پنجمین همایش مدیران با اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ |

پنجمین همایش مدیران با اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی با حضور مدیران بخش های مختلف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به مزایای برگزاری چنین همایش هایی تصریح کرد: حداقل مزیت این همایش ها، ایجاد فرصت برای دیدار با همکاران است.

وی با بیان اینکه این همایش ها سبب تحکیم انس و الفت همکاران با یکدیگر می شود، ادامه داد: اساتید از پیروزی ها و موفقیت های دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه های مختلف مطلع هستند و بنده نمی خواهم آمار و ارقامی از موفقیت ها ارائه بدهم.

صادقی با اشاره به اینکه شنیدن حرف ها، پیشنهادات و انتقادات اعضای هیات علمی خالی از لطف نیست، اضافه کرد: حضور و صحبت های رودررو سبب می شودکه نقاط ضعف و قوت بیان شده و همین عامل سبب می شود که اشتباهات ما کمتر شود.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: انتقادات و بیان نقاط ضعف و قوت موجب می شود که بیشتر از گذشته تلاش کرده و با جدیت تمام در راستای رفع مشکلات پیش رو گام برداریم.

صادقی یادآور شد: بر خود وظیفه می دانم از زحمات اساتید دانشگاه محقق اردبیلی به خاطر همراهی در امور بهتر دانشگاه، تلاش برای رشد و توسعه علمی در دانشگاه و خدمت به مردم و دانشجویان قدردانی کنم.

وی با تسلیت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی اضافه کرد: وقتی آیت الله هاشمی رفسنجانی را می دیدم، انگار تاریخ انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را ورق می زدم چرا که ایشان حدود 60 سال سابقه فعالیت در قبل و بعد از انقلاب اسلامی داشتند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیف اله مدبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی  با تسلیت رحلت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انقلاب اسلامی بر دوش این بزرگان رشد کرده و به ما رسیده است.

وی با اشاره به اینکه حوزه های علمیه یک حسن خوبی دارند، ادامه داد: در حوزه های علمیه وقتی به درس خارج می رسند دیگر از کتاب نیست و این درس به صورت کرسی های آزاد اندیشی اجرا می شوند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: اساتید دانشگاه هم باید صاحب نظر بوده و در کلاس های دکتری باید به دنبال ایجاد نظریه باشند.

وی با اشاره به اهمیت نظریه پردازی در حوزه علوم انسانی اظهار کرد: علوم انسانی باید بتواند نظریات خود را ارائه داده و در دو بخش علمی – ترویجی و علمی – پژوهشی ثبت کنند.

در پایان این برنامه از دکتر عیسی ثمری مشاور رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در امور برنامه ریزی و توسعه به خاطر تلاش در تدوین برنامه سال 96 دانشگاه با اهدای لوح و جوایزی تجلیل شده و اعضای هیات علمی به بیان نظرات خود پرداختند و به سوالات آنها توسط مدیران پاسخ داده شد.

************************************

************************************

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 1718 بار   |   دفعات چاپ: 67 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر