Fa | AR | AZ |

Members of Academic Board - Bahram fathi Achachlouei Bahram fathi Achachlouei


:: Sections List ::
:: ::
:: Dr Bahram fathi Achachlouei Bahram fathi Achachlouei | Back to CV page | [Print version] ::
Professional skills
با اهداي سلام:
    احتراما، اينجانب بهرام فتحی آچاچلویی دوره كارشناسي خودم را در رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی دربهمن ماه سال 1378 در دانشگاه ارومیه با معدل 94/16 به اتمام رسانده و دوره كارشناسي ارشد رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی را نيز در اسفندماه 1381 با معدل82/18 و با كسب رتبه ممتاز دانشگاه در رشته صنايع غذايي تمام كرده و همچنين از شهريور ماه سال 1382 در دانشگاه محقق اردبيلی  بعنوان هيئت علمی مشغول می باشم. دوره دکتری تخصصی در رشته علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی را نیز با احتساب گذراندن 6 ماه دوره فرصت مطالعاتی در کشور ایرلند در تیر ماه 1391 و با رتبه ممتاز در دانشگاه تبریز به اتمام رساندم که سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی خودم را در طول 14 سال خدمت در دانشگاه جهت استحضار تقديم مي كنم :
 
الف) فعاليتهاي آموزشي
*تدريس دروس:
1- اصول تبدیل محصولات باغی ( 1+1) واحد    2- بیوشیمی و شیمی مواد غذایی (3) واحد   3- شیمی و تکنولوژی مواد غذایی (2+1) واحد 4- بیوشیمی عمومی ( 3) واحد  5- شیر و فراورده های آن   ( 2+1) واحد  6- آشنایی با کامپیوتر ( 1+1) واحد  7- بیوشیمی ورزشی( 2) واحد کارشناسی ارشد به صورت مشترک  8- عمليات كشاورزي (3) واحد عملي  9- فرآوري توليدات دام و طيور  ( 2+1) واحد  10-  ميكروبيولوژي عمومي  (1+1) واحد  11- ميكروبيولوژي ارشد (2+1) واحد. 11- شيمي مواد غذايي1 (3 واحد) 12- شيمي مواد غذايي2 (2 واحد) 13- اصول مهندسي صنايع غذايي 2 (3 واحد) 14- اصول نگهداري مواد غذايي (3 واحد)
 

ب) فعاليتهاي پژوهشي

مقالات ارائه شده در مجلات علمی- پژوهشی و ISI
 1-  ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " تاثیرکربن فعال برکاهش مقدار پاتولین در آب سیب" شماره 2 سال 1384( نفر اول)
2-  چاپ مقاله در مجله JCR ، Journal of Food, Agriculture & Environment  تحت عنوان :
Reduction of patulin content in apple juice concentrate using activated Carbon and its effects on several chemical constituents
     درFebruary/March 2007 vol5(1)    ( نفر اول )
3-چاپ مقاله در مجله JCR ، e- Polymers تحت عنوان :
Polypropylene/montmorillonite Nanocomposites for    food packaging
       در2007, No.027    e- Polymers  (نفر سوم )
4- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی دانش كشاورزي دانشگاه تبريز تحت عنوان "اندازه گیری اسید های چرب ، استرول ها و ویتامین E  فند ق های برداشت شده از برخی نواحی ایران  بوسیله روش های کروماتوگرافی " در شماره  1 جلد 17 سال 1386( نفر اول)
5- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی دانش كشاورزي دانشگاه تبريز تحت عنوان "برآورد ميزان ورود نيترات به جيره غذايي شهروندان اردبيلي " در شماره  1 جلد 17 سال 1386( نفر دوم)
6- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " مقدار مايكوتوكسين پاتولين در آبمیوه هاي توليدي چند كارخانه  آبمیوه سازی شمال غرب کشور" در شماره  1 جلد 1 سال 1388( نفر اول)
7- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " جداسازی  محصولات اکسیداسیونی فیتواسترول ها در روغن ها ی گیاهی با روش کروماتوگرافی ستونی" در شماره  2 جلد 1 سال 1388 ( نفر اول)
8- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " بررسي اثرات فرآيندهاي پالایش روي میزان ترکیبات جزیی روغن فندق" دوره 7 شماره 2  تابستان سال 1389( نفر اول)
9- -  چاپ مقاله در مجله JCR Journal of American Oil Chemistry Society,  تحت عنوان :
Milk Thistle Seed Oil Constituents from Different Varieties Grown in Iran
2009 vol 86, no 7. Pages: 643-650( نفر اول )
10- چاپ مقاله در مجله JCR Czech Journal of Food Science,  تحت عنوان:
Mathematical Investigation of the Effects of Slicing on the Osmotic Dehydration of Sphere and Cylinder Shaped Fruits
 No.2, 2009: page 95-101  .27 l Vo (نفر سوم )
11- چاپ مقاله در مجله JCR Research Journal of Biological Sciences,  تحت عنوان:
The Association Between Production and Reproduction Traits in Some Iranian Holstein Herd
, No.12, 2008: page, 1463-1467  .3 l Vo (نفر چهارم )
12- چاپ مقاله در مجله ISI Journal of Animal and Veterinary Advances,  تحت عنوان:
Correlation of Breeding Value, Milk Production and Lactation Persistency Traits During Complete and Incomplete Lactation Using Random Regression Model
No.11, 2008: page 1405-1409  .7 l Vo (نفر سوم )
13- چاپ مقاله در مجله JCR Food Chemistry,  تحت عنوان:
Effect of pretreatment with microwaves on oxidative stability and nutraceuticals content of oil from rapeseed
, 2010: page 1211-1215.  .12l Vol (نفر پنجم )
14- چاپ مقاله در مجله JCR Journal of American Oil Chemistry Society,  تحت عنوان:
Rapid separating and enrichment of 4,4'-dimethylsterols  of  vegetable oils by solid Phase extraction.
, 2010: page 1155–1159 87 Vol (نفر پنجم )
15-  ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " تاثیر تیمار دانه کلزا با مایکروویو بر کیفیت روغن استخراجی از آن  " در شماره  1 جلد 3/20 سال 1389( نفر پنجم)
16- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " اثرشرايط محيطي روي مقدار روغن، ويژگي هاي فيزيکي شيميايي و اسيد چرب روغن کرچک " در شماره  2 جلد 22 سال 1391( نفردوم)
17- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) دانشگاه تبريز تحت عنوان " بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسید چربی روغن دانه ماریتیغال  " در شماره  1 جلد  21 سال 1390( نفرپنجم)
18- ارائه مقاله کامل در Engineering and Technology 81 2011 World Academy of Science,
Microwave Pretreatment of Seeds to Extract High Quality Vegetable Oil
 
19- ارائه و چاپ یک فصل از کتاب تخصصی معتبر بین المللی )  ( Book Chapterتحت عنوان:
Physiological and Medicinal Properties of Castor Oil  In: J.N. Govil and V.K Singh. (Eds)., Recent Progress In Medicinal Plants. Vol. 33. Studium Press LLC, U.S.A. pp. 323-337.
 
20- چاپ مقاله در مجله JCR Food Science and Technology International,  تحت عنوان:
Production and Characterization of a Functional Iranian White Brined Cheese by Replacement of Dairy Fat with Vegetable Oils.
 - 2013: page 389-398.  (5)19 l Vo (نفراول )
21- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی - پژوهشی علوم تغذیه و صنايع غذايي ایران (دانشگاه شهید بهشتی) تحت عنوان " تولید پنیر فرآسودمند با استفاده از روغن های زیتون و کانولا  " در شماره 1 بهار سال  1392 ص 92-81  ( نفراول)
22- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " توليد پنير فرآسودمند کم چرب با جايگزيني پودر هاي گردو يا بذرک به جاي چربي شير
" در جلد 23 شماره 3 سال 1392 ص 317-305 ( نفراول)
23- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " تعيين ميزان گليسيريزين و برخي از تركيبات شيميايي در واريته هاي شيرين بيان در استان اردبيل" در جلد23 شماره4 سال 1392 ص 532-521 ( نفراول)
24- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " بررسي برخي از ويژگي­هاي فيزيكوشيميايي دو نوع ماهی تون زرده (Euthynnus affinis)  و هوور مسقطي (Katsuwonus pelamis) تازه و كنسرو شده در زمان های مختلف نگهداري" در جلد25 شماره1 سال 1394 ص 24-15 ( نفراول)
25- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي علوم دامي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " تعيين تركيبات شيميايي و برخي عناصر معدني علف چند گونه ماشک (Vicia L.) در استان اردبيل"
در جلد24 شماره4 سال 1393 ص 26-15 ( نفراول)
26- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی مرتع (انجمن مرتعداري ايران- دانشگاه تهران) تحت عنوان " بررسی تأثیر ویژگی­های ارتفاع و جهت دامنه بر غلظت عناصر معدنی خاک، گیاهان مرتعی و شیر گوسفندان (مطالعه موردی: شمال و جنوب شرقی سبلان در استان اردبیل)" در شماره4 زمستان سال 1392 ص 343-330 ( نفرچهارم)
27- چاپ مقاله در مجله JCR Food Science and Biotechnology,  تحت عنوان:
Optimization of Extraction Process of Bioactive Compounds from Bene Hull Using Subcritical Water.
 - 2014: page 1459-1468.  (5)23 l Vo (نفرششم )
 
28- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی علوم و صنايع غذايي ايران (دانشگاه تربيت مدرس) تحت عنوان " اندازه­گيري مقدار روغن، پروفيل اسيدهاي چرب و فيتواسترول­هاي چند اكوتيپ مختلف دانه روغني ماريتيغال در شمال غرب كشور" در جلد13 شماره52 سال 1395 ص 36-27 ( نفراول)
29- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی فرآوري مواد غذايي (دانشگاه گرگان) تحت عنوان " خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ويژگي هاي حسي و شاخص پروتئوليز پنیر تولیدي با استفاده از جايگزيني چربي شير با روغن‌ فندق در جلد7 شماره1 سال 1394 ص 90-77 ( نفراول)
 
30- چاپ مقاله در مجله JCR Chemistry of Natural Compounds,  تحت عنوان:
Physicochemical  Properties and Nutritional Composition of Black Truffles Grown in Iran.
: March, 2016: page 290-293.  (2)52 l Vo (نفر سوم) چاپ شده
31- چاپ مقاله در مجله Journal of Advanced Agricultural Technologies,  تحت عنوان:
Milk composition and mineral concentration affected by elevation and grazing season in the rangelands of north Sabalan mountain, Iran
- 2016: page 20-25.  (1)3 l Vo ( نفر چهارم ) چاپ شده
32- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " ارزيابي ويژگي­هاي فيزيکي- شيميايي، ليپوليز، پروتئوليز و حسي ماست­ تغليظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداري " دوره 13 شماره 54  تيرماه سال 1395( نفرپنجم)
33- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " بررسي ويژگي­هاي شيميايي و ميكروبيولوژيكي ماست­ تغليظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداري " دوره 13 شماره 59،  1395 ( نفرپنجم)
34- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " ارزيابي امكان توليد آب انگور قرمز پروبيوتيك با استفاده از لاكتوباسيلوس كازئي 431 و لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس La5" جلد 25 شماره 4،  1394 ( نفرچهارم)
35- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی فرآوري و نگهداري مواد غذايي (دانشگاه گرگان) تحت عنوان " تاثير امواج فراصوت و دي اكسيد تيتانيوم براستافيلوكوكوس اورئوس و اشرشيا كلي در كشك مايع" در جلد7 شماره2 سال 1394 ص 16-1 ( نفر پنجم) چاپ شده
36- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " بررسي خشك كردن برگه هاي توت فرنگي با استفاده از آبگيري اسمزي " در دوره14 شماره66 سال 1396 ص 278-268 ( نفردوم استاد راهنما)
37- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " تاثیر عصاره چای سبز روی برخي ویژگی­های کیفی و زمان ماندگاری گوشت گاو در طول نگهداری " در دوره14 شماره65 سال 1396 ص 259-249 ( نفراول)
38- چاپ مقاله در مجله ISI Entomology and Applied Science Letters,  تحت عنوان:
Culling or Replacement of dairy cows in herds based on the expected future values
: 41-46.  (3)3 l 2016, Vo (نفرسوم ) چاپ شده
39- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " خشك كردن برگه هاي زردآلو با استفاده از فرآيند آبگيري اسمزي (محلول هاي ساكارز-نمك)" در جلد26 شماره3 سال 1395 ص 506-491 ( نفراول)
40- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی- پژوهشی پژوهش هاي صنايع غذايي (دانشگاه تبریز) تحت عنوان " مقايسه تاثير روش هاي خشك كردن اسمزي، آون هواي داغ و مايكروويو بر ويژگي هاي فيزيكي شيميايي و حسي توت فرنگي. در جلد27 شماره2 سال 1396 ص 202-187  ( نفراول)
41- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی فرآوري و نگهداري مواد غذایی دانشگاه گرگان تحت عنوان " بررسي شرايط مختلف نگهداری ميوه زيتون روي برخي از تركيبات روغن استخراج شده از زيتون دو منطقه مختلف اردبيل " در جلد9 شماره2 سال 1396 ص 68-51 ( نفراول)
42- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک " در دوره 15 شماره 75 سال 1397 ص 245-235 ( نفراول)
43- چاپ مقاله در مجله JCR American Journal of Potato Research,  تحت عنوان:
Effective Management of the Phthorimaea operculella (Zeller) Using PVA Nanofibers Loaded with Cinnamomum zeylanicum Essential Oil.
: 2017: page 647-657.  (94) Vol (نفرپنجم)
44- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " عوامل موثر بر توليد و فعاليت آنزيم لخته كننده شير در قارچ Rhizomucor miehei" در دوره15 شماره75 سال 1397 ص 200-189 ( نفر سوم)
45- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان" تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانوکامپوزیت­های هیبریدی­کربوکسی­متیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونت­موریلونیت و TiO2" در دوره15 شماره81 سال 1397 ص 47-35 ( نفراول)
46- چاپ مقاله در مجله JCR International Journal of Biological Macromolecules,  تحت عنوان:
Use of gelatin and gum Arabic for encapsulation of black raspberry anthocyanins by complex coacervation.
: 2018: page 1800-1810.  (107)Vol (نفرپنجم)
 47- چاپ مقاله در مجله JCR Food Hydrocolloids,  تحت عنوان:
Double emulsion followed by complex coacervation as a promising   method for protection of black raspberry anthocyanins
: 2018: page 803-816.  (77)Vol (نفرپنجم)
48- چاپ مقاله در مجله JCR International Journal of Biological Macromolecules, 
تحت عنوان:
Physical  and  mechanical  properties  of  hybrid  montmorillonite/zinc  oxide reinforced  carboxymethyl  cellulose  nanocomposites
: 2018: page 863-873.  (108)Vol (نفردوم)
49- چاپ مقاله در مجله JCR Journal of Crop Protection,  تحت عنوان:
 Synthesis and evaluation of Zingiber officinale Roscoe essential oil- loaded nanofiber on the potato tuber moth, phthorimaea operculella (Zeller)
: 2018: page 39-49.  (1)7 Vol (نفرپنجم)
50- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و فنون كشت هاي گلخانه اي- تحت عنوان " تأثیر كاربرد مقادير مختلف كمپوست مصرف شده پرورش قارچ دكمه اي و نوع پايه بر رشد و عملكرد گوجه فرنگي گلخانه اي رقم سيندا " در سال هشتم، شماره 2 سال 1396 ص 131-119 ( نفرچهارم)
51- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی- پژوهش هاي توليدات دامي- تحت عنوان" مقايسه روش هچ با روش كجلدال در تعيين محتواي پروتئين خام برخي خوراك هاي دامي" دوره 8 شماره 18 سال 1396 ص 107-112 ( نفرسوم)
52- چاپ مقاله در مجله JCR Annals of the Brazilian Academy of Sciences,  تحت عنوان:
 The Effect of Ferrous Nano-oxide Particles on Physiological Traits and Nutritional Compounds of Soybean (Glycine max L.) Seed
: 2018: page 485-494.  (1)90 Vol (نفرسوم)
53-  چاپ مقاله در مجله JCR Carbohydrate Polymers,  تحت عنوان:
Fabrication  and  characterization  of  CMC-based  nanocomposites reinforced with sodium montmorillonite and Tio2  nanomaterials
: 2018: page 415-425.  (199)Vol (نفراول)
54- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی- فيزيولوژي و تكوين جانوري- تحت عنوان"بررسي فراسنجه­هاي خوني و هورمون­هاي تيروئيدي بره­هاي آميخته رومانف-مغاني تحت اثر تزريق بولدنون آندسيلينات و سطح پروتئين جيره غذايي" دوره 11 شماره 2 سال 1397 ص 58-47 ( نفرسوم)
55-  چاپ مقاله در مجله Agriculture & Food,  تحت عنوان:
EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF INULIN AND XANTHAN ON SURVIVAL OF PROBIOTIC BACTERIA IN DOOGH TO PRODUCE A FUNCTIONAL DAIRY DRINK
: 2018: page 195-203.  (6)Vol (نفراول)
56- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان" اثر منطقه رشد و دماي محيط نگهداري ميوه زيتون بر ويژگي­هاي­ فيزيكوشيميايي روغن استحصالي" در دوره15 شماره82 سال 1397 ص 305-295 ( نفراول)
57- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان" رویکرد جدید جهت درون­پوشانی آنتوسیانین های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره" در دوره15 شماره82 سال 1397 ص 340- 331 ( نفراول)
58- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی پژوهشهاي علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه فردوسي مشهد تحت عنوان" اثر پوترسين و ژل آلوئه ورا بر شاخص­هاي بيوشيميايي ميوه هلو رقم رد تاپ در طول انبارداري" در دوره14 شماره؟؟ سال 1397 ص ؟؟؟- ؟؟؟ ( نفرسوم) پذيرش شده
59- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی- پژوهش­هاي توليدات دامي- تحت عنوان"بررسي اثر تزريق بولدنون آندسيلينات و سطح پروتئين جيره غذايي بر عملكرد پروار، قابليت هضم مواد مغذي و خصوصيات لاشه بره­هاي آميخته رومانف-مغاني " دوره ؟؟ شماره ؟؟ سال 1397 ص ؟؟-؟؟ ( نفرسوم) پذيرش شده
60- ارائه مقاله و چاپ کامل آن در مجله علمی و پژوهشی فناوري­هاي نوين غذایی سازمان پژوهش­ها
:: ::