ورود به سایت

تقدیر از رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره ملی حرکت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۳ |

مراسم اختتامیه نهمین جشنواره ملی حرکت نیمه دوم آذرماه ۹۵ در سالن خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر فنی اصل از دست اندرکاران جشنواره حرکت،کارشناسان  و اعضای انجمنهای علمی تشکر و قدردانی نمود.

در ادامه برنامه مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به ارائه گزارش عملکرد انجمن ها در سالهای گذشته  و روند رو به رشد عملکرد انجمن های علمی در سالهای ۹۳ تا ۹۵  پرداخت.

مراسم اختتامیه باتودیع و معارفه دبیر دبیران انجمن های علمی سابق و دریافت حکم حسین هادی به عنوان دبیر دبیران انجمن های علمی دانشگاه  ادامه یافت.

در این مراسم از رئیس ذانشکده ادبیات و علوم انسانی بخاطر کسب مقام کشوری و مقام دانشگاهی و با اهداء لوح و یادبود تقدیر بعمل آمد.

در ادامه برنامه از روسای تعدادی دانشکده ها و اعضای انجمن هائی که موفق به کسب رتبه و مقام کشوری و دانشگاهی شده بودند، تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است این مراسم با اجرای برنامه های متنوع ازجمله برگزاری مسابقه، پخش کلیپ و پرواز ربات پرنده پایان یافت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 1377 بار   |   دفعات چاپ: 271 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر