برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی

با امید به خدا

دوباره از نو بسازی

روزتون زیبا و پر از اتفاقای خوب

:: برگزاری دومین سالگرد تاسیس دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۲ |

برگزاری دومین سالگرد تاسیس دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه

دومین سالگرد تاسیس دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه محقق اردبیلی یکشنبه مورخ ۲۱/۹/۹۵در سالن خود سیانی برگزار گردید. این مراسم که با خوش آمدگویی و سخنان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی آغاز شد. حجت الاسلام و المسلمین دکتر مدبر در رابطه با جایگاه زن در اسلام گفت: در اسلام به مقام زن تا جایی ارج نهاده شده است که در عصر جاهلیت که اعراب دختران خود را زنده به گور می‌کردند، اسلام با مذمت و ممنوع کردن این‌کار زن را تا به جایی ارج نهاد که مسلمانان برای احترام به بانوی اسلام وی را نه با اسم کوچک که با لقب های محترمانه خطاب می کردند، از آن جمله خود حضرت پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم را می‌توان برشمرد که حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها را ام‌ابیها و عایشه را حمیرایی خطاب می‌کردنددر ادامه برنامه پای صحبت بانوی عشق با حضور معصومه بدری همسر جانباز ۷۵ درصد جناب آقای دستاری ادامه یافت و ایشان در رابطه با مفهوم عشق و نحوه پایدار ماندن زندگی خود صحبت هایی داشتند. مراسم با نشستن جناب آقای دکتر صادقی ریاست دانشگاه بر روی صندلی داغ ادامه یافت و شور و حال خاصی در بین شرکت کنندگان ایجاد شد. از دیگر برنامه های این جشن تقدیر از کسانی که در این دو سال با دفتر رسیدگی به امور زنان همکاری داشتند مسابقات جذاب برای خانم ها و آقایان و اهدا جوایز به حضار بود. گفتنی است این دفتر برای حمایت از کارآفرینی جوایز حضار را از محصولات تولیدی یکی از دانشجویان دانشگاه تهیه کرده بود. این مراسم با استقبال بسیار خوب دانشجویان برگزار شد و بازتاب بسیار خوبی در رسانه های جمعی داشت.

دفعات مشاهده: 329 بار   |   دفعات چاپ: 73 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Investigation office of issues of university women
Persian site map - English site map - Created in 0.157 seconds with 960 queries by yektaweb 3478