[صفحه اصلی ]     [ English ]
:: ورود به سیستم آموزشی گلستان سیستم اتوماسیون اداری داخل دانشگاه سیستم اتوماسیون تغذیه پورتال کتابخانه دیجیتالی ::
معرفی دانشکده::
معاونین دانشکده::
معرفی افراد::
گروه های آموزشی::
مدیریت گروه ها::
آزمایشگاه ها و کار گاه ها::
اخبار دانشکده::
اطلاعیه جلسات دفاع::
فرم ها::

کنفرانس و سمینار ها

************************

************************

اولین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک ایران

نجمین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار و عمران شهری

ژورنال ها
ژورنال مهندسی برق
:: اخبار دانشکده : کسب مقام برگزیده دومین دوره مسابقات شبکه هوشمند انرژی ایران توسط تیم شاخه دانشجویی انجمن شبکه هوشمند انرژی دانشگاه ::

انجمن علمی شبکه هوشمند انرژی ایران با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان دومین دوره از مسابقات شبکه هوشمند انرژی ایران را به میزبانی این دانشگاه در روزهای بیست و نهم و سی ام مهر ماه برگزار نمود. این مسابقات در سه محور طراحی و ساخت دستگاه تحلیل­گر توان، طراحی بهینه تولیدات و اندروید و مدیریت انرژی در خانه­های هوشمند انجام گرفت.

نظر به راه­اندازی شاخه دانشجویی انجمن شبکه هوشمند انرژی ایران در دانشگاه محقق اردبیلی در آغاز سال تحصیلی ۹۵-۹۶، در محور طراحی بهینه منابع تولیدات پراکنده تیم دانشگاه محقق اردبیلی متشکل از پروفسور حسین شایقی به عنوان سرپرست و استادراهنمای تیم، آقایان حمید محمدنژاد و سجاد آصفی (اعضای اصلی شورای اجرایی شاخه دانشجویی انجمن شبکه هوشمند انرژی ایران در دانشگاه) به عنوان شرکت کنندگان اصلی و آقای یاشار هاشمی، سرکار خانم الناز شهریاری و آقای عبداله یونسی که از حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برخوداربودند توانستند به عنوان تنها تیم برنده این مسابقات شناخته شده و مقام سوم این محور را کسب کنند. لازم به ذکر است که در این محور مقام اول و دوم را تیمی نتوانست کسب نماید.

پروفسور حسین شایقی اضافه نمود که سه محور طراحی بهینه منابع تولید پراکنده در شبکه هوشمند، طراحی و ساخت دستگاه تحلیلگر توان و اندروید و مدیریت انرژی در خانه­های هوشمند محورهای رقابت این دوره بودند. در این دوره از مسابقات، ۹۶ متقاضی در قالب ۳۲ تیم از دانشگاه های سراسر کشور شرکت داشت که پس از ارائه گزارش طراحی اولیه و داوری­های صورت گرفته ۱۴ تیم به رقابت های نهایی راه یافتند. تیم­های برتر پس از دو روز رقابت در سه محور اصلی مشخص شدند. دکتر شایقی افزود: در محور طراحی بهینه منابع تولید پراکنده در شبکه هوشمند، تیم­های رتبه اول و دوم شناخته نشدند و تیم دانشگاه محقق اردبیلی رتبه سوم را کسب کرد و تیم فرا انرژی از دانشگاه علم و صنعت فقط شایسته تقدیر شناخته شد.

تیم­های برگزیده این دوره از مسابقات از حمایت مرکز توسعه فناوری و سرمایه­گذاری استان اصفهان برخوردار شده و همچنین جهت استفاده از تسهیلات به صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی می­شوند.

دفعات مشاهده: 1066 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Faculty of Technical and Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.146 seconds with 953 queries by yektaweb 3300