اخبار بازدید مدیران و کارشناسان جهادکشاورزی از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی

مدیر ترویج و کارشناسان ترویج، حفظ نباتات، دام و مکانیزاسیون سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل از تجهیزات آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاه های دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، دکتر مهدی داوری رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی در این بازدید گفت: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی با هدف استفاده بهینه از تجهیزات آزمایشگاهی در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه و تلاش در جهت ساماندهی امکانات و تجهیزات پیشرفته مورد نیاز رشته های مختلف، استفاده بهینه از امکانات موجود، ایجاد ارتباط مناسب بین محققان و دسترسی اعضای هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان به فضاها و امکانات پژوهشی مناسب و خدمات رسانی به موسسات خارج از دانشگاه زیر نظر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه راه اندازی شده است.

وی از امکان مشارکت فعال در اجرای پروژه های تحقیقاتی استانی، ملی و بین المللی در این آزمایشگاه خبر داد و افزود: با راه اندازی این آزمایشگاه، بانک اطلاعاتی تجهیزات آزمایشگاهی و نیازهای تجهیزاتی کلان دانشگاه نیز ایجاد شده است.

داوری برنامه ریزی برای استقرار نظام HSE (ایمنی، بهداشت و محیط زیست) و تدوین آئین نامه ایمنی آزمایشگاه ها، کارگاه ها و گلخانه های دانشگاه را از اهداف آزمایشگاه مرکزی دانشگاه عنوان و اضافه کرد: تسهیل عضویت و خدمات رسانی در شبکه آزمایشگاه های علمی ایران(شاعا) و همکاری در راستای اهداف شاعا نیز از دیگر اهداف راه اندازی این آزمایشگاه است.

مهندس خواجوی مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز بر همکاری نزدیک میان سازمان جهادکشاورزی استان و دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد و افزود: امید می رود با انجام بازدیدهای تخصصی از مراکز آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه، همکاری تنگاتنگی داشته باشیم.

گفتنی است در این بازدید، کارشناسان بخش های مختلف آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاه های دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه به ارائه توضیحاتی در خصوص خدمات آزمایشگاه های خود پرداختند.

1395/10/22 | ساعت : 14:27