برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی

با امید به خدا

دوباره از نو بسازی

روزتون زیبا و پر از اتفاقای خوب

:: شرکت در نشست کتاب و کتاب خوانی استانداری اردبیل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۳۰ |

شرکت در نشست کتاب و کتاب خوانی استانداری اردبیل

به همت استانداری اردبیل نشست کتاب و کتابخوانی مورخ 25/8/95 در استانداری اردبیل برگزار گردید. در ابتدای جلسه مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل در این آیین به اهمیت کتابخوانی در توسعه فرهنگی جامعه اشاره کرد و گفت: کتاب می تواند نقش تربیتی و پرورشی را در خانواده ها ایفا کند؛ بنابراین ضروری است والدین نسبت به این امر توجه کنند.
فریبا محمدلو تشریح کرد: فرزندان آگاه و مسوولیت پذیر حاصل تربیت پدر و مادر کتابخوان هستند. امروزه عدم آگاهی کافی در بین برخی خانواده ها به افزایش آسیب های اجتماعی منجر شده لیکن با کتاب درمانی می توان جامعه ای سالم و به دور از خشونت داشت.

در ادامه مدیرکل کتابخانه های عمومی استان اردبیل نیز در این مراسم گفت: ورود بانوان عضو کتابخانه های عمومی به عرصه نویسندگی و تالیف افتخاری برای فرهنگ استان است. امیدواریم مسوولان ذیربط در حمایت بیشتر از نویسندگان بومی استان قدم های موثرتری بردارند. بانوان شاغل همانند بانوان خانه دار باید نسبت به مطالعه احساس نیاز کنند و به فرزندان خود کتابخوانی را بیاموزند تا از آسیب های اجتماعی در امان بمانند.

در انتهای جلسه از پنج بانو کتابدار و کتابخوانان برتر استان تقدیر و از هشت کتاب جدید رونمایی شد، لازم به ذکر است که سرکار خانم معصومه موسوی نیز به نمایندگی از دانشگاه محقق اردبیلی در این جلسه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 184 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Investigation office of issues of university women
Persian site map - English site map - Created in 0.157 seconds with 920 queries by yektaweb 3388