برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
خبر های هفته پژوهش::
شعار و اسامی روزهای هفته پژوهش و فناوری ::

لینک ها

:: نشست خبری تشریح برنامه های هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد ::

دبیر علمی ستاد هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل، برنامه های این هفته را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پرفسور محمد نریمانی در نشست خبری با اصحاب رسانه در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به تاریخچه این هفته، گفت: هفته پژوهش و فناوری از سال 1379 با هدف ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در بین مسئولین و پژوهشگران در سطح کشور برگزار می شود.

وی با بیان اینکه 25 آذر توسط شورای فرهنگ عمومی کشور به عنوان روز پژوهش و فناوری نامگذاری شده است، افزود: از چند سال گذشته یک هفته به برنامه های استانی اختصاص یافته است و امسال برنامه های هفته پژوهش و فناوری از 14 لغایت 17 آذرماه در سطح استان و 21 تا 27 آذرماه در سطح کشور برگزار خواهد شد.

نریمانی با بیان اینکه «پژوهش تقاضامحور و تجاری سازی فناوری زیربنای اقتصاد مقاومتی» شعار این هفته در سالجاری است، تصریح کرد: شناسایی توانمندی های پژوهش در سطح استان و کشور، شناسایی پژوهشگران و فناوران برتر، تجاری سازی یافته های پژوهش و فناوری و تبدیل علم به ثروت و همچنین ارتباط مراکز صنعتی و تولیدی با مراکز تحقیقاتی، دانشگاه ها و موسسات علمی از اهداف برگزاری هفته پژوهش و فناوری است.

وی افزود: 21 آذرماه به عنوان روز پژوهش، فناوری و مدرسه، 22 آذر به عنوان روز ایده برتر، سرمایه ملی، 23 آذر به عنوان روز پژوهش، فناوری و صنعت، 24 آذر به عنوان روز پژوهش، فناوری و دانشگاه کارآفرین، 25 آذر به عنوان روز پژوهش، فناوری و حامیان پژوهش، 26 آذر به عنوان روز پژوهش، فناوری و اقتدار ملی، 27 آذر به عنوان روز پژوهش، فناوری و حوزه و دانشگاه و نهایتا 28 آذر به عنوان روز پژوهش، فناوری و اقدام و عمل نامگذاری شده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه با برگزاری جلسات متعدد کمیته علمی این ستاد، پژوهشگران برتر استان در سالجاری انتخاب شده اند، خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان از تاریخ 14 لغایت 17 آذرماه در سالن شماره دو تربیت بدنی دانشگاه محقق اردبیلی و مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استانی در تاریخ 17 آذرماه در دانشگاه محقق اردبیلی از مهمترین برنامه های این هفته است.

نریمانی با اشاره به عملکرد حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی، از راه اندازی اتاق مشاوره کارآفرینی با هدف ارائه خدمات مشاوره کارآفرینی به دانشجویان در دانشگاه خبر داد و گفت: در بحث ارتباط با صنعت نیز  در سالجاری 27 قرارداد طرح پژوهشی با دستگاه های اجرایی منعقد کرده ایم.

قائم مقام دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه 131 طرح پژوهشی سفارشی دستگاه های اجرایی و واحدهای تولیدی با 30 میلیارد ریال درآمد اختصاصی برای دانشگاه انجام شده و یا در حال انجام است، افزود: اساتید دانشگاه نیز در شوراهای پژوهشی دستگاه های اجرایی تزریق شده اند.

وی با بیان اینکه کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان نیز فعال شده است، تاکید کرد: هزینه کرد اعتبارات پژوهشی سازمان ها نیز دنبال می شود.

نریمانی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی هفتاد تفاهم نامه همکاری با دستگاه های اجرایی و سایر موسسات دارد، افزود: دفتر استانداردسازی دانشگاه نیز راه اندازی شده و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه نیز جهت ارائه خدمات آزمایشگاهی درون و برون دانشگاهی فعال شده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در سال 2016 مدارک ثبت شده به نام دانشگاه در پایگاه های استنادی حدود 35 درصد افزایش یافته است، گفت: در سال های 2015 و 2016 حدود 410 مقاله ISI نیز توسط پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی به چاپ رسیده است.

وی از چاپ 700 مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر توسط پژوهشگران دانشگاه خبر داد و افزود: در سالجاری پنج همایش ملی و بین المللی نیز توسط دانشگاه برگزار شده و به دنبال افزایش آن برای سال آتی هستیم.

نریمانی با اشاره به فعالیت های مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه، گفت: در حال حاضر 48 شرکت دانش بنیان و هسته فناور تحت پوشش مرکز رشد فعالیت دارند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به فعالیت های حوزه کتابخانه و اطلاع رسانی دانشگاه، از برگزاری کارگاه های آموزشی متعدد ویژه دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه برای آشنایی با کتابخانه مرکزی و منابع اطلاعاتی خبر داد و افزود: کتابخانه تخصصی آسیب های اجتماعی نیز در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دانشگاه محقق اردبیلی راه اندازی شده است.

وی همچنین از راه اندازی سیستم RFID در کتابخانه مرکزی دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: این سیستم، سیستم هوشمند امانت دهی کتاب است که در شمالغرب منحصر به فرد می باشد.

قائم مقام دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به فعالیت های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه، خاطرنشان کرد: راه اندازی درگاه های جدید پرداخت اینترنتی، اختصاص و راه اندازی شبکه های داخلی در ساختمان های جدیدالاحداث دانشگاه، ایجاد بستر ارتباطی برای برقراری ارتباط ویدئوکنفرانس، توسعه وایرلس دانشگاه، افزایش حجم ترافیک اینترنت دانشجویان و طراحی و راه اندازی اتاق سرور دانشگاه از مهمترین فعالیت های این حوزه می باشد.

نریمانی با اشاره به فعالیت های موزه تاریخ علوم دانشگاه نیز گفت: این موزه در مدت کوتاه فعالیت خود تاکنون دو بار حائز مقام برتر در سطح کشور شده است.

وی با بیان اینکه در بررسی عملکرد فعالیت های سال 1394، موزه تاریخ علوم دانشگاه از سوی ایکوم ایران در چهار آیتم به عنوان موزه برتر کشور انتخاب شده است، افزود: در سالجاری نیز جایزه ویژه انجمن ترویج علم جمهوری اسلامی ایران به موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی اعطا شده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به بازدیدهای پرشور دانشجویان و دانش آموزان استان از این موزه، خواستار استفاده پژوهشگران نیز از این موزه شد و اظهارامیدواری کرد: در سال آتی با توسعه فضای فیزیکی گالری های بیشتری در این موزه راه اندازی کنیم.

research95
Persian site map - English site map - Created in 0.165 seconds with 940 queries by yektaweb 3455