اخبار نشست مسئولین دانشگاه محقق اردبیلی با مشاور اجرایی طرح یادمان شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد

نشست مشترک معاونان اجرایی، اداری و مالی و فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با مهندس مشاور اجرایی طرح یادمان شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی در تشریح نتایج این نشست، گفت: در این جلسه پس از بحث و بررسی موضوعات مختلف پیرامون احداث یادمان شهدای گمنام دانشگاه محقق اردبیلی، مقرر گردید مهندس مشاور اجرایی طرح در آینده نزدیک عملیات اجرایی فاز اول این طرح را آغاز کند.

وی افزود: این طرح در چهار فاز و با اعتبار چندین میلیارد تومانی طی چهار سال به بهره برداری کامل خواهد رسید.

فنی اصل تصریح کرد: به منظور ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و با شکوه شدن مزار مقدس و ارزشمند شهدای گمنام دانشگاه، با برنامه ریزی های صورت گرفته و طرح ریزی نقشه های متعدد برای این طرح، تلاش می کنیم این یادمان، اثری ماندگار برای قرن های آتی باقی بماند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: در این نشست معاونان اجرایی، اداری و مالی، مهندس مشاور اجرایی طرح و سایر اعضای حاضر در جلسه به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند که نتیجه آن منجر به تصمیم گیری نهایی در خصوص آغاز عملیات اجرایی فاز اول طرح شد.

1395/10/20 | ساعت : 11:58