونه کشوری در سال ۱۳۹۶، محسن زارع  به دلیل کسب رتبه ۸ رشته مهندسی عمران، الهام زمانی  به دلیل کسب رتبه ۱۰ رشته زبان و ادبیات فارسی، مریم آقایی به دلیل کسب رتبه ۱۰ رشته سنجش از راه دور، رضا منافی  به دلیل کسب رتبه ۱۴ رشته شیمی،
فاطمه حسنی به دلیل کسب رتبه ۱۴ رشته زمین شناسی و  شیرین عادل  به دلیل کسب رتبه ۱۵ رشته ژئومورفولوژی در المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال ۱۳۹۶ به عنوان نام آوران دانشگاه محقق اردبیلی در بخش آموزش تجلیل شدند.
دکتر عزیز حبیبی دانشمند برتر حوزه شیمی فیزیک کشور در سال ۱۳۹۶، دکتر حسین شایقی و دکتر عباس نجاتی در زمزه دانشمندان یک درصد برتر جهان، دکتر محمد نریمانی به دلیل دارا بودن بالاترین امتیاز پژوهشی، دکتر امیرناصر شمخالی به دلیل دارنده بالاترین ضریب تاثیر مقالات منتشر شده در JCR، مهندس محمد انوار  به دلیل فعالیت های برتر در راه اندازی موزه تاریخ علوم دانشگاه و تجلیل رئیس کمیته ملی موزه های ایران در این زمینه و مهندس سالار عباسوند کارمند پژوهشگر دانشگاه دارای مقالات متعدد علمی برتر و ثبت چندین اختراع نیز به عنوان نام‌آوران دانشگاه محقق اردبیلی در بخش پژوهش معرفی شدند.
همچنین از مهدی خسروی به دلیل کسب مقام دوم کشوری در بخش فضای مجازی و محمد اسدیان به دلیل کسب مقام دوم کشوری در بخش اختراع در دهمین جشنواره ملی حرکت، محمد مافی به دلیل کسب مقام سوم کشوری در رشته شعر در حفظ موضوعی قرآن و جعفر دیوانبگی به دلیل کسب مقام اول کشوری در رشته نرم افزار قرآنی در سی و دومین جشنواره قرآن و عترت کشور و مهدی میرزارسول زاده سراینده سرود آذری های مسلمان جهان در دی ماه ۱۳۹۶ به عنوان نام آوران دانشگاه محقق اردبیلی در بخش فرهنگی تجلیل شد.
مهندس علیرضا دستور به دلیل کسب عنوان حراست برتر استان و دبیر منطقه ۳ در سال ۱۳۹۶ و دکتر بهزاد قربانی به دلیل عضویت در کمیته قوانین و مقررات شورای راهبری نظام نوین مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز به عنوان نام آوران دانشگاه محقق اردبیلی در بخش مدیریتی تجلیل شدند.
گفتنی است در بخش ورزشی نیز سعید علی حسینی نایب قهرمان وزنه برداری جهان، محسن دادرس مقام چهارم مسابقات وزنه برداری دانشجویان جهان، امیررضا کنعانی قهرمان شمشیربازی کشور، محسن حسین پور مقام اول پرس سینه جوانان کشور و شمس غفاری دارنده مقام اول مسابقات آمادگی جسمانی در بین کارکنان دانشگاه‌های منطقه ۳ کشور به عنوان نام‌آوران دانشگاه محقق اردبیلی معرفی شدند.
 


CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2769 بار   |   دفعات چاپ: 755 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر