اخبار سمپوزیوم جامعه شناسی و مسائل اجتماعی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

سمپوزیوم جامعه شناسی و مسائل اجتماعی با حضور استاندار، جامعه شناسان مطرح کشور و پژوهشگران و اساتید استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، دکتر مجید خدابخش استاندار اردبیل با اشاره به ضرورت ورود به مساله آسیب های اجتماعی گفت: جامعه شناسان از منظر فردی به مساله آسیب های اجتماعی نگاه می کنند و از این طریق دنبال رفع این مشکلات هستند.

وی با بیان اینکه به یک سونوگرافی اجتماعی نیاز داریم، ادامه داد: باید آسیب های اجتماعی را رصد کرده و با رویکرد اجتماعی به دنبال رفع آن بود.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه کشور ما، کشور مذهبی است، تصریح کرد: در کشور ما، آرمان ها نقش اساسی ایفا می کنند و نمی توان آرمان ها را نادیده گرفت.

وی با بیان اینکه نگاه آرمانی گاهی لازم است، اظهار کرد: گاهی این نگاه های آرمانی منجر به عمل می شود که مدافعان حرم نمونه ای از این عمل ها است.

خدابخش با بیان اینکه دوره تحول را طی می کنیم، افزود: دوره گذر از زندگی سنتی به زندگی مدرن را طی می کنیم و همین دوره گذر دست به دست هم می دهد تا برخی موارد پیش بیاید و باید دنبال کاهش این موارد و مشکلات باشیم.

استاندار با اشاره به اینکه مسائل اجتماعی و اقتصادی در راستای میل به آرمان ها است، افزود: نگاه آرمانی باید به آسیب های اجتماعی هم باشد.

دکتر حبیب ابراهیم پور رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: ارتباط دانشگاه با جامعه و دستگاه ها به یکی از دغدغه های ما تبدیل شده است در حالی که این مساله در غرب حل شده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی سعی دارد که ارتباط با جامعه و دستگاه ها را حفظ و تقویت کند، افزود: تاکنون نزدیک 70 تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه محقق اردبیلی با دستگاه های داخلی و بین المللی منعقد شده است که این تفاهم نامه ها در راستای کاهش شکاف بین دانشگاه و جامعه و دستگاه های اجرایی بوده است.

ابراهیم پور با اشاره به راه اندازی کانون سلامت در دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: این کانون به منظور کاهش آسیب های اجتماعی راه اندازی شده است و خدمات متعددی در این زمینه ارائه می دهد.

وی با بیان اینکه مرکز بهداشت، درمان و مشاوره در دانشگاه محقق اردبیلی فعال است، تصریح کرد: نزدیک 760 نفر از دانشجویان از خدمات مشاوره ای این مرکز بهره مند شده اند.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: 21 اردیبهشت ماه سال 96 همایش آسیب های اجتماعی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد و 19 پروپوزال به بهزیستی ارسال شده است.

1395/10/23 | ساعت : 13:12