برگشت به دانشگاه محقق اردبیلی
روابط عمومی::
نشریات::
تغذیه و سلف::
امور آموزشی پژوهشی و تحصیلات تکمیلی::
امور خوابگاهی::
امور تعاون و رفاه دانشجویی::
اخبار::
نمایندگان خوابگاهها::

آخرین مطالب بخش
:: فرم واگذاری بوفه
:: جلسه ی معارفه و اعطای احکام نمایندگان خوابگاه ها
:: لیست نمایندگان خوابگاه ها
:: گزارش تصویری انتخابات نمایندگان خوابگاه ها
:: جلسه توجیهی داوطلبان نمایندگی خوابگاه ها
لوگوی شورا

حامی حقوق دانشجویان

:: جلسه هماهنگی انتخابات نمایندگان خوابگاه ها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۳ | نویسنده: احمد کرمی |

جلسه ای در خصوص بررسی نحوه برگزاری انتخابات نمایندگان خوابگاه ها در روز شنبه یکم آبان ماه توسط شورای صنفی -رفاهی با حضور دکتر فنی اصل،دکتر گلی و جمعی از مسئولین خوابگاه های خواهران و برادران برگزار شد.

دکترفنی اصل در ابتدای جلسه از مسئولین حاضر و اعضای شورای صنفی به دلیل تشکیل جلسه و پیگیری مشکلات تشکر کردند.

ایشان با بیان اینکه نمایندگان خوابگاه باید فعال و فهیم باشند که بتوانند با عقلانیت ودر نظر گرفتن جوانب مشکلات ، در چهارچوب قانون پیگیر مسائل باشند، نماینده خوابگاه را رابطی بین دانشجویان و شورای صنفی – رفاهی دانستند. همچنین ایشان اظهار داشتند شورای صنفی برکتی است که کار ها و مشکلات را برای حل شدن هر چه سریع تر پیگیری می کند و این تشکل نیز می تواند رابطی سریع میان دانشجویان بالخصوص نمایندگان خوابگاه ها با مسئولین دانشگاه باشد.

ایشان ضمن اعلام آمادگی برای برگزاری هر چه بهتر انتخابات،جهت رفع هر چه سریع تر مشکلات اظهار امیدواری کرد.

در ادامه جلسه دکتر گلی مدیر امور دانشجویی دانشگاه خواستار رعایت سلسل مراتب برای بیان مشکلات شد.

وی خاطر نشان کرد درک شرایط موجود برای حل مشکلات امری مهم و ضروریست.

در ادامه احمد کرمی دبیر شورای صنفی - رفاهی ضمن اشاره به کمیته بندی موجود در شورای صنفی و گزارش فعالیت های صورت گرفته در خوابگاه ها اهداف برگزاری این انتخابات را بیان کرد و نادر فیاضی نژاد مسئول کمیته خوابگاه های شورای صنفی –رفاهی اقدامات صورت پذیرفته در راستای برگزاری هر چه بهتر این انتخابات و زمانبندی مراحل آن را بیان کرد.

این جلسه پس پرسش و پاسخ میان سرپرستان خوابگاه ها و اعضای شورای صنفی در مورد نحوه برگزاری و تایید و صلاحیت ها و سایر مسائل مربوط به خوابگاه ها از جمله اینترنت به پایان رسید.

senfi
Persian site map - English site map - Created in 0.198 seconds with 950 queries by yektaweb 3510