ریاست دانشکده::
معاونت آموزشی - دانشجویی::
معاون‌پژوهشی‌وتحصیلات‌تکمیلی::
گروه های آموزشی::
فرم های اداری و مالی::
معرفی افراد::
شناسنامه فرهنگی اساتید::
مرکز کامپیوتر::
کتابخانه::
فرم های آموزشی و پژوهشی::
اخبار و رویداد های دانشکده::
انجمن های علمی دانشکده::
گروه هنر

زیربخش‌های پایگاه
:: تقدیر از رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره ملی حرکت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۳ |

مراسم اختتامیه نهمین جشنواره ملی حرکت نیمه دوم آذرماه ۹۵ در سالن خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر فنی اصل از دست اندرکاران جشنواره حرکت،کارشناسان  و اعضای انجمنهای علمی تشکر و قدردانی نمود.

در ادامه برنامه مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به ارائه گزارش عملکرد انجمن ها در سالهای گذشته  و روند رو به رشد عملکرد انجمن های علمی در سالهای ۹۳ تا ۹۵  پرداخت.

مراسم اختتامیه باتودیع و معارفه دبیر دبیران انجمن های علمی سابق و دریافت حکم حسین هادی به عنوان دبیر دبیران انجمن های علمی دانشگاه  ادامه یافت.

در این مراسم از رئیس ذانشکده ادبیات و علوم انسانی بخاطر کسب مقام کشوری و مقام دانشگاهی و با اهداء لوح و یادبود تقدیر بعمل آمد.

در ادامه برنامه از روسای تعدادی دانشکده ها و اعضای انجمن هائی که موفق به کسب رتبه و مقام کشوری و دانشگاهی شده بودند، تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است این مراسم با اجرای برنامه های متنوع ازجمله برگزاری مسابقه، پخش کلیپ و پرواز ربات پرنده پایان یافت.

دفعات مشاهده: 1028 بار   |   دفعات چاپ: 135 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Faculty of Humanities
Persian site map - English site map - Created in 0.146 seconds with 938 queries by yektaweb 3535