برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
اطلاعیه ها::
کانال تلگرامی

سایت های مرتبط
:: جشنواره جهاد علمی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد ::

همزمان با هفته پژوهش و فناوری، جشنواره جهاد علمی با حضور اساتید و دانشجویان در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور محمد نریمانی قائم مقام رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و دبیر علمی ستاد هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل با اشاره به شعار هفته پژوهش در سال جاری گفت: شعار امسال هفته پژوهش و فناوری «پژوهش تقاضامحور و تجاری سازی فناوری، زیربنای اقتصاد مقاومتی» است.

وی با بیان اینکه در این هفته نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری و فن بازار استان را برگزار کردیم، تصریح کرد: جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان را هم اجرا خواهیم کرد.

دبیر علمی ستاد هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل افزود: در طرح جهاد علمی، اهداف متعددی را دنبال می کنیم که یکی از آنها، تبدیل علم به ثروت است چرا که تولید علم بدون تبدیل آنها به ثروت بی ارزش است.

نریمانی ادامه داد: پژوهش یا مساله محور است یا موضوع محور است که پژوهش های مساله محور را دستگاه های اجرایی و شرکت های خصوصی سفارش می دهند.

سرهنگ فاضل احدی مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان اردبیل گفت: مرکز حمایت از مخترعان و مبتکران بسیجی را راه اندازی کرده ایم که هدف از ایجاد آن، حمایت از ایده های نو است.

وی با بیان اینکه ایده ها در کارگروه های مختلف مورد بررسی قرار می گیرد، تصریح کرد: برای حمایت از طرح های محصول محور در استان سه میلیون تومان و برای حمایت از طرح های تفویضی به سازمان مرکزی پنج میلیون تومان کمک می کنیم.

احدی افزود: برای حمایت از طرح هایی با قابلیت صنعتی و تجاری سازی تا سقف مبلغ ۱۵ میلیون تومان در سازمان مرکزی و برای حمایت از طرح های با قابلیت نظامی و دفاعی تا سقف مبلغ 25 میلیون تومان در سازمان مرکزی کمک می شود.

دکتر اکبر صفرزاده رییس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه علم و فناوری تفاوت هایی با یکدیگر دارد، گفت: علم از جنس دانایی بوده و شاخص ارزیابی آن تعداد مقالات ISI است و هدف از آن شناخت واقعیت است.

وی با اشاره به شاخص و هدف فناوری اظهار کرد: فناوری از جنس توانایی است که شاخص آن خلق ثروت بوده و هدف آن نیز، پاسخگویی به نیاز است.

صفرزاده ادامه داد: پژوهش،  در مراکز پژوهشی انجام می شود اما مراکز توسعه و نوآوری به دنبال تولید ثروت هستند و در آنجا، تعداد مقالات تولیدی مطرح نیست.

رییس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در حال حاضر 48 هسته، شرکت و واحد فناور در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی فعال هستند که 8 شرکت از این تعداد، دانش بنیان هستند.

Roshd Center of IT
Persian site map - English site map - Created in 0.166 seconds with 956 queries by yektaweb 3455