همایش ها

اخبار جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

جشنواره تجلیل از پژوهشگران فناوران برتر استان اردبیل با تجلیل از 20 پژوهشگر برتر دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه؛ پروفسور محمد نریمانی قائم مقام رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و دبیر علمی ستاد هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل گفت: این جشنواره هفدهمین دوره تجلیل از پژوهشگران برتر است.

وی با بیان اینکه در برگزاری این جشنواره ادارات و دستگاه های مختلفی همراه ما بوده اند، تصریح کرد: تعامل دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی در برگزاری این جشنواره مناسب بود و امیدواریم این تعامل در بخش های دیگر هم وجود داشته باشد.

نریمانی با اشاره به اهداف جشنواره ادامه داد: یکی از اهداف جشنواره شناسایی توانمندی پژوهشگران استان بوده است و دومین هدف هم از برگزاری جشنواره، کمک به تجاری سازی تولیدات پژوهشگران است.

قائم مقام رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و دبیر علمی ستاد هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل با بیان اینکه باید تعامل بین دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی افزایش یابد، اضافه کرد: دستگاه های اجرایی بودجه های پژوهشی و تحقیقاتی دارند که با همکاری دانشگاه ها می توانند این اعتبارات را در محل مناسب خود هزینه کنند.

وی با اشاره به برنامه های هفته پژوهش و فناوری تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری و فن بازار استان اردبیل و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان از جمله برنامه های هفته پژوهش و فناوری است.

نریمانی با بیان اینکه از 20 نفر پژوهشگر برتر استان تجلیل می شود، افزود: پرونده افراد در کمیته های علمی مورد بررسی قرار گرفته و این افراد به عنوان پژوهشگران برتر انتخاب شدند.

دبیر علمی ستاد هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل ادامه داد: باید اندازه گروه های پژوهشی افزایش یابد چرا که کارهای پژوهشی با گروه های بزرگ هم تعداد ارجاع را افزایش می دهد و هم سطح کار را بالا می برد.

حجت الاسلام و المسلمین سیف اله مدبرمسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: پژوهش در زندگی فردی، اجتماعی، اقتصادی و حتی تربیت فرزندان هم تاثیرگذار است.

وی اضافه کرد: پژوهشگران باید در استفاده از مطالب اندیشمندان دیگر، حقوق آنها را رعایت کنند و با احترام و تعظیم از آنها یاد کنند.

مدبر با بیان اینکه پژوهش در قرآن کریم با سه کلمه تعقل، تفکر و تدبر عجین شده است، افزود: تعقل پیوند بین الفاظ و تفکر است و به نوعی آغاز کار یک پژوهشگر محسوب می شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: تفکر کردن، پرداختن به علل مسائل بوده و به دنبال چراها و علت یابی است.

به گفته مدبر، تدبر برای جوابیابی به چراهای تفکر است و قرآن برای تمام ابعاد زندگی بشر بوده و مسیر زندگی بشر را مشخص می کند.

گفتنی است در این جشنواره دکتر اکبر صفرزاده در گروه فنی و مهندسی، پروفسور معرفت سیاهکوهیان در گروه علوم انسانی، پروفسور رئوف سیدشریفی در گروه کشاورزی و منابع طبیعی و پروفسور احمد یوسفیان دارانی در گروه علوم پایه از دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان پژوهشگران برتر دانشگاه‌های استان اردبیل انتخاب شدند. همچنین قادر علیپور از مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان فناور برتر استان شناخته شدند.

1395/9/17 | ساعت : 14:59