اخبار پنجمین همایش مدیران با اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد

پنجمین همایش مدیران با اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی با حضور مدیران بخش های مختلف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به مزایای برگزاری چنین همایش هایی تصریح کرد: حداقل مزیت این همایش ها، ایجاد فرصت برای دیدار با همکاران است.

وی با بیان اینکه این همایش ها سبب تحکیم انس و الفت همکاران با یکدیگر می شود، ادامه داد: اساتید از پیروزی ها و موفقیت های دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه های مختلف مطلع هستند و بنده نمی خواهم آمار و ارقامی از موفقیت ها ارائه بدهم.

صادقی با اشاره به اینکه شنیدن حرف ها، پیشنهادات و انتقادات اعضای هیات علمی خالی از لطف نیست، اضافه کرد: حضور و صحبت های رودررو سبب می شودکه نقاط ضعف و قوت بیان شده و همین عامل سبب می شود که اشتباهات ما کمتر شود.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: انتقادات و بیان نقاط ضعف و قوت موجب می شود که بیشتر از گذشته تلاش کرده و با جدیت تمام در راستای رفع مشکلات پیش رو گام برداریم.

صادقی یادآور شد: بر خود وظیفه می دانم از زحمات اساتید دانشگاه محقق اردبیلی به خاطر همراهی در امور بهتر دانشگاه، تلاش برای رشد و توسعه علمی در دانشگاه و خدمت به مردم و دانشجویان قدردانی کنم.

وی با تسلیت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی اضافه کرد: وقتی آیت الله هاشمی رفسنجانی را می دیدم، انگار تاریخ انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را ورق می زدم چرا که ایشان حدود 60 سال سابقه فعالیت در قبل و بعد از انقلاب اسلامی داشتند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیف اله مدبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی  با تسلیت رحلت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انقلاب اسلامی بر دوش این بزرگان رشد کرده و به ما رسیده است.

وی با اشاره به اینکه حوزه های علمیه یک حسن خوبی دارند، ادامه داد: در حوزه های علمیه وقتی به درس خارج می رسند دیگر از کتاب نیست و این درس به صورت کرسی های آزاد اندیشی اجرا می شوند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: اساتید دانشگاه هم باید صاحب نظر بوده و در کلاس های دکتری باید به دنبال ایجاد نظریه باشند.

وی با اشاره به اهمیت نظریه پردازی در حوزه علوم انسانی اظهار کرد: علوم انسانی باید بتواند نظریات خود را ارائه داده و در دو بخش علمی – ترویجی و علمی – پژوهشی ثبت کنند.

در پایان این برنامه از دکتر عیسی ثمری مشاور رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در امور برنامه ریزی و توسعه به خاطر تلاش در تدوین برنامه سال 96 دانشگاه با اهدای لوح و جوایزی تجلیل شده و اعضای هیات علمی به بیان نظرات خود پرداختند و به سوالات آنها توسط مدیران پاسخ داده شد.

************************************

************************************